CEWE fotós termékek

cewe_fotokonyv_190214.png
cewe_logo.jpg

Készíts kedvezményesen fotókönyvet, falinaptárat vagy fényképes ajándéktárgyat kedvenc fotóidból, vagy hívasd elő azokat tökéletes minőségben. A CEWE webáruházában 10% kedvezmény kaphatsz minden termék és szolgáltatás árából!

Hogyan kaphatom meg a kedvezményt?

Vásárláskor írd be a kizárólag Telekom ügyfelek számára érvényes kuponkódot, melyet itt találsz: www.cewe.hu/telekom.html
A kód 10% kedvezményt von le a kosárba helyezett termék értékéből.1
A termék átvételekor a CEWE szerződött átvételi pontja, vagy házhoz szállítás esetén futárja a Kapcsolat Kártya felmutatását kérheti.

CEWE webshop elérhetősége

CEWE webshop elérhetősége: www.cewe.hu

Milyen termékek rendelhetők a CEWE webshopjában?

A CEWE Európa legnagyobb fotószolgáltatással foglalkozó vállalata, mely a megörökített élmények átélését biztosítja megrendelőinek újra és újra.
Egy CEWE FOTÓKÖNYV lapjain megjelenő nyaralás, születésnap, ballagás vagy esküvő ismét felidézi bennünk az esemény örömeit és hangulatát.
Minden igényt kielégítő rendelési lehetőségeket kínálunk, a termékek egyszerűen megszerkeszthetők online felületen és mobil applikációval is, valamint a kreatív és ötletes megoldásokat kedvelők a letölthető rendelőprogramban találhatják meg a hozzájuk illő felületet.

Több száz termék érhető el a webshopban, például:

  • CEWE FOTÓKÖNYV
  • Fotókidolgozás tökéletes minőségben
  • Fényképes naptárak, fali dekorációk
  • Ajándéktárgyak saját fényképekkel

További információk:
http://cewe.hu/

telekom_alkalmazas_m17.png

Töltsd le a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig kéznél Kapcsolat kártyád a mobilodon!