Barangoló hívókártya használata

775x160_fejlec_hivokartya_barangolo
Belföldről

Barangoló hívókártya használata belföldről

 • A szolgáltatás igénybevételéhez tone üzemmódú nyomógombos telefonkészülékre van szükség.
 • A kártya hátoldalán a kaparós réteg alatt találod a 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot és a 4 jegyű PIN-kódot.
 • A Barangoló kártyás szolgáltatás vezetékes telefonokról az ország egész területéről a 1441-es behívószám, vagy a 06 80 55 55 55-ös szám, a Magyar Telekom Nyrt. egyetemes szolgáltatási területéről a 1775-ös, mobil telefonokról a 14555-ös behívószám segítségével érhető el, a számok hívása ingyenes
 • A normál tarifás +36 1 480 1775 budapesti behívószám használatakor a budapesti hívás díját a szolgáltatódnak fizeted.
 • A behívószám tárcsázása után írd be a kártya hátoldalán található 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot, nyomd be a # gombot, írd be a PIN-kódot, majd ismét nyomd meg a # gombot (ahogy a kártya mutatja).

Ezután amennyiben belföldi számot hívsz, írd be a körzetszámot (+36-tal kezdve), majd a telefonszámot. Amennyiben külföldre szeretnél telefonálni, írd be az országkódot (00-val kezdve), majd a körzetszámot és a telefonszámot. Ezután nyomd meg még egyszer a # gombot!

A behívószám tárcsázása után az automatikus hang is bemondja a kártya használatának lépéseit.

Külföldről

Barangoló hívókártya használata külföldről

Már több mint 40 országból 100 Ft/percért telefonálhatsz haza. A szolgáltatás igénybevételéheztone üzemmódú nyomógombos telefonkészülékre van szükséged. A kártya hátoldalán a kaparós réteg alatt találod a 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot és a 4 jegyű PIN-kódot.

 • Írd be az országhoz tartozó behívószámot.
 • Írd be a kártya hátoldalán található 8 vagy 9 jegyű kártyaszámot, a # jelet, a 4 jegyű PIN-kódot, és ismét a #-jelet (ahogy a kártya mutatja).
 • Magyarországi telefonszám esetén írd be a 3+6-ot, a körzetszámot, majd a hívni kívánt telefonszámot. Egyéb ország hívása esetén írd be a 00-t és az országkódot, majd a hívni kívánt telefonszámot a körzetszámmal együtt.
 • Ezután nyomd meg még egyszer a # gombot.

Külföldi Barangoló behívószámok hívásakor a mobilszolgáltatók díjat számíthatnak fel. Érdeklődj mobilszolgáltatódnál.

A behívószám tárcsázása után az automatikus hang is bemondja a kártya használatának lépéseit.

Tájékozódj a kártya percdíjait illetően annak függvényében, hogy honnan és hova szeretnél telefonálni:
A Barangoló kártya percdíjai

Számold ki, hogy kártyád egyenlege milyen hosszú és milyen irányú hívást tesz lehetővé, hogy ne érhessenek meglepetések:
Barangoló kártya díjkalkulátor

Tartsd szemmel költségeid! Kérj kimutatást Barangoló kártyád forgalmi adatairól:
A Barangoló kártya forgalmi adatainak lekérdezése

További feltételek:

 • A behívószámok és az azokhoz tartozó esetleges megkötések a különböző országok telekommunikációs szolgáltatóival történt egyeztetések nyomán kerültek feltüntetésre.
 • A helyi szolgáltatók jogosultak a Barangoló nemzetközi zöld szám elérési feltételeit egyoldalúan módosítani, ezért a Magyar Telekom Nyrt. csak a saját szolgáltatási területéről érvényes behívószámok ingyenes működését tudja garantálni.
 • A külföldi szolgáltatók esetében nem garantálható, hogy az adott ország egész területén, valamennyi készülékről, beleértve valamennyi nyilvános távbeszélő készüléket is, elérhető az adott ország esetében feltüntetett behívószám.
 • Előfordulhat az is, hogy annak ellenére, hogy a nemzetközi zöld számok hívása ingyenes, bizonyos szállodáknál a hívás kezdeményezéséért díjat számítanak fel. Kérjük, hívásod előtt ellenőrizd a hívási feltételeket.
 • Külföldi Barangoló behívószámok hívásakor a mobilszolgáltatók díjat számíthatnak fel, ezzel kapcsolatban érdeklődj mobilszolgáltatódnál.