Az MT (Magyar Telekom) ügyfél-azonosító egy 9 jegyből álló egyedi számsor, amely az ügyfélszolgálaton történő azonosításra szolgál.
Az MT ügyfél-azonosító a számla első lapjának bal oldalán található:

Kapcsolatfelvétel

Az űrlap kitöltése nem megfelelő!

1. Miben segíthetünk?

*
 
 
 
*
*
honnan tudhatom?

Ez nem kötelező, de ennek ismeretében gyorsabban segíthetünk

*

Cég (Rt., Zrt., Kft., Bt.) esetén a cégnevet, egyéni vállalkozó esetén az ő nevét kérjük megadni.

*
+36

2. Személyes adatok megadása

A személyes adatokat nem kötelező megadni, de azokkal gyorsítható az ügyintézés, mert az adatok megadása egyben hozzájárulás ahhoz, hogy gyorsabban, e-mailben válaszolhassunk.

Papíralapú számla esetén a sorszám a fejlécben, a "Szolgáltató - Kibocsátó / Service provider" részben található meg. További segítség itt található.

E-számla esetén a havi számla száma online önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkra bejelentkezve a Számlák menüpontban, az aktuális havi számlán található meg.

Papíralapú számla esetén a sorszám közvetlenül a szolgáltatói adatokat tartalmazó fejléc alatt található meg. További segítség itt található.

E-számla esetén a havi számla sorszáma online önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkra bejelentkezve a Számlák menüpontban, az aktuális havi számlán található meg.

3. Elérhetőség megadása

*
*
+36

Telefonszám megadása nem kötelező, de gyorsíthatja az ügyintézést.
Munkatársaink telefonon csak akkor jelentkeznek, ha a konkrét ügy indokolja.

*
töltés...
új kódot kérek

Célunk, hogy 3 napon belül válaszoljunk, de ez a beérkező levelek számától is függ. A türelmet és a megértést köszönjük!