DOMINO DAY

Kép leírása: Domino_Day

SZERDA, A TE NAPOD!

Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra.

Szerdánként Te választhatod ki, hogy az alábbi opcióink közül melyik ajánlatot aktiválod be az alkalmazásban!

Kép leírása: Domino Day 1 GB extra adat 1 napra

Domino Day 1 GB extra adat 1 napra

Az 1GB adatmennyiség az ajánlat esedékességekor egyszer aktiválható és kizárólag az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldön és EU roaming viszonylatban is. A rendelkezésre álló időszakot követően a fel nem használt adatmennyiség elveszik.

Kép leírása: Domino Day 300 MB és 30

Domino Day 300 MB és 30 perc

A 300 MB és 30 perc opció az ajánlat esedékességekor egyszer aktiválható és kizárólag az aktiválást követő 24 órában érvényes. A 300 MB adatmennyiséget belföldön és EU roaming helyzetben, a díjmentes 30 perc beszélgetés belföldi alapdíjas hálózaton belüli hívásirányba használhatod fel.

Kép leírása: Domino Day 100 perc

Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetés

A leforgalmazható díjmentes 100 perc beszélgetés az ajánlat esedékességekor egyszer aktiválható és az aktiválást követő 24 órában érvényes belföldi, hálózaton belüli hívásforgalomra.

Egy adott héten mindig az aktuális hét szerdáján tudod meg, hogy a Telekom alkalmazásban melyik Domino Day ajánlatot tesszük elérhetővé számodra.

  • Ha a Domino Day 1 GB extra adat 1 napra vagy a Domino Day 300 MB és 30 perc ajánlatok közül választasz, akkor a bekapcsoláshoz válaszd a Telekom alkalmazásban a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető "Bekapcsolható adat-szolgáltatások" opciót, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.
  • Ha a Domino Day 100 perc belföldi hálózaton belüli beszélgetést választod, akkor a "Szolgáltatások" oldalon "+" ikonnal elérhető  "Bekapcsolható hangszolgáltatások" opciót keresd meg, majd az "Egyszeri szolgáltatások" menüpontot.

Figyelem! Az adatopciók aktiválása után a megfelelő működés érdekében javasolt a telefonon a repülőgép üzemmód be- és kikapcsolását, vagy a készülék újraindítását elvégezni.

Töltsd le a díjmentesen használható Telekom alkalmazást!1

Kép leírása: AppStore

Kép leírása: Google Play