Áfacsökkentő

Tájékoztatjuk, hogy az internetszolgáltatás áfája 2017-től csökken!

A Digitális Jólét Program keretében az internetszolgáltatás áfakulcsa a jelenlegi 27%-ról 18%-ra csökken. A fizetendő díjban az áfacsökkentést teljes mértékben érvényesíteni fogjuk, azaz ha rendelkezik internetszolgáltatással, akkor annak a bruttó havi díja csökkenni fog.

 

Amennyiben szeretné megismerni díjcsomagjának vagy szolgáltatásának 2017. január 1-jétől érvényes díjait, kérjük, hogy válassza ki díjcsomagját, szolgáltatását vagy kiegészítő opcióját.

Keresés eredménye

{{ctrl.package.displayName}}
{{ctrl.package.grossFormer}} Ft
{{ctrl.package.grossCurrent}} Ft
{{ctrl.package.netFormer}} Ft
{{ctrl.package.netCurrent}} Ft

Nem tudja pontosan díjcsomagja nevét?
Díjcsomagja pontos elnevezését számlája 2. oldalán találja meg .

Segítségként kérjük, használja számlamagyarázónkat, amelyet itt tud elérni.

További részletek

Fontos, egyes összetett, vagyis internet és nem internet szolgáltatást (pl. telefonszolgáltatást) is tartalmazó díjcsomagok díjait 2017-től megbontjuk, és az egyes szolgáltatásokat külön tüntetjük fel a számláján, így pontosan követni tudja hogyan alakul a fizetendő díja az áfacsökkentés után.

Abban az esetben, ha egyedi igények alapján kialakított üzleti díjcsomagot vesz igénybe, további részletekért keresse fel személyes kapcsolattartóját.

Kérjük, hogy kísérje figyelemmel számláját és az azon szereplő szolgáltatások SZJ számát, mert a megbontásból fakadóan januártól bizonyos összetett díjcsomagjainkban lévő szolgáltatásainkat több SZJ számon számlázzuk.

Általános Szerződési Feltételek változása 2017. január 1-jétől

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az internet-hozzáférés szolgáltatás áfamértékét meghatározó jogszabály fenti változásával összefüggésben Általános szerződési feltételeink is módosulnak. A változással érintett mellékletek a következők:
Üzleti ÁSZF: 1. melléklet, 2. melléklet, 3. melléklet

Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény 2017. január 1-jétől hatályos módosításával.ű

Felhívjuk továbbá a figyelmét, hogy a jelen módosítással összefüggésben az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet 33/A. § (2) alapján az előfizetőt megilleti az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (8) bekezdés szerinti, az előfizetői szerződés kétoldalú megegyezésen alapuló módosításának lehetősége.