Részvétel a Telekom Kapcsolat Programban

Részvétel a Kapcsolat Programban

Telekom Kapcsolat Programunkban valamennyi Telekom otthoniszolgáltatás- és mobilszolgáltatás-előfizető ügyfelünk részt vehet külön regisztráció nélkül. 1

Azon ügyfeleink számára, akik Telekom otthoni és mobilszolgáltatást egyaránt igénybe vesznek, bevezettük egyedülálló regisztrációs szintű Kapcsolat Prémium kedvezményeinket, melynek köszönhetően még kiemelkedőbb feltételekkel tudjuk nyújtani szolgáltatásainkat hűséges ügyfeleink részére.

Részvétel a Telekom Kapcsolat Programban Telekom otthoniszolgáltatás-előfizető ügyfélként

A programban ennek megfelelően alap- és regisztrációs részvételi szint létezik, ahol

  • az alapszint a Telekom otthoni szolgáltatással rendelkező ügyfelek számára elérhető szintet jelöli,
  • a regisztrációs szint pedig azokat az ügyfeleket, akik Telekom otthoni és mobilszolgáltatással is rendelkeznek - regisztráltak és a beváltható Kapcsolat pontjaikat a jövőben egy közös kártyán gyűjtik.

Alapszintű részvétel

A Telekom Kapcsolat Programban alapszinten résztvevő ügyfeleink Kapcsolat kártyára lesznek jogosultak és Kapcsolat pontokat gyűjthetnek a feltételek teljesülése esetén. Elegendő számú Kapcsolat pont összegyűjtése esetén, azon ügyfeleink, akik teljesítik a Telekom Kapcsolat Program szabályzatában megtalálható feltételeket, arany- vagy platina kedvezményjogosultsági szintet érhetnek el.

Kapcsolat kártya Kapcsolat kártya

Valamennyi Magyar Telekom ügyfél Kapcsolat kártyát igényelhet telefonos ügyfélszolgálatainkon keresztül, illetve személyesen Telekom üzleteinkben.

A kártyát az igénylést követő 60 napon belül díjmentesen postázzuk.

Platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező ügyfeleink számára a Kapcsolat kártyát külön igénylés nélkül, díjmentesen , postai úton juttatjuk el.

Kedvezmények igénybevételéhez szükséges kedvezményjogosultsági szintek elérésének feltételei:

Arany kedvezményjogosultsági szint eléréséhez szükséges pontmennyiség, a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja alatt: 480 pont

Platina kedvezményjogosultsági szint eléréséhez szükséges pontmennyiség, a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja alatt: 1210 pont

Platina kedvezményjogosultsági szintre a 7 hónapnál régebben arany kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező ügyfeleink léphetnek.

Korábban kibocsátott kártyák

A Kártyabirtokos a korábban kibocsátott és érvényes Kapcsolat Kártyáját a Magyar Telekomnál illetve az általa meghirdetett Elfogadóhelyek bármelyikén mindenkor – a Magyar Telekom által meghirdetett hatályos ajánlat feltételei szerint – használhatja termék vásárlására és/vagy szolgáltatások, kedvezmények igénybevételére.

Regisztrációs részvétel

A Telekom Kapcsolat Program különlegessége, hogy akik Telekom otthoni- és mobil-előfizetéssel egyaránt rendelkeznek, egy regisztrációt követően egy közös kártyán, a Kapcsolat Prémiumkártyán gyűjthetik Kapcsolat pontjaikat, valamint az egyedülálló Kapcsolat Prémium kedvezményeket is igénybe vehetik. 2

Milyen előnyökkel jár a regisztráció?

  • A beváltható Kapcsolat Pontok kényelmesen, egy kártyán gyűjthetőek több kártya helyett.
  • A gyűjtött Kapcsolat Pontok korlátozás nélkül beválthatók mind mobil, mind vezetékes készülékekre, internetes és mobil tartalmakra, valamint pontkuponokra.
  • Elérhetővé válnak a Kapcsolat Prémium kedvezmények, amelyek a Telekom otthoni és mobilszolgáltatás közösen kínált, különleges kedvezményeit foglalják magukba.

 

A regisztráció menete:

  • Hívd fel a 1412 (Telekom otthoni szolgáltatás) vagy a 1430 (Telekom mobilszolgáltatás) számról elérhető lakossági telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy fáradj be személyesen valamely Telekom üzletünkbe, hogy a szükséges adminisztrációt elvégezhessük.
  • Ezt követően a Kapcsolat Prémiumkártyát külön igénylés nélkül – a regisztrációkor kitöltött nyilatkozatban megadott címre – postai úton kiküldjük.

Prémiumkártya Kapcsolat Prémiumkártya

Regisztrációs részvételi szinten ügyfeleink – Kapcsolat Prémiumkártyára lesznek jogosultak. A Kapcsolat Prémiumkártyát külön igénylés nélkül a jogosult által a nyilatkozatban megadott címre, postai úton juttatjuk el. 3

Archív