t-email

 • E-mailjeidet mobiltelefonodról és számítógépedről is elérheted

Rendeld meg személyesen!

Üzletkereső 

Mire használható a t-email?

A t-email szolgáltatás segítségével internetes felületen, valamint mobiltelefon és számítógép levelező kliensével tudsz e-mailezni.

http://mail.t-email.hu

t-email szolgáltatások díjai

t-email alap

t-email plusz

t-email plusz
nagyobb tárhellyel

Havi díj / időszaki díj

Díjmentes

274 Ft

458 Ft

Belépési díj

Díjmentes

Díjmentes

Díjmentes

E-mail címek száma

1 db

1 db

1 db

Tárterület e-mail
címenként

500 MB

1000 MB

2000 MB

további legfeljebb 2 e-mail cím
t-email pluszhoz havidíjas előfizetőknek

+ 1 e-mail cím

   1000 MB tárhellyel

-

+ 183 Ft

+ 183 Ft

   2000 MB tárhellyel

-

+ 367 Ft

+ 367 Ft

+ 2 e-mail cím

   egyenként 1000 MB
   tárhellyel

-

+ 367 Ft

+ 367 Ft

   egyik 1000, másik
   2000 MB tárhellyel

-

+ 550 Ft

+ 550 Ft

   egyenként 2000 MB
   tárhellyel

-

+ 734 Ft

+ 734 Ft

A t-email plusz szolgáltatás 1. email címét 1000 MB tárhellyel a Díjszabásban felsorolt mobilinternet díjcsomagokkal, Koktélmaxi és Koktélmini szolgáltatásokkal díjmentesen, GPRS WAP és WAP Plusz előfizetés esetén fél áron veheted igénybe. Részletek a Díjszabásban .

A t-email szolgáltatás használata

A t-email szolgáltatás használatához bejelentkezéskor felhasználó névként a teljes e-mail címedet (pl.: valami@t-email.hu) meg kell adnod.

A szolgáltatás funkciói:

 • Címjegyzék
 • Vírusszűrés
 • Spam szűrés
 • Házon kívüli üzenet
 • Automatikus levéltovábbítás
 • Személyes mappák

Küldhető és fogadható levelek mérete:

 • A t-email postafiókból küldhető és a postafiókban fogadható e-mailek mérete maximálisan 25 MB lehet. Levélküldésnél figyelembe kell venni, hogy a címzett milyen méretű levelet tud fogadni. Amennyiben a címzett postafiókja nem tudja fogadni a mérete miatt a levelet, arról válaszüzenetben értesül.
 • A normál levélhez csatolt melléklet maximális mérete 10 MB lehet.
 • Az óriáslevél funkció segítségével legfeljebb 1 GB méretű fájlokat lehet küldeni, tetszőleges e-mail címre. Az óriáslevélként elküldött mellékletet a levelező szerver tárolja legfeljebb 1 hétig, és azt a címzettek legfeljebb 10-szer tudják letölteni, utána automatikusan törlődik. Az Óriáslevél menüpontban a mellékletet az érvényességi időn belül újra el lehet küldeni, akár másik e-mail címre is, illetve törölni is lehet azt a lejárat vagy a maximális letöltési szám elérése előtt. Egy óriáslevélben egy fájlt lehet elküldeni. Több fájl küldése esetén javasoljuk a fájlok tömörítését, mivel a tömörítő programok egyben be is csomagolják a külön fájlokat.

Levelezőprogramodban az alábbi beállítások valamelyikével használhatod a t-emailt:

 • POP3 (port: 110): mail.t-email.hu
 • POP3S (port: 995): mail.t-email.hu
 • IMAP4 (port: 143): mail.t-email.hu
 • IMAPS (port: 993): mail.t-email.hu
 • SMTP (port: 25): mail.t-email.hu
 • SMTPS (port: 465): mail.t-email.hu
 • MSP (port: 587): mail.t-email.hu

Titkosítás a hagyományos (nem S-es) portokon TLS segítségével is igénybe vehető.

A mail.t-email.hu levélküldő (SMTP) szerver használata

Ahhoz, hogy a mail.t-email.hu szervert levélküldő (SMTP) szerverként használni tudd mobilinternet csomaggal történő levelezésre, be kell jelentkezned, amihez felhasználó névként teljes t-email-es e-mail címét kell használnod.

Útközben is elérheted e-mailjeit

A t-email-es címre érkező leveleidet mobiltelefonodon is elérheted, és mobiltelefonodról is küldhetsz erről a címről levelet.

Ehhez mobiltelefonod e-mail kliensében hozz létre egy t-email postafiókot, amelyet úgy is beállíthatsz, hogy a telefon megadott időközönként kérdezze le a beérkezett leveleidet. Ha pl. a lekérdezés gyakoriságát 15 percre állítod, legfeljebb 15 perc, de átlagosan 7,5 perc késéssel értesülhetsz az új e-mailek érkezéséről

A legtöbb mobilkészülék e-mail kliensében olyan beállításra is lehetőség van, hogy alapértelmezetten csak a levél fejlécét töltse le a készülék, így csökkenthető az adatforgalom. A beállítás leírása megtalálható az egyes készülékek kézikönyvében.

Ha rendelkezel BlackBerry Instant E-mail szolgáltatással, állítsd be ezekben a t-email postafiókot, és így a beérkezés után röviddel megkapod a mobiltelefonodra a t-email (és egyéb más e-mail-szolgáltatásokhoz tartozó) leveleidet.

Fontos! A t-email szolgáltatás mobiltelefonos használata adatforgalmat generál, ezért azt javasoljuk, hogy annak használatához fizess elő valamilyen adatcsomagunkra vagy válassz olyan díjcsomagot, amely már tartalmaz internetezési lehetőséget is (pl. MédiaMánia díjcsomagok)

Rendeld meg személyesen!

Rendeld meg telefonon!