A moto z megérkezett!

Vegyél részt az okostelefonok forradalmában!

A világ legvékonyabb prémium kategóriás okostelefonja.

Fantasztikus formatervezés.

Hihetetlen könnyűség.

Lehetetlen teljesítmény.

  • Android operációs rendszer
  • 5,5"-es érintőkijelző
  • 13 megapixeles hátoldali kamera
  • 5 megapixeles előlapi kamera
  • 32 GB belső tárhely (bővíthető)

Mobil XL díjcsomagra és 4 GB internetre vállalt 2 éves hűséggel

0 Ft kezdőrészlet

+ 24 × 4190 Ft

havi kamatmentes részletre

teljes ár: 100 560 Ft

megrendelem

Moto modulok:

LENOVO MOTO Z AKKUMULÁTOR MODUL

LENOVO MOTO Z JBL MODUL

LENOVO MOTO Z TRUE ZOOM MODUL

LENOVO MOTO Z PROJECTOR MODUL

LENOVO MOTO Z FA HÁTLAP MODUL

LENOVO MOTO Z BŐR HÁTLAP MODUL

előző következő

Moto Mod modulok

Az összes Moto modul a beépített mágneseknek köszönhetően csatlakozik tökéletesen a Moto Z készülékre. A Moto modult csatlakoztatáskor a telefonod felismeri, és automatikusan hozzáigazítja a beállításokat. Az ilyen tökéletességű rendszer megalkotása és a jövőbe mutató mobilos technológiák biztosítása érdekében a világ legjobb márkái közé tartozó partnereket kerestünk, akik elkészítették saját Moto Mod moduljaikat.

A mobilos fényképezés lehetőségei

A legendás fényképezőgép-gyártó Moto Z készülékedhez adja tapasztalatait és egyedülálló jellemzőit. A történelem leghíresebb képei a holdtól kezdve az Abbey Road-ig Hasselblad kamerákkal készültek. A Hasselblad első alkalommal jelenik meg a mobilok világában egyedi, legendás dizájnjával és képalkotási tapasztalatával.

Insta-Share projektor - A mobilos mozik új generációja

Nagyot vetíthetsz. Megoszthatod. Bemutathatod. Okostelefonodat egy csettintésre kompakt mobil mozivá változtathatod. A legváratlanabb helyeken élvezheted a nagy képernyőt. A Moto Insta-Share projektor egyszerűen rápattintható a Moto Z telefonra, így egyből elkezdheted megosztani a nyaralási képeidet vagy a videót, amiről éppen mindenki beszél.

JBL SoundBoost - Tekerd fel a hangerőt, bármerre is jársz

Adj a telefonodnak – és a bulinak is – egy kis pluszt. Nagy teljesítményű sztereó hangzás. Sűrű basszus. Azonnal. A JBL SoundBoost hangszóró integrált akkumulátort is tartalmaz, amely további akár 10 órás üzemidőt ad, így a telefon akkumulátorának használata nélkül hallgathatsz zenét. 152 x 73 x 13 mm-es méretével és 145 grammos súlyával a JBL hangszóró könnyen hordozható és kényelmesen használható.