PONTBEVÁLTÁS

Kedves Ügyfelünk!

A Kapcsolat pontok gyűjtését 2017. július 1-jén lezárjuk.

Összegyűjtött Kapcsolat pontjaidat 2017. szeptember 30-ig válthatod be okostelefonra, táblagépre, tv-készülékre, notebookra vagy tartozékra weboldalunkon, telefonos ügyfélszolgálatunkon, illetve Telekom üzleteinkben. A pontokat emellett mobil parkolásra, illetve autópálya matrica és mobil lottó vásárlására is felhasználhatod. A beváltás során 1 pont 1 forintnak felel meg.

Az aktuális pontegyenleget a havi számlád utolsó oldalán, valamint a belépést követően online ügyfélszolgálatunkon, a Hűségprogram menüpontban tekintheted meg.

Kérjük, hogy pontjaidat 2017. szeptember 30-ig váltsd be, mert ezt követően erre nem lesz lehetőséged. Programunk partneri ajánlatai továbbra is elérhetőek maradnak és hamarosan újabb kedvezményekkel várunk.

Gyűjtött Kapcsolat pontjaidat online, SMS-ben telefonos ügyélszolgálatunkon vagy személyesen a Telekom üzletekben válthatod be a Telekom Kapcsolat Program kínálatában szereplő termékekre és szolgáltatásokra.

Beváltáskor 1 pont = 1 forint

Fontos tudnivalók a beváltás kapcsán

Telekom mobilszolgáltatásokat igénybe vevő számlafizetők Telekom mobilszolgáltatásokra és termékekre, míg Telekom otthoni ügyfeleink Telekom akciós kuponokra válthatják be a Kapcsolat pontjaikat. A Telekom Prémium kedvezmény szinten lévő ügyfeleink mind Telekom mobilszolgáltatásokra és termékekre, mind Telekom akciós kuponokra szabadon beválthatják Kapcsolat pontjaikat.

Amennyiben kevesebb pont áll rendelkezésre, mint a megvásárolni kívánt termék vagy szolgáltatás díja, akkor a fizetendő összeg és a rendelkezésre álló pontok különbözete készpénzzel is kiegyenlíthető.

Az aktuális beváltható Kapcsolat pontegyenlegedről Online önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon vagy a Telekom alkalmazásban tájékozódhatsz, valamint aktuális számládon is tájékoztatunk pontjaidról.

Pontjaidat beválthatod a következőkre:

Mobiltelefonok

Tabletek

Laptopok

Tartozékok

Kedvezménykuponok

Szuperszerviz

t-email

infoSMS, infoMMS

Hívószámkijelzés

Hívásletiltás

Autópálya-matrica

MobilParkolás

Mobil lottó

A Kapcsolat Program szolgáltatásait csak módosított Kapcsolat kártyajelszóval veheted igénybe, ezért kérjük, változtasd meg jelszavadat. A jelszó alaphelyzetben a Kapcsolat kártya utolsó három számjegye!

A pontokat beválthatod az alábbi módokon is

Telefonos ügyfélszolgálatunkon

Telefonos ügyfélszolgálatunkon egyes szolgáltatásokra is előfizethetsz Kapcsolat pontokkal.

Személyesen a Telekom üzletekben

Telekom mobil-előfizetőként mobiltelefonod segítségével sokféle termék vásárlásához is felhasználhatod Kapcsolat pontjaidat. A vásárlás előtt a Mobilvásárlás önkiszolgáló felületen beállíthatod, milyen arányban kívánod felhasználni beváltható Kapcsolat pontjaidat. Ha a pontkedvezmény mértéke nem éri el a 100%-ot, a fennmaradó összeget a havi számláddal egyenlítheted ki.