Apple iPhone XS

iPhone XS Nagypályások.

iPhone XS    Super Retina

Super Retina két méretben, amiből az egyik az eddigi legnagyobb iPhone-kijelző. Még gyorsabb Face ID és a legokosabb, legerősebb okostelefonchip. Plusz egy innovatív duplakamera-rendszer.
Az iPhone XS mindaz, amiért az iPhone-t eddig is imádtad.
Most csúcsra pörgetve.

Megrendelés

Super Retina. Nagy és nagyon nagy.
Az iPhone XS egyedi OLED-kijelzője páratlan színpontosságot, valós fekete árnyalatokat és HDR-minőséget kínál. Ráadásul az iPhone XS Max az Apple eddigi legnagyobb iPhone-kijelzőjét kapta.

iPhone    XS Display

iPhone XS Max
6,5 hüvelykes kijelző1

iPhone    XS Display

iPhone XS
5,8 hüvelykes kijelző1

A teljes kijelző teljesen más élmény. Több helyet kap minden, amit imádsz.

 • iPhone    XS Max

  iPhone XS Max

 • iPhone    8 plus

  iPhone 8 Plus

 • iPhone Xs

  iPhone XS

 • iPhone    8 plus

  iPhone 8 Plus

Csúcsminőségű alapanyagok.
A legellenállóbb üveg okostelefonon. Gyönyörű új aranyszínű bevonat, mely atomi szintű eljárással készül. Precíziós kialakítású, rozsdamentes nemesacél szegélyek. Még jobb víz- és porállóság.2

 • Rozsdamentes nemesacél. A tökéletesen illeszkedő, masszív szegélyeket az Apple saját fejlesztésű speciális fémötvözetéből készítjük háromféle különböző bevonattal.

 • PVD-színezés. Az aranyszínű és asztroszürke modellek rozsdamentesacél szegélyei fizikai gőzfázisú leválasztásos eljárással nyerik el az üveggel gyönyörűen harmonizáló árnyalatukat és fémesen tükröződő felületüket.

 • Vezeték nélküli töltés. Az iPhone XS az üveg hátlapnak köszönhetően vezeték nélkül tölthető.3 Ráadásul az iPhone X-nél gyorsabban.

Fejlettebb Face ID. Egyszerű mindent biztonságban tartani, ha az arcod a jelszavad. Egy pillantással feloldhatod az iPhone-odat, és bejelentkezhetsz az appokba vagy a fiókjaidba. És az okostelefonokon valaha használt legbiztonságosabb arcazonosító rendszer most még gyorsabb lett.

iPhone Xs    FaceID

Intelligens A12 Bionic chip.A legintelligensebb és legerősebb okostelefonchip az Apple új generációs Neural Engine-jével. Az eredmény: lenyűgöző AR-élmény, Mélységállítás funkcióval finomítható, lélegzetelállítóan szép portrék és egy telefon, amivel minden hihetetlenül gyorsan és simán megy.

 • Akár
  50%-kal
  jobb
  grafikus teljesítmény4

 • Akár
  15%-kal
  gyorsabb
  nagy teljesítményű magok4

 • Akár
  50%-kal
  kisebb
  fogyasztású energiatakarékos magok4

 • 8 magos
  Neural Engine

 • Továbbfejlesztett
  képjel-
  feldolgozó processzor

 • Fejlettebb
  teljesítmény-
  szabályzó

Innovatív duplakamera-rendszer.
A világ legnépszerűbb kamerája most a fényképezés új korszakát nyitja meg előtted. Az innovatív érzékelő, a képjelfeldolgozó processzor és a Neural Engine egyesített erejével minden eddiginél látványosabb fotókat készíthetsz.

iPhone Xs Smart HDR

Smart HDR. Az új másodlagos képrétegek, a gyorsabb érzékelő és a szupererős A12 Bionic chip jóvoltából a fotók fényes és árnyékos területei még részletgazdagabbak.

iPhone Xs Color Depth

Megnövelt méretű és színmélységű képpontok. Az új érzékelővel a képek élethűbbek, a színek pontosabbak, a gyenge fényviszonyok között készült felvételek pedig zajmentesebbek lesznek.

iPhone Xs Bokeh

Továbbfejlesztett bokeh effekt. A kifinomult háttérelmosódásnak köszönhetően még profibb fotókat készíthetsz Portré módban.

iPhone Xs Depth Adjustment

Új Mélységállítás funkció. Már utólag is módosíthatod kész portréid mélységélességét.

12 megapixeles dupla kamera a hátlapon

iPhone    Xs Dual Camera

/1,8-as
fényrekeszű
nagylátószögű objektív

/2,4-es
fényrekeszű
teleobjektív

2x gyorsabb
érzékelő
Smart HDR
minden fotódhoz

Portré módMélységállítás funkcióval

4K-s videóakár 60 képkocka/s
sebességgel

TrueDepth kamera

iPhone    Xs TrueDepth

/2,2-es
fényrekeszű
nagylátószögű objektív

Portré módMélységállítás funkcióval

1080p
felbontású HD-videó
akár 60 képkocka/s sebességgel

Plusz. Az iPhone XS csatlakozni tud a szupergyors letöltést biztosító 4G/LTE-Advanced hálózatokra.5 És akár 512 GB tárhelye is lehet, amivel az Apple eddigi legnagyobb kapacitású iPhone-jává lép elő.

iPhone XS    plus

5 Seconds of Summer: Want You Back a dal klipje az iTunes kínálatában érhető el.

Az iPhone egyedülálló. Az iPhone minden szempontból kiemelkedik az okostelefonok közül. A gyártástól a rendszer szerves részét képező biztonsági és adatvédelmi funkciókon keresztül egészen addig, amíg az Apple felelősségteljesen újrahasznosítja a készülékeket.

 1. A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. Szabályos téglalapként mérve az iPhone XS képátlója 5,85 hüvelyk, az iPhone XS Maxé 6,46 hüvelyk (a tényleges kijelzőfelület kisebb).
 2. Az iPhone XS és az iPhone XS Max por-, csepp- és vízálló. A vizsgálatokat ellenőrzött laboratóriumi körülmények között végezték. A készülékek az IEC 60529 szabvány szerint IP68-as besorolásúak (legfeljebb 2 méteres mélységig és legfeljebb 30 percig meríthetők vízbe). A por-, a csepp- és a vízállóság mértéke nem állandó jellemző. A készülék ellenálló képessége a természetes elhasználódás eredményeként csökkenhet. Az iPhone-t nedves állapotban tilos tölteni. A használati útmutató írja le, hogyan kell megtisztítani és megszárítani a készüléket. A folyadékok okozta károkra a jótállás nem érvényes.
 3. A Qi vezeték nélküli töltők külön vásárolhatók meg.
 4. Az A11 Bionic chippel összehasonlítva.
 5. A szolgáltatás használatához adathozzáférési csomagra van szükség. A 4G/LTE-Advanced és a 4G/LTE-hálózatok csak meghatározott piacokon és szolgáltatóknál érhetők el. Az itt közölt sebességadatok elméleti átviteli sebességen alapulnak; a tényleges sebesség a helyi körülményektől és a szolgáltatótól függ. Az LTE-hálózati támogatással kapcsolatban fordulj a mobilszolgáltatódhoz, illetve látogasd meg a www.apple.com/iphone/LTE oldalt.

Egyes funkciók nem érhetők el minden országban, illetve minden térségben.