Fun S Aranytárskártya díjcsomag

A díjcsomagot 2017. május 1-jével lezárjuk. Online megrendelésre 2017. március 24-étől nincs lehetőség. A díjcsomag 2017. május 1-jét követően nem választható, és hűséghosszabbítás esetén a Mobil díjcsomagok választhatóak.

 • Egyesíti az előfizetéses és feltöltőkártyás
  díjcsomagok előnyeit: A havi díj felhasználása után
  csak egyenlegfeltöltés vagy havi díj bővítése után
  telefonálhatsz, SMS-ezhet tovább, így segít
  kontrollálni a költségeket.
 • A díjcsomaghoz járó Kapcsolat Fun kártyával
  számos kedvezményben részesülhetsz.

Válaszd Mobil díjcsomagjainkat! Díjcsomagot váltok  

Havi díj

100%-ban lebeszélhető és SMS, MMS küldésre felhasználható.

Felhasználása után az adott hónapban hívásra és üzenetküldésre csak
az egyenleg bővítése vagy feltöltése után van lehetőség.

1970 Ft
e-Pack kedvezménnyel

Internet belföldön

50 MB

Maximális letöltési sebesség

Garantált letöltési sebesség

Túlforgalmazási díj

Mi történik, ha elfogy a benne foglalt adatforgalom?

30 Mbit/s

0 Mbit/sec

0 Ft

Kapcsolat Fun kedvezménykártya

Partnereink

Számos partnerünknél kapsz kedvezményt, többek között mozijegyed árából,
éttermi fogyasztásodból vagy akár magazin-előfizetésedből.

Összes kedvezmény partnerünk

Cinema City mozik
Aquaworld élményfürdő
REGIO JÁTÉK áruházak

Elfogyott a havi díj, de tovább telefonálnál, SMS-eznél?

Töltsd fel egyenleged!

A feltöltőkártyás díjcsomagokhoz hasonlóan bármikor feltöltheted egyenlegedet, akár honlapunkon keresztül. A feltöltést követően az egyenleg azonnal rendelkezésedre áll, így a feltöttött egyenleg erejéig tovább beszélhetsz, SMS-ezhetsz. A feltöltést szükség estén havonta többször is megismételheted, de ha kevesebbet beszélsz, egy feltöltés akár hónapkon keresztül is elég lehet.

Egyenlegfeltöltés holnapunkon

Rendszeresen, minden hónapban többet beszélsz?

Bővítsd a havi díjad!

A limitbővítő opcióval a megrendelés pillanatától kezdődően minden hónapban rendelkezésedre áll további 500 Ft egyenleg, így a belföldön 100%-ban lebeszélhető és SMS, MMS küldésre felhasználható havi egyenleged 2490 Ft-ra emelkedik.

Megrendelési lehetőségek

Havi díj bővítése

500 Ft/hó

Percdíjak

Hálózaton belüli irányba, minden időszakban

Belföldi vezetékes és más mobil irányba, minden időszakban

Hangposta hívása minden időszakban

32 Ft

38 Ft

12,7 Ft

SMS küldés

Hálózaton belüli irányba

Hálózaton kívüli belföldi számra

Külföldi hálózatba

32 Ft

38 Ft

56,9 Ft

Sávszélességek

A Fun S Aranytárskártya díjcsomagban a 3G/HSDPA/HSUPA technológiára jellemző maximális le- és feltöltési sebesség: letöltés 30 Mbit/s, feltöltés 10 Mbit/s. A mobilinternet szolgáltatásra az esetek 80%-ában garantált le- és feltöltési sebességek különböző technológiákon: 2G/GPRS: 30 kbit/s és 8 kbit/s, 3G(R99): 150 kbit és 150 kbit/s, 3G/HSDPA/HSUPA: 2000 kbit és 800 kbit/s.

Hálózatsemlegesség - egységes internetszolgáltatás-leíró táblázat (PDF, 85 kB)

További részletek és fetételek

Rendeld meg online!

Díjcsomagot váltok  

Válaszd új Mobil díjcsomagjainkat, válts akár hűségidő alatt is!

Rendeld meg személyesen!

Üzletkereső
Fáradj be üzleteinkbe!

A díjcsomagban foglalt adatmennyiség felhasználása esetén nincs túlforgalmazási díj, ilyenkor lecsökkentjük az adatforgalom sebességét, és legfeljebb 32 kbit/s letöltési/ feltöltési sebességgel mobilinternetezhetsz tovább a következő fordulónapig.

Az adott hónapban fel nem használt adatforgalom nem vihető át a következő hónapra. Az adott számlázási ciklusban igénybe vehető adatforgalom a hónap egyedileg meghatározott fordulónapjától a következő hónap azonos napjáig használható fel. A fordulónap a Szolgáltató által kijelölt nap. A fordulónapról Szolgáltató tájékoztatja az Előfizetőt.

A társkártya előfizetésre való jogosultság elvesztése esetén a Magyar Telekom a Fun S Aranytárskártya díjcsomagot Mix díjcsomagra váltja át. A társkártyához kapcsolódó anyakártya előfizetés felfüggesztése (szolgáltatás szünetelése), illetve deaktiválása (előfizetői jogviszony megszüntetése) esetén az összes kapcsolódó Fun S Aranytárskártya díjcsomagos előfizetés Mix díjcsomagba kerül átváltásra. Amennyiben az igénybevett Fun S Aranytárskártya díjcsomagra vonatkozó jogosultság elvész, abban az esetben a legkorábban igényelt Fun S Aranytárskártya marad meg, a többi előfizetést Mix díjcsomagra váltjuk át. Telekom otthoniszolgáltatás-ügyfélként szükséges nyilatkozni a Telekom Kapcsolat Programban történő egységes kezelésről.

A mobilinternet szolgáltatás újraaktiválását az előfizető bármely ügyfélkiszolgálási ponton igényelhet. Díjcsomagváltás esetén a havi díjban benne foglalt adatmennyiség és az opcionálisan megrendelt adatdíjcsomagból fel nem használt rész elvész, azonban a következő fordulónapig az előfizetőnek az opcionális adatdíjcsomagban foglalt teljes adatmennyiség újból rendelkezésére áll. A fordulónapon ismét a teljes adatmennyiség áll az előfizető rendelkezésére