ÁLLÍTSD ÖSSZE A SAJÁT MAGENTA 1 CSOMAGOD!

Szolgáltatásaink legjava egy csomagban

Mobil, tv-, internet- és telefonszolgáltatás egy kézből, kedvezményesen! Ez a Magenta 1, mellyel bármikor élvezheted a kapcsolattartás és szórakozás nyújtotta korlátlan élményeket.

Mit ad neked a Magenta 1?

m1_family-icon.svg

Díjmentes családi mobil opciót

Beszélgessetek családon belül akár 5 mobilt is bevonva, 0 Ft-ért havonta! Újdonságként már feltöltőkártyával rendelkező családtagok is bevonhatók. 2

icons-kedvezmeny_v2.svg

25% havidíj-kedvezményt mobil oldalon

Az új Mobil 0/S/M/L/XL előfizetések – melyek azonos néven és havi számlán szerepelnek – havi díjából 25% kedvezményt biztosítunk a Telekom kedvezményrendszerének megfelelően. 3

m1_tvgo-icon.svg

Díjmentes, korlátlan TV GO hozzáférést mobilon is

Az élő adást egyidőben több eszközön is nézheted, otthon és mobilon egyaránt maximális sebességgel. 4

m17-50ezer-2.png

25 000 Ft-os készülékkedvezmény!

Bármely Samsung, Sony, Honor, Huawei, HTC okostelefon, illetve tv, notebook vagy tablet árából 25 000 Ft kedvezményt adunk. 5

Válaszd ki a számodra megfelelő csomagot!

Online felületünkön csak {{ ec.inventory.loyaltyYears }} éves hűségidejű 6 , csomagok összeállítása lehetséges. Ettől eltérő szerződési idő választása esetén, kérjük, érdeklődj üzleteinkben .

Mobil telefon

{{ mobile.marketingText }}

{{ mobile.shortDescription }}

{{ mobile.productName }}

{{ mobile.price | customGrouping }} Ft/hó

részletek

{{ec.mobileSubscriptionHint}}

Bezárás
előző következő
Mobil telefon

{{ mobile.marketingText }}

{{ mobile.shortDescription }}

{{ mobile.price | customGrouping }} Ft/hó

részletek

{{ec.mobileNetSubscriptionHint}}

Bezárás
előző következő
box_packages_home_internet
box_packages_tv

{{ broadband.wiredNetSubscription.shortDescription }}

{{ broadband.wiredNetSubscription.productName }}

részletek

{{ broadband.tvSubscription.shortDescription }}

{{ broadband.tvSubscription.productName }}
részletek
előző következő
Az ajánlatok betöltése folyamatban...
box_packages_home_phone

{{ wired.shortDescription}}

{{ wired.productName }}

részletek
előző következő

Válassz készüléket kedvezményes áron!

{{ device.productName }}

{{ (device.pricing.listPrice | customGrouping) }} Ft helyett {{ (device.pricing.salePrice | customGrouping) }} Ft

{{ (device.pricing.salePrice | customGrouping) }} Ft

{{ (device.pricing.installmentStartPrice | customGrouping) }} Ft

{{ device.pricing.installmentDuration }} x {{ (device.pricing.installmentMonthlyPrice | customGrouping) }} Ft kamatmentes részlet

Egyéb készülékajánlat érdekel

Nem kérek kedvezményes készüléket

előző következő

Válassz kiegészítő szolgáltatást!

Igény összesítése


Magenta 1 szolgáltatás {{ (ec.inventory.pricing.subscriptionsPricing.subtotal | customGrouping) }} Ft/hó

{{ ec.inventory.loyaltyYears }} év hűséggel

 • Mobil telefon

  Mobil beszélgetés

  {{ec.selectedSubs.mobileSub.marketingText}} {{ec.selectedSubs.mobileSub.shortDescription}}

 • Mobil telefon

  Mobil adat

  {{ec.selectedSubs.mobileNetSub.marketingText}} {{ec.selectedSubs.mobileNetSub.shortDescription}}

 • box_summary_home_internet

  Otthoni internet

   

 • box_summary_tv

  Telekom TV

   

 • box_summary_home_phone

  Otthoni telefon

   


 
{{ (ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentMonthlyPrice | customGrouping) }} Ft/hó {{ ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentDuration }} hónapig + {{ ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentStartPrice }} Ft kezdőrészlet
0 Ft  kezdőrészlet + {{ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentDuration}} hónapig {{ ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentMonthlyPrice | customGrouping }} Ft
{{ (ec.inventory.pricing.devicesPricing.device.pricing.installmentStartPrice | customGrouping) }} Ft

 • {{ add.productName }}  {{ (add.price | customGrouping) }} Ft/hó

Havonta fizetendő {{ ec.inventory.pricing.total.startingMonthlyPrice | customGrouping }} Ft/hó

Havonta fizetendő 0 Ft/hó

Ez a csomag érdekel
További igénybevételi feltételek További igénybevételi feltételek

Magenta 1 általános igénybevételi feltételek:
A Magenta 1 kedvezményt (a továbbiakban: kedvezmény vagy Magenta 1 kedvezmény) olyan új vagy már szerződött egyéni előfizető veheti igénybe, aki a Magyar Telekom Nyrt. alábbi mobil és otthoni szolgáltatásainak személyben azonos, otthoni szolgáltatásokat egy azonosítón igénybe vevő előfizetője, aki a Telekom Kapcsolat Programba regisztrál, és minden előfizetést bevon a Telekom fiókba (a www.telekom.hu honlapon elérhető). A Kapcsolat Program regisztrációt követően minden, az előfizetőhöz tartozó mobil és otthoni szolgáltatás jogán közös egyenlegén gyűlnek a Kapcsolat pontok. Egy előfizető egy időben egy kedvezményt vehet igénybe, egy előfizetés egy időben egy kedvezményben lehet részes.

Magenta 1 ügyfélként a TV GO‑t mobilinterneten keresztül korlátlanul használhatja a Magenta 1 csomagba bevont mobil-előfizetésen, és az ahhoz tartozó mobil folyószámlán lévő összes előfizetésen.
A TV GO mobilalkalmazás használata nem csökkenti a Magenta 1 kedvezménybe bevont havi díjas mobil-előfizetés, valamint az azzal azonos mobil folyószámlán lévő havi díjas előfizetések adatforgalmi keretét. Az akció 2016. szeptember 1-jétől visszavonásig tart.

 1. Az igénybevevők köre: a Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont havi díjas mobil előfizetéshez tartozó mobil folyószámlán lévő összes olyan előfizetés, amely havi díjas, lakossági díjszabás szerinti, bennefoglalt adatot tartalmazó túlforgalmazási díjmentes díjcsomagban van.
 2. A promócióban részt vevő ügyfeleknek függetlenül attól, hogy milyen díjcsomagban vannak, az adatforgalmazás esetén maximális a kínált le-/feltöltési sebesség (150/50 Mbit/s).
 3. A Korlátlan TV és film opció a promóció ideje alatt az opció havi díjának megfizetése nélkül vehető igénybe.
 4. A promóciós időszak leteltével a továbbiakban a hatályos ÁSZF rendelkezései szerint veheti igénybe a szolgáltatásokat.
 5. A rendeltetésszerű használatra az ÁSZF–ben meghatározottak irányadók a promóció ideje alatt is.
 6. A TVGO használatával kapcsolatos részletek a 2/d mellékletben találhatóak. Egy regisztrációhoz összesen egyidejűleg 2 különböző eszköz kapcsolható a következő eszközök közül: számítógép, mobiltelefon, tablet. Az eszközök regisztrációja a bejelentkezéssel egyidejűleg automatikusan történik. Újabb eszközök használatához a bejelentkezésnél a rendszer automatikusan regisztrálja az eszközt és törli a legkorábban regisztrált eszközt.

A Magenta 1 kedvezmény igénybevételéhez szükséges szolgáltatások és díjcsomagok:

 1. Három otthoni szolgáltatás: televízió  SzuperCsaládi HD TV díjcsomaggal (IPTV vagy SAT TV) ÉS választható otthoni internet csomag (a sávszélesség függ a szolgáltató elérhető hálózati képességeitől:  NetMánia S, M, L, XL, XXL, 1000) és  Hoppá Plusz  otthoni telefon díjcsomag. A Szuper Családi HD TV díjcsomag magában foglalja a TV GO szolgáltatást. Részes NetMánia XXL és NetMánia 1000 díjcsomag esetén a televízió szolgáltatás havi díjban foglalt MoziKlub szolgáltatást is tartalmaz; valamint
 2. legalább egy új vagy meglévő lakossági havi díjas (vagy mix típusú) mobiltelefon előfizetés, túlforgalmazásidíj-mentes adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomaggal vagy mobilinternet díjcsomaggal. Ha az adott előfizetőhöz több előfizetés vagy mix típusú mobil előfizetés kapcsolódik, a kedvezmény az előfizető nyilatkozata szerint elsődlegesként megjelölt előfizetésre érvényes. Amennyiben az elsődleges mobil előfizetés megszüntetésre kerül, de az előfizető további havi díjas vagy mix típusú előfizetéssel rendelkezik, úgy a kedvezmény csak az előfizető igénye alapján jár az általa megjelölt másik előfizetésre. A kedvezmény mindegyik részes szolgáltatás fent meghatározott csomagokkal történő együttes igénybevétele esetén jár.

Kedvezmény:
Az otthoni szolgáltatások (díjcsomagok) mindenkor hatályos díjszabás szerinti díjából díjkedvezmény, amíg a jelen dokumentum szerinti feltételek mindegyike teljesül.
Mobil: díjmentes Korlátlan TV és film adatopció az elsődleges havi díjas mobil előfizetésen, mellyel a TV GO szolgáltatás elérése nem generál díjköteles adatforgalmat. A TV GO szolgáltatás elérése a kedvezménybe bevont elsődleges havi díjas mobil előfizetésen nem generál díjköteles adatforgalmat, a Korlátlan TV és film adatopciót a kedvezmény tartalmazza. Amennyiben az elsődleges mobil előfizetés megszüntetésre kerül, de az előfizető további havi díjas vagy mix típusú előfizetéssel rendelkezik, úgy a kedvezmény csak az előfizető igénye alapján jár az általa megjelölt másik előfizetésre. A Magenta 1 kedvezmény bármely okból történő felbomlása, megszűnése esetén a Korlátlan TV és film adatopció díjazására az ÁSZF-ben meghatározott mindenkori feltételek irányadók.

A kedvezmény igénybevételéhez határozott tartamú szerződéskötés nem szükséges, a kedvezményre vonatkozó szerződés határozatlan tartamú. A részes csomagokra, szolgáltatásokra köthető határozott tartamú szerződés, ez esetben a kedvezmény a határozott tartamú csomagok díjából kerül érvényesítésre. A határozott idejű szerződés lejárata esetében a Magenta 1 kedvezmények nem szűnnek meg, a részes szolgáltatások díjazására azok határozatlan tartamú szerződéskötésre érvényes díjazási feltételei irányadóak.

A kedvezményben részes csomagok fizetendő végső havi díja a bevont díjcsomagokra vállalt határozott időtartamú szerződésektől és Telekom kedvezménytől függő, a kedvezmény ezekkel együttesen érvényesül.

A kedvezmények érvényesítésének sorrendje:

 1. határozott tartam esetén a bevont szolgáltatások hűségkedvezménye,
 2. Magenta 1 kedvezmények,
 3. otthoni szolgáltatások Telekom kedvezménye.

A Magenta 1 kedvezménycsomag fizetendő díját az otthoni szolgáltatások előbb részletezett kedvezményezett díjainak és a választott mobil díjcsomag havi díjának összege adja. A kedvezmény mellett azon egyéb szolgáltatások is megrendelhetőek a rájuk vonatkozó feltételek szerint, amelyek kedvezménnyel egy időben történő igénybevétele nem kizárt. A kedvezmény mellett más, díjkedvezményt biztosító kedvezmény is igénybe vehető, viszont a Magenta 1 kedvezmény egyéb speciális, időszakos kedvezménnyel – erre vonatkozó egyéb, kifejezett rendelkezés hiányában – egymást kizáróak.

Csomagváltás:
A kedvezmény feltételei szerint az otthoni internet és mobil előfizetés tekintetében díjcsomag váltás lehetséges. Amennyiben más, kedvezményen kívüli csomagokra történik váltás, a kedvezményre a kedvezmény megszűnése pont rendelkezései irányadóak.

A kedvezmény megszűnése:
A kedvezményre vonatkozó szerződés megszűnésére az előfizetői szerződés megszűnésére vonatkozó általános szabályok irányadóak a következő eltérésekkel. Amennyiben a kedvezmény előfeltételéül szolgáló előfizetői, valamint szolgáltatások és díjcsomagok együttes igénybevételére vonatkozó feltételek nem teljesülnek, például valamelyik részes szolgáltatás/előfizetés/díjcsomag megszűnik vagy ezekre vonatkozóan díjcsomagváltás történik, a korábban kedvezménybe bevont díjcsomagok díjaiból a kedvezmény nem kerül levonásra, és a bevont előfizetések/szolgáltatások (csomagok) díjazási feltételeire azok kedvezmény nélküli mindenkori szerződéses feltételei irányadóak. Azaz a Magenta 1 kedvezmény bármely okból történő felbomlása, megszűnése esetén a Korlátlan TV és film adatopció, valamint a NetMánia XXL vagy NetMánia 1000 internetcsomag választása esetén a MoziKlub szolgáltatás díjazására az ÁSZF-ben meghatározott mindenkori feltételek irányadóak.

Magenta 1 kedvezmény műszaki létesítés, szünetelés, átírás
A Magenta 1 kedvezmény aktiválása akkor történik, amikor minden részes szolgáltatás műszakilag létesítésre kerül. A részes szolgáltatások szüneteltetése esetén a szünetelő szolgáltatásra a kedvezmény nem jár. A szüneteléssel nem érintett szolgáltatásokra a feltételek szerint érvényesül a kedvezmény. A részes szolgáltatás(ok) átírásakor a kedvezmény megszűnik, de újra aktiválható, ha az új előfizető az igénybevételi feltéteknek megfelel, és ezt kéri. Új otthoni szolgáltatás megrendelése esetén a kedvezmény a már létesített szolgáltatásokra jár. Amennyiben a létesítést megelőzően vagy annak tartama alatt megállapítható, hogy műszaki okból az igényelt otthoni szolgáltatás nem létesíthető, a részes többi szolgáltatásra vonatkozó kedvezmény is megszűnik. A már igénybevett kedvezményt a szolgáltató nem követeli vissza. Hóközi igénybevétel vagy részes szolgáltatás felmondása/szüneteltetése, valamint a Magenta 1 kedvezmény ezzel összefüggő megszűnése esetén a Magenta 1 kedvezmény időarányosan jár.

Minden egyéb, itt nem szabályozott kérdésben a bevont szolgáltatásokra és díjcsomagokra vonatkozó egyedi előfizetői szerződések és a részes szolgáltatásokra vonatkozó ÁSZF-ek irányadók. A kedvezményre vonatkozó szerződést az előfizető 8 napos felmondási idővel bármikor felmondhatja, a részes szolgáltatásokra és díjcsomagokra vonatkozó szerződések felmondása a szerződés tartamától függ az ezen szolgáltatásokra vonatkozó egyedi előfizetői szerződés rendelkezései szerint.