MKB hitelkártya

Akár 2 millió Ft hitelkeret kedvezményszinttől függően

Mekkora összegű hitelkeret igényelhető?

Arany szintű ügyfeleinknek Telekom - MKB MasterCard hitelkártya, 100 ezer Ft-tól 1 millió Ft-ig terjedő hitelkerettel, melyet belföldön és külföldön egyaránt felhasználhat vásárlásra vagy készpénzfelvételre a hitelkeret 50%-áig.

Platina szintű ügyfeleinknek Telekom - MKB MasterCard Gold hitelkártya, 300 ezer Ft-tól 2 millió Ft-ig terjedő hitelkeret, melyet belföldön és külföldön egyaránt felhasználhat vásárlásra vagy készpénzfelvételre a hitelkeret 50%-áig.

A Telekom - MKB hitelkártyáról

A Telekom - MKB hitelkártya szabadon felhasználható, fedezet nélküli hitellehetőség. Az MKB Bank Zrt. mint a kártya kibocsátója, gondoskodik arról, hogy egy, a mai elvárásokat kivételesen teljesítő hitelkártya birtokosa lehess. A MasterCard kártyatársaság pedig a biztosíték arra, hogy a hitelkártyát bel- és külföldön is használhasd vásárlásra és készpénzfelvételre egyaránt.

A kártyákat azon arany és platina kedvezményjogosultsági szintű lakossági ügyfeleinknek ajánljuk, akik

  • élni kívánnak a kedvező hitellehetőséggel,
  • felismerik az állandóan rendelkezésre álló hitelkeret előnyeit az egyes áruhitelekkel, illetve kölcsönökkel szemben,
  • külföldi utazásaik alatt is megnövelt keretből szeretnének gazdálkodni.

A hitelkártyák előnyei

  • Havi Telekom mobilszámlád csoportos beszedési megbízás útján a hitelkártyával is kifizetheted, akár kamatmentesen is.
  • Kizárólag vásárlási tranzakciók esetén akár 45 napos kamatmentes periódus.
  • A kártyához díjmentes utazási- és hitelfedezeti életbiztosítás is tartozik.
  • Hozzátartozóid számára 2 társkártyát igényelhetsz.
  • Díjmentesen veheted igénybe egyenleged követéséhez az MKB Bank elektronikus szolgáltatásait (MobilBANKár, NetBANKár).

A hitelkártyák használata

  • A hitelkártya birtokosa tetszőlegesen ütemezheti hiteltartozásának törlesztését: elegendő havonta, a számlazárást követő 15 naptári napon belül (türelmi idő) a minimális törlesztő részleteket (a számlakivonat készítésének időpontjában fennálló hiteltartozásának 5%-át) befizetnie a hitelkártya számlára (ebben az esetben a Bank nem biztosítja a kamatmentességet).
  • Vásárlás esetén a bank legfeljebb 45 napos kamatmentességet biztosít a lenti feltételek szerint. Kérjük, hogy tekintsd meg a részleteket!

A hitelkártyák igénylésének feltételei

Az Telekom - MKB hitelkártyák igénylésének feltétele egy Telekom havi díjas előfizetés, amelynek számlafizetője természetes személy, és az előfizetéshez kapcsolódó érvényes, névre szóló Telekom Kapcsolat Aranykártya (MasterCard Hitelkártyához) vagy Kapcsolat Platinakártya (MasterCard Gold Hitelkártyához).