Domino roaming

A Domino kártyával rendelkező ügyfeleink számára is elérhető a nemzetközi barangolás (roaming) szolgáltatás. A külföldi használathoz nincs szükség új SIM kártyára, valamennyi ügyfelünk külön előfizetés nélkül, a saját hívószámát használva barangolhat a világ azon hálózataiban, amelyek támogatják ezt a szolgáltatást. Indíthatsz és fogadhatsz hívásokat, illetve küldhetsz és fogadhatsz SMS-eket is, ezenkívül folyamatosan értesülhetsz számlaegyenlegedről, sőt akár fel is töltheted Domino kártyádat.

Tájékoztatunk, hogy dominós ügyfeleink számára a teljes körű roaming szolgáltatásokat 2003. szeptember 1-jétől további lehetőséggel, a Domino Roaming Direkt szolgáltatással bővítettük, melynek segítségével kódsorok igénybevétele nélkül is indíthatsz külföldről hívásokat.

Dominós ügyfeleinknek kínált roaming partnereink listája dinamikusan bővül. Amennyiben a Telekom mobilhálózatában aktiválják a Roaming szolgáltatást, akkor a Telekom szinte összes roaming partnerének hálózatában tudnak hívást fogadni, SMS-t küldeni és fogadni.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél aktiválja a szolgáltatást a *104# kód elküldésével. A deaktiválás a *105# kód elküldésével lehetséges.

A szolgáltatás sikeres aktiválásáról, illetve deaktiválásáról SMS-ben értesítjük ügyfeleinket.

A hívásátirányításokat a roaming szolgáltatás aktiválásával átmenetileg felfüggesztjük, a korábbi átirányítási beállítások a roaming szolgáltatás kikapcsolásával lépnek újra életbe.

További információ a Domino roaming útmutató oldalunkon található.