Díjcsomag- és számlainformációk

Díjcsomaginformáció

  • Amennyiben szeretnéd meghallgatni, hogy Domino kártyád melyik díjcsomagban van, hívd fel a Domino központot a 1777-es belföldről ingyenesen hívható számon!
  • A központ bejelentkezése után a 2-es gomb megnyomásával válaszd a „Díjcsomagok, szolgáltatások” menüpontot!
  • Ezt követően válaszd a „Díjcsomag információ és váltás” menüpontot, ehhez nyomd meg a 2-es gombot!

Aktuális díjcsomagodról és egyenlegedről díjmentesen és egyszerűbben is értesülhetsz. A *102# kód elküldése után hálózati üzenet formájában kaphatsz tájékoztatást.

Az egyenleglekérdező kód használatával a díjcsomagról, a forintszámla állásáról, a kártya érvényességéről (vagyis mikor jár le a Rendelkezésre állási idő) is értesülhetsz, a perc és SMS számlával is rendelkező ügyfeleink ezekről a számlákról is gyorsan és díjmentesen kaphatnak információt. A perc és SMS számlák egyenlegét addig közöljük, amíg lebeszélhető idő ill. küldhető SMS van rajta és újabb feltöltés már nem várható.

Nemzetközi barangolás esetén (aktív roaming szolgáltatásnál) a perc illetve SMS számla állását nem közöljük, hiszen roaming helyzetben mindig a forintszámla nyújt fedezetet a mobilhasználatra, de a rendelkezésre állási időt ebben az esetben is megtudhatod.

A telefon készenléti állapotában írd be a *102# kódot és nyomd meg a hívásindító gombot.

Számlainformáció

Ha felhívod a Domino központot (1777) és kiválasztod az „Egyenleglekérdezés, feltöltés”, majd „Egyenleglekérdezés” menüpontot, akkor tájékoztatást kapsz számlád állásáról, a Rendelkezésre állási időről illetve a Hívószám-lekötési idő lejáratáról.

A központ csak abban az esetben tájékoztat egyenlegedről, ha azt a saját Domino egységkártyádról hívtad.

Egyenlegedről egyszerűbb módon is értesülhetsz: a *102# kód elküldése után a központ hálózati üzenet formájában tájékoztat.

2001. október 15-től a Domino kártyás ügyfeleink a *102# egyenleglekérdező kód használatával már nem csak a forintszámla állásáról értesülhetnek, hanem arról is, hogy meddig aktív a kártyájuk (vagyis mikor jár le a Rendelkezésre állási idő).

Sőt! A perc és SMS számlával is rendelkező ügyfeleink ezekről a számlákról is gyorsan és díjmentesen kaphatnak információt a Domino központ felhívása nélkül. A perc és SMS számlák egyenlegét addig közöljük, amíg lebeszélhető idő ill. küldhető SMS van rajta és újabb feltöltés már nem várható.

Nemzetközi barangolás esetén (aktív roaming szolgáltatásnál) a perc illetve SMS számla állását nem közöljük, hiszen roaming helyzetben mindig a forintszámla nyújt fedezetet a mobilhasználatra, de a rendelkezésre állási időt ebben az esetben is megtudhatja.

Tehát: *102# (A kód elküldéséhez a hívásindító gombot kell megnyomnod.)

Kérjük, ügyelj arra, hogy telefonod ne kerüljön illetéktelenek kezébe, mivel a Domino egységkártya segítségével megtudhatják egyenlegedet és annak terhére telefonhívásokat bonyolíthatnak!