Night Life

Erotika minden mennyiségben

Erotika és szex az éjszakai kínálat részeként, vadászat és horgászat a napközbeni szórakozáshoz. A felnőtt tartalmat sugárzó csatornák a Gyerekzár funkció segítségével a kis- és fiatalkorúaktól elzárhatók.

+6

extra
csatorna

2300 Ft/hó

Határozatlan idejű szerződéssel

Megrendelem 
Hustler-135x90

Hustler TV

angol nyelven

A Hustler TV a féktelen szenvedélyek világába kalauzolja el a nézőket esténként 11 órától. Kizárólag felnőtt nézőknek ajánlott csatorna.

bluehustler-135x90

Blue Hustler

angol nyelven

A Blue Hustler egy erotikus csatorna, mely éjszaka sugároz filmeket és sorozatokat a terület legkiválóbb és legnépszerűbb gyártóitól. A csatorna kizárólag felnőtt nézőknek ajánlott, műsora 23 órától reggel 5 óráig fogható.

brazzers_135x90

Brazzers TV Europe

angol nyelven

A Playboy TV International új, hard szex csatornája. Minden este hat órán keresztül ad vágatlan műsort kizárólag felnőtt nézők részére.

private_logo_135x90

Private TV

angol nyelven

A Private TV a Hustler TV csillogó világának tökéletes kiegészítője, amely elsősorban amatőr, illetve álamatőr műsorokra specializálódott. A meztelen valóság!

Marc Dorcel

Dorcel TV

angol nyelven

A neves francia pornóproducer nevével fémjelzett csatornán felnőtt filmek színes kínálata várja a nézőket.

Fishing and Hunting

Fishing & Hunting

magyar nyelven

A Fishing&Hunting azokat a nézőket kívánja szórakoztatni, akik számára a horgászat és a vadászat mindig is népszerű időtöltést jelentett.

Havi díj

Határozatlan idejű szerződéssel
Night Life csomag havi díja 2300 Ft
125x74_termek_kapcsolat_program_kedvezmeny

Kedvezőbb áron szeretnéd?

Arany- és platina szintű ügyfélként a Night Life minicsomag havi díjából 10, illetve 20% kedvezményt kaphatsz. Egyszerre egy minicsomag vehető igénybe kedvezményesen. A Kapcsolat kedvezmény díjmentesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkon (1414) vagy Telekom üzleteinkben rendelhető meg.

Kattints a részletekért

Hogyan vehetek részt a Telekom Kapcsolat Programban?

További feltételek További feltételek elrejtése