Pic Promohead Husegprogram Pontbevaltas

Tudnivalók röviden

  • Telekom mobil és/vagy otthoni szolgáltatást igénybevevő ügyfeleink havonta kalkulált Kapcsolat pontjai egyenlegükön beváltható Kapcsolat pontokként is jóváírásra kerülnek.
  • Az így összegyűjtött pontok online, valamint személyesen a Telekom üzletekben válthatóak be a Telekom Kapcsolat Program kínálatában szereplő termékekre és szolgáltatásokra, a megfelelő ügyfél-azonosítást követően, 1 pont = 1 Ft értékben.
  • A Telekom Kapcsolat Programban alapszinten résztvevő Telekom mobil szolgáltatásokat igénybe vevő számlafizetők Telekom mobil szolgáltatásokra és termékekre, míg Telekom otthoni szolgáltatásokat ügyfeleink Telekom otthoni termékekre válthatják be a Kapcsolat pontjaikat. A regisztrációs szinten résztvevő ügyfeleink mind Telekom mobil mind Telekom otthoni szolgáltatásokra, illetve termékekre szabadon beválthatják Kapcsolat pontjaikat.
  • A Kapcsolat pontok a jóváírást követően 24 hónapig használhatóak fel, majd törlődnek az egyenlegről.
  • Amennyiben kevesebb pont áll rendelkezésre, mint a megvásárolni kívánt termék vagy szolgáltatás díja, akkor a fizetendő összeg és a rendelkezésre álló pontok különbözete készpénzzel is kiegyenlíthető.
  • A Telekom Kapcsolat Program szolgáltatásait csak módosított Kapcsolat kártyajelszóval veheted igénybe, ezért kérjük, változtasd meg jelszavadat, amely alaphelyzetben a Kapcsolat kártya utolsó három számjegye!
Pontbeváltás Telekom mobil szolgáltatást igénybe vevő számlafizetőknek

Interneten, a Telekom előfizetéseim menüpontban


A nap 24 órájában válogathatsz a teljes áruválasztékunkból. A honlapunkon történő vásárlás egyszerűsége biztosítja, hogy készülék- és tartozék-, illetve pontkuponvásárlásnál is könnyedén és kényelmesen használhasd fel pontjaidat:
  • készülékekre, tartozékokra, notebookokra és modemekre,
  • értéknövelt szolgáltatásokra,
  • pontkuponokra, amelyekkel kedvezményesen vásárolhatsz partnereink internetes áruházaiban.

Részletek


Telefonos ügyfélszolgálatunkon (1430)


A Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából díjmentesen hívható 1430-as ügyfélszolgálati telefonszámon egyes értéknövelt szolgáltatásokra fizethetsz elő Kapcsolat pontokkal. A Telekom Kapcsolat Program információs rendszerben a pontbeváltás mellett valamennyi, a kártya használatához kapcsolódó művelet elvégzésére lehetősége van, valamint lekérdezheted a Kapcsolat kártyához tartozó személyes információkat is.


Személyesen a Telekom üzletekben


Országszerte bármelyik Telekom üzletekben, valamennyi Telekom mobil termékre és szolgáltatásra beválthatod Kapcsolat pontjaidat, továbbá szervizszolgáltatás igénybevétele esetén a számla teljes értékét kiegyenlítheted Kapcsolat pontokkal.

Üzletkereső


Mobiltelefonon, mobilvásárlással


Mobiltelefonod segítségével sokféle termék vásárlásához is felhasználhatod Kapcsolat pontjaidat. A vásárlás előtt a Mobilvásárlás Önkiszolgáló Felületen beállíthatod, milyen arányban kívánod felhasználni beváltható Kapcsolat pontjaidat. Ha a pontkedvezmény mértéke nem éri el a 100%-ot, a fennmaradó összeget a havi Univerzális számláddal egyenlítheted ki.

Mobilvásárlással megvehető termékek
Pontbeváltás Telekom mobil és otthoni ügyfeleknek
hűségprogram kapcsolat prémium

Váltsd be pontjaid Telekom otthoni és mobil kedvezményekre egyaránt!

Ha Telekom otthoni és mobil szolgáltatással egyaránt rendelkezel, regisztrálj, hogy Kapcsolat Prémiumkártyáddal kedvező további pontbeváltási lehetőségekhez juss!

Prémium kedvezmények Telekom otthoni és mobil ügyfeleknek
Telekom otthoni kedvezmények