Samsung Galaxy A5 (2017)

Azonos Galaxy gének, új élmények. Új Galaxy A.

Tiszta elegancia. A minimalista kialakítás és a maximális élvezet tökéletes összhangja, a rendkívül ellenálló 3D üveg és a 5,2 hüvelykes kijelző hibátlan kiegészítői egymásnak.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Mobil L díjcsomagra és 1 GB internetre vállalt 2 éves hűséggel

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

+ 22 × havi 2990 Ft

kamatmentes részlet

teljes ár: 65 780 Ft

megrendelem

Tisztább emlékképek

Készíts élesebb szelfiket. A 16 megapixeles előlapi kamerával a Galaxy A5 (2017) részletgazdag és élénk színvilágú képeket készít, melynek köszönhetően minden beállításban jól fogsz kinézni.

Tárolj többet

Kiváló egyensúly, garantált teljesítmény. A 256 GB-os tárhelynek köszönhetően könnyedén tárolhatod kedvenc tartalmaidat.

Részletek testközelben

Legyenek kéznél a fontos információk anélkül, hogy fel kéne ébresztened telefonodat, így időt és energiát is spórolhatsz. Használd az „Always on Display” módot.

Használd kétféleképpen!

A C típusú USB-kábelnek köszönhetően mindegy, hogy a kábel melyik végét csatlakoztatod eszközödhöz – így bármikor gondtalanul töltheted kedvenc Galaxy telefonod.

A készülékajánlat 2017. szeptember 1-jétől a készlet erejéig érvényes, és egy előfizetéshez egyszer vehető igénybe, kizárólag lakossági díjcsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet. A készülékek bizonyos alkalmazásaihoz mobilinternet szolgáltatás igénybe vétele szükséges, azok letöltése és használata adatforgalmat generál. További feltételek: www.telekom.hu, üzleteink, 1414.

A kiszállítás díjmentes belföldön, ha havi díjas előfizetést vagy Domino kártyás csomagot vásárolsz bármilyen készülékkel vagy önálló SIM-kártyával, illetve ha 10 000 Ft felett vásárolsz bármilyen tartozékot, készüléket.