Telefonkönyvek

A távközlési szolgáltatók - jogszabályban meghatározott keretek között – adják ki a telefonkönyveket és gondoskodnak a terjesztésükről.

 

Térítésmentes telefonkönyv

 

A Magyar Telekom Nyrt. a jogszabályi előírásoknak megfelelően a szolgáltatási területén jelenteti meg a telefonkönyveket nyomtatott és CD változatban. A telefonkönyvek tartalmazzák mindazon előfizetőknek a nevét, telefonszámát, valamint részleges vagy teljes címét, akik adatkezelési hozzájárulásukon erre a Magyar Telekom Nyrt.-t feljogosították. A telefonkönyvek a névjegyzéken és címtáron kívül a kiadvány első oldalain fontos és közérdekű információkat is tartalmaznak.

A telefonkönyvet a Magyar Telekom Nyrt. minden olyan ügyfelének térítésmentesen felajánlja átvételre, akik szerepelnek, vagy szerepelhetnének benne. Ügyfeleinknek csak a saját adatait is tartalmazó kiadványt áll módunkban átadni.

A 2016-os évben a telefonkönyvek átvételével kapcsolatos részletes információkat az alábbi linken érhetsz el: www.telekom.hu/telefonkonyv_atvetel

Amennyiben a telefonkönyvekkel, azok terjesztésével kapcsolatosan kérdésed merülne fel, kérjük, hívd kollégáinkat az ingyenes 06 80 200 198-as telefonszámon.