KÖLTSÉGKONTROLL OPCIÓ

A Költségkontroll opció egyesíti a havi díjas és feltöltőkártyás díjcsomagok előnyeit. Mobil S díjcsomagunkhoz választhatod, és az opció használata esetén a csomagban foglalt 80 perc vagy SMS felhasználása után csak egyenleged feltöltésével telefonálhatsz és SMS-ezhetsz tovább. Így havi számládat is kontrollálhatod.

Csak Mobil S díjcsomaghoz

A Költségkontroll opciót csak Mobil S díjcsomaghoz választhatod. Ha másik díjcsomagod van, és igénybe vennéd az opciót, át kell váltanod Mobil S díjcsomagra. A SIM-kártyát a Költségkontroll opció ki- és bekapcsolása esetén is cserélni kell, ezért kérjük, hogy az ingyenes módosításhoz keresd fel egyik Telekom üzletünket.

80 percen túl fel kell töltened az egyenlegedet

Amennyiben felhasználtad a havi díjban foglalt perceket és SMS-eket, akkor a Domino díjcsomagokhoz hasonlóan fel kell töltened a egyenlegedet a további használathoz.

Havi díj: 250 Ft/hó

A Költségkontroll opció havi díja 250 Ft. A számlázás egész havi és a díjkedvezményekkel nem csökkenthető. Azaz a Telekom kedvezmény és a Partnerkártya kedvezmény az opció havi díjára nem vonatkozik, a 250 Ft-ból további kedvezmény nem adható.

Hogyan rendelheted meg?

Válaszd a Mobil S csomagot!

Meglévő havi díjas előfizetésed átváltásával

A Next és Move csomagokat üzleteinkben tudod átváltani, Mix, EcoMix, Eco Surf, Fun, Fun Dupla és Fun Aranytárskártya díjcsomagokat itt online is.

megrendelem

Új havi díjas előfizetéssel

Vásárolj új előfizetést, válaszd a Mobil S díjcsomagot Költségkontroll opcióval.

megrendelem

Kapcsold be meglévő Mobil díjcsomagodhoz

Az opció utólagos bekapcsolása SIM-kártya cserével jár, ezért fel kell keresned egyik üzletünket. Ha nem Mobil S díjcsomagod van, akkor azt át is kell váltanod.

időpontot foglalok
Családi ajánlatok

Családi ajánlatainkról bővebben itt tájékozódhatsz