Tudakozó szolgáltatások

Tudakozó szolgáltatások


Segíthetünk? Belföldi és nemzetközi tudakozó szolgáltatásaink a nap 24 órájában a rendelkezésedre állnak, hogy válaszoljunk kérdéseidre.


Tudakozó Plusz - 11824

Tudakozó Plusz szolgáltatásunk a 11824-es számon érhető el, a nap 24 órájában. A Tudakozó Pluszban lehetőség van tevékenységi kör és szolgáltatástípus szerinti keresésre a hívó által megadott szempontok alapján. Továbbá információ kérhető más országok távközlési előfizetőiről, arról, hogy a névvel és címmel megjelölt személy előfizető-e, és mi az előfizetői hívószáma.
Ezen kívül közérdekű információkkal, általános tudományos, művészeti tudnivalókkal, e-mail és weboldalcímekkel is várjuk az érdeklődők hívásait. Igény szerint Telekom ügyfelek számára kért információkat a tudakozó díján felül külön díjért faxon vagy e-mailben is megküldjük.

Bizonyára már te is jártál úgy, hogy útközben sürgősen szeretted volna megtudni, hol van hozzád legközelebb ATM automata, milyen időjárás várható akár itthon, akár a nyaralási úti cél helyszínén, meddig van nyitva a posta, mi lesz este a moziban, színházban, esetleg sürgősen szükséged lenne víz-, gáz- vagy villanyszerelőre, üvegesre, autómentőre. Esetleg virágot vagy ételt szeretnél rendelni, de nincs kedved, időd bajlódni a keresgéléssel és megbízható szolgáltatást szeretnél igénybe venni?


Milyen szolgáltatásokat közvetítünk igény szerint?

Lehetőséged van taxit, virágot, ételt rendelni, valamint Direkt Mester szolgáltatásunkkal víz-, gáz- és villanyszerelőt, üvegest, autómentőt stb. keresünk neked.

A szolgáltató kizárólag kezelői szolgáltatásokat nyújt (a kért információ megkeresése és kiadása) a tartalomért felelősséget nem vállal. A szolgáltató valamennyi tájékoztatás alkalmával megjelöli az adat, információ forrását.

Tudakozó Plusz szolgáltatás díjazása
Tudakozó Plusz (11824) hívásának bruttó percdíjai
Előfizetői telefon-állomásról 200 Ft
Nyilvános telefon-állomásról 200 Ft
Faxon és e-mail-en keresztüli információszolgáltatás 35 Ft/rekord, de minimum 560 Ft

Belföldi Tudakozó - 11818

Belföldi Tudakozó a 11818-as telefonszámon érhető el, ahol az előfizető neve és címe alapján telefonszámáról, valamint telefonszám alapján az előfizető nevéről és címéről adunk felvilágosítást. A Belföldi tudakozó a vezetékes ügyfelek adatain kívül valamennyi mobil szolgáltató előfizetőinek adataival is rendelkezik, akik hozzájárultak nevük, címük és telefonszámuk közléséhez. Oldalainkon Online Tudakozó szolgáltatásunk is elérhető.

Belföldi tudakozó szolgáltatás díjazása
Belföldi Tudakozó (11818) hívásának bruttó díja
Előfizetői telefon-állomásról 110 Ft
Nyilvános telefon-állomásról 150 Ft

Tudakozó Gyorshívás

A tudakozódás végén, a kért telefonszám bemondása után lehetősége van arra, hogy akár egyetlen gombnyomással feltárcsázd a keresett számot. Sikeres kapcsolás esetén a szolgáltatás díja mellett a beszélgetésért a normál díjszabásnak megfelelő forgalmi díjat kell fizetni. Amennyiben több telefonszám után érdeklődsz, az utolsó keresett szám kapcsolható a Gyorshívás segítségével.

A 11824 Gyorshívás díjai megegyeznek a 11818 Gyorshívás díjaival: előfizetői állomásról bruttó 110 Ft / darab.


Tudakozódj SMS-ben!

Ha a 11818-at vagy a 11824-et Telekom mobil számról hívod, a kért előfizetői nevet, címet és telefonszámot SMS-ben is elküldjük neked! A Tudakozó SMS-sel kényelmesebb lesz a tudakozódás, hiszen az így kapott információkat nem kell sem megjegyezned, sem leírnod, azonnal elmentheted telefonodba.

Küldj SMS-t a Tudakozó 11818-as számára!

Nem fogadott hívásod volt? Derítsd ki, hogy ki keresett! Küld el a számot Telekom mobil telefonodról a 11818-ra, a Belföldi Tudakozó számára a következő formátumban: körzetszám telefonszám (pl: 52 111111), és néhány másodpercen belül elküldjük a hívó fél nevét és címét SMS-ben.

Ajánlatunk 2014. január 1-től visszavonásig érvényes.