Travel & Surf EU M roaming csomag

Díjak és forgalom

Díj

1990 Ft / 3 nap

Benne foglalt napi roaming adatforgalom

200 MB / 3 nap

Túlforgalmazási díj

0 Ft

Travel & Surf EU M csomag a továbbiakat is biztosítja az érvényességi idő alatt:

 • 100% kedvezmény az EU roaming többletdíjból az indított és fogadott hanghívásokra és SMS küldésre (díjmentes hívásfogadás, hívásindítás a hazai más mobil irány díjszintjén)
 • havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfeleink számára Telekom Wi-Fi Fon Prémium jogosultságot

Megrendelem  

A csomag érvényessége 72 óra, a benne foglalt adatforgalom elérésekor leállítjuk a mobilinternet szolgáltatást

A díjcsomag a következő országokban vehető igénybe

A díjcsomag a következő országokban vehető igénybe

Európai Unió

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprusi Köztársaság, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Európai Unión kívüli országok

Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia

Európai Unió külbirtokai

Azori-szigetek, Dominikai Közösség, Francia Guyana, Gibraltár, Guadeloupe, Kanári szigetek, Madeira, Martinique, Réunion

További tudnivalók

 • A Travel & Surf roaming csomagok esetén az időbeli érvényesség a sikeres megrendeléstől számítódik. Az érvényességi idő lejártával a benne foglalt fel nem használt adatmennyiség elveszik. A Travel & Surf roaming csomagok az érvényességi időn belül többször is megrendelhetőek, viszont az egyenlegek nem halmozhatóak, tehát mindig a legutoljára megrendelt adatroaming díjcsomagba foglalt egyenleg használható fel. Egyszerre csak egy a Travel & Surf roaming csomag lehet aktív.
 • A Travel & Surf roaming csomag által biztosított EU roaming többletdíj kedvezmény valamint Telekom Wi-Fi Fon jogosultság a csomag érvényességi idejének végéig él. Érvényességi időn belül történő többszöri megrendelés esetén a legutoljára megrendelt Travel & Surf csomag érvényességi idejének végéig biztosít kedvezményt a csomag.
 • A Travel & Surf roaming csomag kizárólag havidíjas előfizetéses ügyfelek számára biztosítja a Telekom Wi-Fi Fon jogosultságot, promóciós jelleggel 2016.04.05-től visszavonásig.
 • A Travel & Surf roaming csomagokban foglalt adatmennyiség 80%-ának és 100%-ának elérésekor az előfizető SMS-ben kap értesítést a felhasznált adatforgalomról. Roaming helyzetben a rendszerek technikai adottsága miatt a 80%-nál és a 100%-nál kiküldött SMS értesítés késhet néhány percet. Amennyiben a benne foglalt adatmennyiség 80%-nak és 100%-nak elérése egymáshoz nagyon közeli időben történik, akkor a limit elérésének 100%-ról szóló SMS kerül kiküldésre. Az egyenleg felhasználásához kapcsolódó SMS-ben küldött adatforgalmi értesítők csak abban az esetben kerülnek kiküldésre, amennyiben az előfizető az értesítő SMS-ek fogadását nem tiltotta le.
 • A Travel & Surf roaming csomagok és a World GPRS Limit roaming adat-díjcsomag egyszerre nem vehető igénybe. A Travel & Surf roaming csomagokban foglalt adatmennyiség BlackBerry.net APN-nel nem használható fel.
 • A Travel & Surf csomagok aktív volta alatt az EU roaming helyzetből indított kimenő hívások összes időtartama nem haladhatja meg a napi 180 percet. A 180 perc összes időtartam elérése esetén az ezt követő hívásokra a Szolgáltató nem biztosítja az EU roaming többletdíj kedvezményt.
 • A Travel&Surf roaming adat-díjcsomagok műholdas, maritime és onair szolgáltatók hálózatain nem vehetők igénybe.

Megrendelhető

Meglévő havidíjas vagy feltöltőkártyás előfizetés mellé

Rendeld meg SMS-ben!

Küldd el a +EUM kódot a 1430-ra

Külföldön javasoljuk az SMS használatát, ilyenkor küldd a kódot a +36 30 3444 888-as számra.

Rendeld meg Travel & Surf alkalmazással!

A Travel & Surf alkalmazásunkkal egyszerűen tudod a roaming csomagokat aktiválni és nyomon követni iPhone-on vagy Android mobil operációs rendszerű okostelefonodon

iPhone-os verzió

Android verzió

Rendeld meg a külföldről is díjmentesen elérhető roaming adatdíjcsomag választó oldalon!

Rendeld meg online!

Rendeld meg személyesen!

Rendeld meg telefonon!

Telefonszámok

Telefonon a 1430-as szám felhívásával!

eu_roaming_268x175

Korlátlan beszélgetés és internetezés az EU területén

Nem kell többé a telefonszámlád miatt aggódnod külföldön sem. Next díjcsomagodhoz igényelj EU Plusz opciót, így korlátlanul telefonálhatsz és internetezhetsz az EU zónában akár díjmentesen!

Részletek

bg_utasbiztositas-igenylese

Utasbiztosítás SMS-ben

Igényelj utasbiztosítást kényelmesen SMS-ben, akár határátlépéskor.
Mobiltelefonod segítségével belföldön és külföldön is biztosítottá válhatsz,
a kötvényszám és a segélyhívószám is mindig kéznél lesz.

Részletek

fon-pic-round-bigger.png

Netezz a Telekom Wi-Fi Fon biztonságos hálózatán díjmentesen, akár külföldön is!
Mit nyújt neked a Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás?

 • Adatkorlát nélküli, díjmentes és biztonságos internet használat Magyarország közel 2000 településén.
 • Külföldön is elérhető, világszerte több mint közel 20millió díjmentes csatlakozási pont 20 országban.
 • A Wi-Fi Fon hálózatára egyszerre akár 3 mobileszköz is csatlakoztatható egy azonosítóval egyidőben, így akár a teljes család élvezheti Wi-Fi szolgáltatásunkat, akár 50Mbit/s sebességgel.

Részletek