Egyenlegfeltöltés SMS-ben

Egyenlegfeltöltési módok:

Az SMS-en keresztüli egyenlegfeltöltés minden SMS-képes telefonnal elérhető. A szolgáltatás a Mobil Vásárlás feltételei* szerint vehető igénybe.

Ilyen egyszerűen működik

1

A feltöltést kezdeményező ügyfélnek a +36-30/3444500-as nem emelt díjas telefonszámra kell elküldenie a feltöltendő telefonszámot 9 karakteres formátumban és egy elválasztójellel (pl. vessző, pont, szóköz, stb.) elkülönítve a feltöltendő címlet forintértékét.

2

Az SMS-en keresztül feltötött összeg az ügyfelek univerzális egyenlegén íródik jóvá. Ez a feltöltési mód csak havidíjas ügyfelek számára elérhető, és azzal Domino kártyások egyenlegét, illetve havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek univerzális egyenlegét lehet feltölteni. A válasz-SMS egy tetszőleges tartalmú szöveges üzenet lehet. Amennyiben az adatok helytelenek, kérjük, az üzenetre válaszként a "NEM" szót küldd el SMS-ben. Ebben az esetben a tranzakció megszakad.

3

Sikeres feltöltés esetén a feltöltött és a feltöltést kezdeményező telefonszámra SMS-tájékoztatást küldünk.

Választható címletek

1 500 Ft

180 nap rendelkezésre állási idő 1

3 500 Ft

366 nap rendelkezésre állási idő

5 000 Ft

366 nap rendelkezésre állási idő

10 000 Ft

366 nap rendelkezésre állási idő

Áfás számla igénylése

Áfás számlát kizárólag az univerzális egyenleg felhasználásáról tudunk kiállítani. Áfásszámla-igényed esetén kérjük, hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1777-es telefonszámon (ahol válaszd az Egyenleglekérdezés, feltöltés / Egyenleglekérdezés / Univerzális és mobil vásárlás egyenleg / Mobil vásárlásról számla igénylése menüpontot). A számlát adott telefonszámhoz tartozó névre és címre állítjuk ki, majd postai úton juttatjuk el hozzád. Az SMS-en keresztül történő egyenlegfeltöltés a Mobil Vásárlás kereteiben valósul meg, így havi rendszerességgel automatikusan számla készül. A számla az előfizetői szerződésben szereplő Számlafizető nevére és címére kerül kiállításra és kipostázásra.

* Az SMS-es Domino töltés szolgáltatást kizárólag általános elfőizetőink vehetik igénybe. A feltöltés minden esetben a havi számla terhére történik, Kapcsolat Aranykártya pontokkal és az univerzális egyenleg terhére nem lehet feltöltést végezni. Az SMS-es Domino töltésre nem érvényes a Mobil Vásárlásnál beállított vásárlási kód. Domino töltésnél nincs szükség vásárlási kódra.

Domino online feltöltés

Töltsd fel Domino egyenlegedet
honlapunkon egyszerűen, gyorsan!

  • Fizess bankkártyával, az OTP biztonságos rendszerén keresztül.
  • A feltöltött egyenleg azonnal a rendelkezésedre áll.
  • Az oldal használatáért kezelési költséget nem
    számolunk fel.

Domino online feltöltés