Internet díjcsomagok

 
 

Kínált letöltési
sávszélesség

10 Mbit/s

20 Mbit/s

30 Mbit/s

50 Mbit/s

120 Mbit/s

Kínált legnagyobb
feltöltési sávszélesség

0,5 Mbit/s

1 Mbit/s

5 Mbit/s

5 Mbit/s

10 Mbit/s

Garantált letöltési sebesség

1 Mbit/s

1 Mbit/s

1 Mbit/s

15 Mbit/s

15 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség

0,2 Mbit/s

0,5 Mbit/s

1 Mbit/s

1 Mbit/s

2 Mbit/s

Havi díj
2 év hűséggel, TV és telefon mellé

4050 Ft

4425 Ft

5175 Ft

5925 Ft

7425 Ft

Mit tartalmaz a díjcsomag? 

Korlátlan
adatforgalom

tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza

Vezeték nélküli elérés
(WiFi) – interaktív
TV mellé

tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza tartalmazza

Az akciós ár feltételei

A kedvezményes árhoz nem vehető igénybe online kedvezmény. Akciónk 2012. január 1-jétől visszavonásig azon Telekom otthoni előfizetőkre vonatkozik, akik vállalják, hogy áttérnek elektronikus számlázásra és számlájukat a Távszámlába kérik. A számlafizetés módja történhet az csoportos beszedési megbízással, banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel a Távszámla felületén. A szolgáltatás online megrendelése után a Távszámla regisztráció automatikusan elindul. Ebben az esetben a regisztráció menetéről tájékoztató levelet küldünk. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 2 éves hűségidő vállalásával érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árakcsak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás (TV és vagy Internet) együttes igénybevétele esetén érvényesek!

Akciós ár feltételei

A kedvezményes árhoz nem vehető igénybe online kedvezmény. Akciónk 2012. január 1-jétől visszavonásig azon Telekom otthoni előfizetőkre vonatkozik, akik vállalják, hogy áttérnek elektronikus számlázásra és számlájukat a Távszámlába kérik. A számlafizetés módja történhet az csoportos beszedési megbízással, banki átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel a Távszámla felületén. A szolgáltatás online megrendelése után a Távszámla regisztráció automatikusan elindul. Ebben az esetben a regisztráció menetéről tájékoztató levelet küldünk. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 1 éves hűségidő vállalásával érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árakcsak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás (TV és vagy Internet) együttes igénybevétele esetén érvényesek!

Figyelem, a megjelenített ár egy szolgáltatás rendelése esetén csak technikai jellegű! A megjelenített árakcsak több (legalább kettő), különböző otthoni szolgáltatás (TV és vagy Internet) együttes igénybevétele esetén érvényesek!