DOMINO DAY

SZERDA, A TE NAPOD!

A Telekom alkalmazásban heti rendszerességgel, szerdánként bekapcsolhatod a Domino Day ajánlataink közül az egyiket.

Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra.

Meghallottuk visszajelzéseiteket, és most ti választhattok! Május 15-én az alábbi ajánlatok közül te választhatod ki, hogy melyik opciót kapcsolod be az alkalmazásban!

media neve

Domino Day 1 GB extra adat 1 napra

Az 1GB adatmennyiség az ajánlat esedékességekor egyszer aktiválható és kizárólag az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldön és EU roaming viszonylatban is. A rendelkezésre álló időszakot követően a fel nem használt adatmennyiség elveszik.

media neve

Domino Day korlátlan social media

Az aktiválást követő 24 órában a díjcsomagodban foglalt adatmennyiséget nem fogyasztja a szöveges és képi megjelenítésű tartalom a Facebook, LinkedIn, Instagram, MySpace,  Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram közösségi oldalakon (akár böngészőből, akár alkalmazásban, ide értve ezen oldalakhoz tartozó chat szolgáltatásokat is).

media neve

Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés

A leforgalmazható díjmentes 100 perc beszélgetés az ajánlat esedékességekor egyszer aktiválható és az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldi, hálózaton belüli hívásforgalomra.

Ha a Domino Day 1 GB extra adat 1 napra vagy a Domino Day korlátlan social media ajánlatok közül választasz, akkor a bekapcsoláshoz válaszd a Telekom alkalmazásban a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adat-szolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.

Ha a Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetést választod, akkor a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető  "Bekapcsolható hangszolgáltatások" opciót keresd meg, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.

Töltsd le a díjmentesen használható Telekom alkalmazást!1

Kép leírása: AppStore

Kép leírása: Google Play