MOBILTÁRCA

Bezárás

A MobilTárca szolgáltatás 2017. április 1-jén megszűnik.

OTP MasterCard Mobil PayPass bankkártyával rendelkező ügyfeleink meglévő kártyájukat 2017. március 31-ig változatlanul használhatják, ezt követően a bankkártyát töröljük a SIM-kártyáról, a kártyakibocsátó pedig letiltja a kártyát. Kérjük, hogy minden, a bankkártyát érintő kérdésben az OTP Bank ügyfélszolgálati pontjain érdeklődj. Új OTP MasterCard Mobil PayPass bankkártya igénylésére 2017. február 1-jétől nincs lehetőség.

A SuperShop NFC-kártyák 2017. március 31-ig használhatóak, a virtuális kártya törlését és tiltását ezt követően hajtjuk végre. Kérjük, hogy a SuperShop NFC-kártyával kapcsolatos egyéb kérdéseiddel keresd a SuperShop ügyfélszolgálatát.

A jegy.hu rendszerében vásárolt NFC-jegyeket 2017. április 1. után töröljük a SIM-kártyáról, így ezt követően belépésre a jegyvásárláskor kapott PDF jegyet használd. Minden, a jegyeket érintő kérdésben a jegy.hu ügyfélszolgálata tud választ adni.

A szolgáltatás megszűnésével kapcsolatban nincs további teendőd. A MobilTárca SIM-kártya cseréjére nincs szükség, a SIM-kártya teljes értékű kártyaként tovább használható.

2017. március 1. után új ügyfél számára már nem tudjuk a MobilTárca szolgáltatást biztosítani, így az alkalmazás eltávolításra kerül a Google Play Store-ból.

További kérdés esetén a +3680470025-ös telefonszámon elérhető MobilTárca ügyfélszolgálati számon kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.A Telekomnál továbbra is azon dolgozunk, hogy a kínálatunkban a jövőben is elérhető legyen hasonló funkciókkal bíró mobilalkalmazás, így reméljük, hogy akkor is velünk tartasz, és elégedett használóként üdvözölhetünk majd!

Köszönjük, hogy igénybe vetted szolgáltatásunkat!

A MobilTárca alkalmazással egy helyre gyűjtheted a pénztárcádban hordott bank- és hűségkártyáidat, és virtuális formában tárolhatod azokat az arra alkalmas okostelefonodon. Így egyszerűen és biztonságosan, egy érintéssel fizethetsz vagy gyűjthetsz hűségpontokat, és a MobilTárcába töltheted koncert- és színházjegyeidet, hogy már a belépés is élmény legyen.

Mire használhatod a MobilTárcát?

ico_fizetes_84.svg

Fizetésre

Igényelj OTP folyószámlád mellé OTP MasterCard® Mobil PayPass™ kártyát, hogy a mobiltelefonos érintéssel fizethess a MasterCard egyérintéses elfogadóhelyeinek bármelyikén világszerte!

Részletek
ico_husegpont_gyujtes_84.svg

Hűségpontok gyűjtésére

Igényelj NFC SuperShop kártyát, hogy mobillal gyűjthesd és válthasd be SuperShop-pontjaidat a megjelölt SuperShop-elfogadóhelyeken.

Részletek
ico_jegyek_84.svg

Színház- és koncertjegyek érvényesítésére

Vásárolj NFC jegyeket a www.jegy.hu weboldalon megjelölt előadásokra, töltsd le a jegyeket a MobilTárcába, így nem kell többé a jegynyomtatással bajlódnod. Az előadásra így egyszerűen, a MobilTárcában tárolt jegyek egy érintéssel történő érvényesítésével juthatsz be.

Részletek

Mire van szükséged a MobilTárca használatához?

Az alábbiak együttesen szükségesek az alkalmazás használatához

ico_elofizetes_mobiltrca_84.svg

Telekom mobil-előfizetés

Hatályos mobil hang- és mobilinternet-előfizetői szerződés, valamint aktív szolgáltatás megléte szükséges. Havi díjas és feltöltőkártyás ügyfelek számára egyaránt elérhető.

ico_mobiltarca_NFC_84.svg

MobilTárca-képes NFC okostelefon

A MobilTárca alkalmazás a Magyar Telekom által forgalomba hozott MobilTárca-képesnek jelölt készülékeken, a Telekom által biztosított szoftververzióval érhető el. Ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e a MobilTárca szolgáltatásra vagy válassz MobilTárca-képes telefonjaink közül.

Alkalmas mobiltelefonok
ico_mobiltarca_sim_84.svg

MobilTárca SIM-kártya

Meglévő SIM-kártyádat díjmentesen MobilTárca-képes kártyára cseréljük, ahol adataid biztonságban tárolódnak, az azokkal való visszaélés nem lehetséges. A SIM csere elvégzéséhez kérjük, hogy keresd fel üzleteink egyikét.

Telekom üzleteink
ico_mobiltarca_alkalmazas_84.svg

MobilTárca alkalmazás

Töltsd le most Android 4.2 vagy újabb verziójú operációs rendszerhez. A MobilTárca aktiválásához a mobil adatforgalomnak elérhetőnek kell lennie készülékeden.

Google Play Store

Mennyibe kerül a MobilTárca szolgáltatás?

  • A MobilTárca alkalmazás díjmentes.
  • A MobilTárcához szükséges SIM-kártya cseréjét díjmentesen elvégezzük a Telekom üzletekben.
  • Az alkalmazás letöltése, az aktiválási folyamat, valamint a kártyák/jegyek letöltése adatforgalommal jár, melynek díja a választott díjcsomag vagy adatdíjcsomag függvénye.
  • Bankkártyával történő fizetéskor, hűségkártya használatkor vagy előadásra történő beléptetés esetén nem történik adatforgalmazás.
  • Az OTP MasterCard® Mobil PayPass™ kártyával való fizetés kártyahasználatot jelent, mely általában díjmentes. Az egyéb banki díjakról érdeklődj a kártyádat kibocsátó banknál.
  • NFC jegyvásárlással kapcsolatos díjakról a www.jegy.hu oldalon tájékozódhatsz.

MobilTárcával egy érintéssel fizethetsz

Próbáld ki az automatikus használat és alapértelmezett kártya funkciókat a még gyorsabb fizetési élményért. Ebben az esetben nincs szükség a MobilTárca alkalmazás elindítására és a képernyőzár feloldására: csak érintsd a készüléket a terminálhoz a fizetéshez (kikapcsolt vagy lemerült készülék esetén is működik). Az 5000 Ft feletti összegeknél a bankkártyához tartozó PIN-kód terminálon történő megadásával továbbra is érintés nélkül tudsz fizetni.

A MobilTárcát külföldön is használhatod

A MobilTárcával bármely MasterCard PayPass elfogadóhelyen fizethetsz, külföldön és belföldön egyaránt. A PIN-kód nélküli érintésmentes fizetési összeg határa külföldön eltérő lehet (az európai országokban általában 20-25 euró/vásárlás). A legközelebbi PayPass elfogadóhelyet megkeresheted a MasterCard weboldalán.

A MobilTárca különösen biztonságos

A MobilTárca a MasterCard által is elismert legmagasabb biztonsági szabványokat használja. A tárcában található bankkártyád adatait egy biztonsági chip tárolja a SIM-kártyádon, ezért van szükség speciális MobilTárca SIM-kártyára a használathoz. A további biztonság érdekében a MobilTárca alkalmazást egy általad megadott PIN-kóddal védheted. Amennyiben a telefont és a benne lévő SIM-et elveszíted vagy ellopják, hívd a Telekom ügyfélszolgálatát, hogy zárolják a MobilTárcát, valamint a hívd bankodat a kibocsátott bankkártya azonnali letiltása végett.

Kérdésed van, nem tudod hogyan kezdj neki?

Hívd a +36 80 470 025-ös telefonszámon elérhető MobilTárca ügyfélszolgálati számot!