Családbarát kedvezmény

  • 0 Ft-os percdíj csoporton belül
  • Előfizetésenként havi 1090 Ft-ért
  • Mobilszolgáltatás előfizetőknek

Rendeld meg személyesen!

Üzletkereső  

A Családbarát kedvezménnyel bármely, a kedvezménybe bevont csoporttag éjjel-nappal nyugodtan hívhatja a másikat, hiszen a 0 forintos percdíj előnyeit a Telekom mobilszolgáltatás havi díjas és dominós ügyfelei egyaránt élvezhetik a csoporton belül, hívószámonként havi 1090 Ft-ért (maximum havi 100 óra időtartamban).

Díjazás

Havi / időszaki díj

1090 Ft / hívószám

A kedvezmény részletei

A kedvezménybe összesen akár 5 hívószám is bevonható oly módon, hogy a csoportba egyidejűleg legalább 2 hívószámot be kell vonni, és a bevont hívószámok közül egynek minden esetben egy Telekom mobilszolgáltatás havi díjas előfizetésnek kell lennie. Ezen előfizetésen kívül további, kizárólag belföldi Telekom mobil hívószámok vonhatóak be a kedvezménybe.

A csoportba kizárólag olyan Telekom mobil hívószám vonható be, amelyhez a hatályos Általános vagy Domino Díjszabásban szereplő díjcsomagok valamelyikét rendelték. A Családbarát kedvezmény a Domino Net termékhez nem igényelhető.

Egy hívószám egyidejűleg kizárólag egy Családbarát kedvezményes csoport tagja lehet. A kedvezmény havi díjai a csoportba bevont Domino előfizetések esetén a bevonást végző általános előfizetés havi számlájában kerülnek kiszámlázásra.

A havi díj ellenében ügyfeleink a csoportba bevont hívószámokról hívószámonként maximum 100 óra erejéig éjjel-nappal 0 Ft-os percdíjjal hívhatják egymást. Domino, Mix és Fun Aranytárskártya előfizető ügyfeleink esetén az egy alkalommal kezdeményezett hívások időtartama 120 percnél nem lehet több, ennek leteltével a hívások bontásra kerülnek. A csoportba bevont hívószámok esetén igénybe vehető maximum havi 100 óra kedvezményes beszélgetés videotelefonálásra nem vonatkozik. A fel nem használt kedvezményes percek a következő hónapra nem vihetők át.

A Családbarát kedvezmény igénybevétele esetén a csoportba bevont általános előfizetői hívószámok (kivéve Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomagban lévők), a kedvezmény előfizetésének időtartamára minden mobilirányú átirányítás lehetősége megszűnik. A már aktivált átirányítások a kedvezmény bekapcsolásakor automatikusan törlődnek. A Mix és Fun Aranytárskártya díjcsomagban lévő hívószámok esetében a hálózaton belülre irányuló átirányítások lehetősége kizárt.

A kedvezmény bekapcsolásáról vagy megszűnéséről a csoportba bevont Telekom mobilszolgáltatás-előfizetőket SMS-ben tájékoztatjuk (SMS fogadására nem alkalmas készülék esetén hangbemondással).

Domino online feltöltés

Domino online feltöltés

Rendeld meg személyesen!

Rendeld meg telefonon a 1430-as számon!