TÁRSKÁRTYÁS DÍJCSOMAGOK

A Next, Move és Fun S díjcsomagokat 2017. május 1-jével lezárjuk. Online megrendelésre 2017. március 24-étől nincs lehetőség. A díjcsomagok 2017. május 1-jét követően nem választhatók, hűséghosszabbítás esetén sem. Válaszd új Mobil díjcsomagjainkat!

Kedvezményes havi díjjal mobiltelefonálhatsz és mobilinternetezhetsz!

A Telekom Kapcsolat Program keretében arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező általános havi díjas Telekom mobilszolgáltatás és otthoni szolgáltatás ügyfeleink részére kínáljuk a társkártya előfizetési lehetőséget.

Mobiltelefonáláshoz

Aranytárskártya díjcsomagok >

Mobilinternetezéshez

Aranytárskártya Net&Roll díjcsomagok >

Hány darab társkártyás díjcsomagot igényelhetek?

Ha még nem
vagy arany vagy
platina szintű ügyfél

Arany
szintű ügyfélként

Platina
szintű ügyfélként

Telekom mobilszolgáltatás
előfizetőként

1 db
Fun S Aranytárskártya
díjcsomag

5 db
általános és
mobilinternet társkártya

10 db
általános és
mobilinternet társkártya

Telekom otthoni szolgáltatás
előfizetőkéntt

3 db
Kapcsolat Prémium Fun
társkártya

10 db
Kapcsolat Prémium
társkártya

20 db
Kapcsolat Prémium
társkártya

A kedvezmény részletei

  • A Kapcsolat kártyás előfizetés és a társkártya elő- és számlafizetője meg kell hogy egyezzen, mert a társkártya a Kapcsolat kártyás előfizetéssel azonos folyószámlára kerül.
  • A Telekom otthoni szolgáltatás előfizetőként a szerződéskötés feltétele, hogy az új társkártyás előfizetésedet a meglévő Telekom otthoni szolgáltatásához regisztráld. A Kapcsolat Prémium Társkártya ajánlat igénybevételére Telekom üzleteinkben van lehetőség.
  • Ha még nem vagy előfizetője valamely Telekom mobilszolgáltatásnak, vagy Telekom mobilszolgáltatás ügyfélként még nem rendelkezel arany vagy platina kedvezményjogosultsággal, vagy éppen az általános társkártya lehetőségeit már felhasználtad, abban az esetben is élhetsz a Kapcsolat Prémium Társkártya kedvezménnyel. Arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező Telekom otthoni szolgáltatás előfizetőként az igénybevétel feltétele a Telekom Kapcsolat Programban történő regisztráció.
  • Fun S Aranytárskártya díjcsomagunkat bármely Telekom mobilszolgáltatás ügyfél igényelheti. Telekom otthoni szolgáltatás előfizetőként a szerződéskötés feltétele a Telekom Kapcsolat Programban történő regisztráció.

Rendeld meg személyesen!