Távszámla

Elektronikus számlakezelés a Távszámlával!

Kedves Ügyfelünk!


Felhívjuk figyelmed, hogy a Távszámla szolgáltatás 2016. április 8-án megszűnik. Annak érdekében, hogy ügyfeleink a jövőben is egy helyen, elektronikusan kezeljék több szolgáltatóhoz tartozó számláikat, 2016. január 7-étől minden ügyfelünknek lehetőséget adunk arra, hogy kényelmesen, néhány kattintással átregisztráljanak a Díjnet Zrt. rendszerébe.

A regisztrációról további részleteket a www.tavszamla.hu weboldalon olvashatsz.

Fontos, amennyiben nem regisztrálsz a Díjnet rendszerébe, a Távszámla megszűnése miatt 2016. április 8-ától Telekom számláid a telekom.hu weboldalon lesznek elérhetőek, ahol a megszokott módon kifizetheted azokat banki átutalással vagy a Telekom Gyorsfizetéssel. A saját Telekom fiók létrehozásával pedig egyetlen azonosítóval kezelheted otthoni, mobil és üzleti Telekom előfizetéseidet.

Elektronikus számlakezelés a Távszámlával!


A Távszámla a Magyar Telekom Nyrt. elektronikus számlakezelő szolgáltatása.
A Távszámla szolgáltatás alapgondolata, hogy a számlát ne papíron, hanem elektronikus formában juttasd el ahhoz, akinek a számla szól.

A számlák természetesen elektronikus aláírással és a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel vannak ellátva, így megfelelnek a jogszabályban előírt elektronikus számla követelményeinek. A szolgáltatás továbbá lehetőséget biztosít az adott számla kifizetésére. A szolgáltatást ellátó rendszer teljes egészében nélkülözi a papír alapú számlákat és a számlák postai úton történő kézbesítését.

Mindehhez nem szükséges más, csupán egy internet-hozzáféréssel ellátott számítógép, és a sikeres regisztráció után, máris kezelhetők Telekom otthoni számlái a Távszámlán keresztül.

Miért előnyös neked a Távszámla?

  • A Távszámla használatával te is teszel a környezetünk megóvásáért, ami a fenntartható fejlődést szolgálja.
  • Otthonodban, sorban állás nélkül, a postai vagy banki nyitvatartási időtől függetlenül egyenlítheted ki számláidat.
  • Több számlát kezelhetsz egy helyről - egyetlen weboldalon, bármikor, néhány kattintással.
  • Számláid nem tűnnek el, nem rongálódnak meg, azok könnyen nyomon követhetők a Távszámla rendszerében
  • E-mail értesítést kapsz új számla érkezéséről.
  • Biztonságos - a Távszámla rendszer eleget tesz a nemzetközileg elvárt biztonsági követelményeknek.
  • Az irányítás továbbra is a te kezedben marad.
  • A Távszámla szolgáltatás igénybevétele és a regisztráció díjmentes!

Regisztráció

További információkért nézd meg a távszámla előnyeiről szóló részletes bemutatót , majd regisztrálj ingyenesen a Távszámla.hu -n és kezeld számláidat ezentúl kényelmesen, elektronikus formában !

A Távszámla bemutató 4-5. pontjában bemutatjuk az előfizetés(ek) és a szolgáltató(k) egyszerű regisztrációját.

A regisztrációhoz szükséges egyedi azonosítódat a számlája első oldalán „Azonosító a Távszámlához” megnevezés alatt találod.