SMS-ben

Szolgáltatásaidat díjmentesen módosíthatod a 1430-ra küldött SMS kódokkal. Az üzeneteket saját előfizetéséről kell küldeni, a sikeres módosításról válasz SMS-ben tájékoztatunk.

Mely szolgáltatásodat szeretnéd módosítani?

Hívással kapcsolatos szolgáltatások és kedvezmények
Üzenetküldéssel és -fogadással kapcsolatos szolgáltatások
Mobilinternet
Mobilinternet külföldön
Multimédia szolgáltatások
Értesítő és tiltó szolgáltatások

Jelszavas védelem

Előfizetéses ügyfelünkként a jelszóvédelem bekapcsolását követően a szolgáltatásait kizárólag az előfizetői jelszó megadásával tudod aktiválni vagy lemondani. Ebben az esetben – az esetleges illetéktelen hozzáférés megakadályozására – csak a jelszóval ellátott üzenetet fogadjuk el, jelszó hiányában a kérést elutasítjuk. A jelszóvédelmet az előfizetői jelszó ellenében díjmentesen aktiválhatod, illetve a későbbiekben felfüggesztheted.

Bekapcsolt jelszóvédelem esetén az SMS formátuma

Kérjük, a kulcsszavakat ebben az esetben is ékezetek és szóköz nélkül – nagy- vagy kisbetűvel – billentyűzd be. Bekapcsolt jelszóvédelem esetén a kulcsszót és az előfizetői jelszót egy szóközzel kell elválasztani.

A jelszóvédelem módosítása minden esetben jelszót igényel (például +SMSJELSZO 14301 a bekapcsoláshoz vagy -SMSJELSZO 14301 a kikapcsoláshoz, a 14301 helyére az ötjegyű előfizetői jelszavát kell behelyettesíteni).

Felhívjuk figyelmed, hogy havidíjas előfizetés esetén az alábbi szolgáltatások módosításához mindenképpen meg kell adni az előfizetői jelszót, a jelszóvédelem beállításától függetlenül: Titkos szám, Hívószámkijelzés, Hívószámküldés tiltása, Hívásletiltás, Hívásrészletező és részletes számla szolgáltatás.

1) Az adatforgalom alapú internet- és WAP csomagok közül egyidejűleg csak egyet vehetsz igénybe. Amennyiben váltani kívánsz közöttük, az addigi adatcsomagot automatikusan kikapcsoljuk.

2) A kódszavak Mix termék esetén nem használhatók a szolgáltatások be- és kikapcsolására.A szolgáltatások, kedvezmények részleteiről a mindenkor érvényes Díjszabásból, a honlapunkon és az ügyfélszolgálatainkon tájékozódhatsz.