honor 8

Rendeld meg online, mi díjmentesen kiszállítjuk neked.

Amikor a munka és a szórakozás nem válik el egymástól, szükséged van egy készülékre, melynek képességei lehetővé teszik, hogy egyszerre legyél jelen mindkét világban.

 

Honor 8 DS

Mobil XL díjcsomagra és 4 GB internetre vállalt 2 éves hűséggel

0 Ft kezdőrészlet

+ 22 × 1090 Ft kamatmentes részlet a 3. hónaptól


teljes ár: 23 980 Ft

Megrendelem

Dizájn

A Honor 8 elegáns, sima, keskeny és lekerekített készülékteste könnyedén a kezedbe simul. A készüléket 15 rétegben polírozott 2.5 D üveg elő és hátlap borítja, gyémántvágott, lekerekített élekkel.

Kamera

A 12 megapixeles dual kamera még több fényt enged be, ezáltal a képek és videók még élesebbek, élénkebbek lesznek. Az RGB szenzor az élettel teli színekért, a monokróm szenzor pedig a részletgazdagságért felel.

Kijelző

Élénkebb színek és még több részlet! A Honor 8 5,2 hüvelykes FHD kijelzője képes megjeleníteni a színskála 96%-át (NTSC) a tökéletes látványért minden fényviszonyban. A szemkímélő móddal a készülék kiszűri a kék fény egy részét, így kevésbé erőlteti meg a szemet.

Intelligens kommunikáció

A Honor 8 két antennával rendelkezik, amelyek között zökkenőmentesen vált annak függvényében, hogy melyik szolgáltatja az erősebb jelet, így biztosítva a lehető legjobb vételt.

 

A készülékajánlatok 2017. augusztus 1-jétől a készlet erejéig érvényesek, és egy előfizetéshez egyszer vehetők igénybe, kizárólag lakossági díjcsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet. A készülékek bizonyos alkalmazásaihoz mobilinternet szolgáltatás igénybe vétele szükséges, azok letöltése és használata adatforgalmat generál.

További feltételek: www.telekom.hu, üzleteink, 1414.

A kiszállítás díjmentes belföldön, ha havi díjas előfizetést vagy Domino kártyás csomagot vásárolsz bármilyen készülékkel vagy önálló SIM-kártyával, illetve ha 10 000 Ft felett vásárolsz bármilyen tartozékot, készüléket.