Csatorna kínálat

 

Alap

Családi

Családi+

 


TV GO-n

elérhető
(?)

46
csatorna


SAT TV

18
csatorna


IPTV

29
csatorna


SAT TV

57
csatorna


IPTV

62
csatorna


SAT TV

78
csatorna


IPTV

84
csatorna

m1

magyar nyelvű

közszolgálati

A közszolgálati Magyar Televízió egyes csatornája, ahol a folyamatos híradások mellett filmeket, sorozatokat és sporteseményeket is közvetítenek.személyes történeteken keresztül bepillantást nyerhetnek a mindennapjaiba.

http://premier.mtv.hu/

m2

magyar nyelvű

közszolgálati

Az m2 a Magyar Televízió második adója, ami 2012 decembere óta teljesen gyermekcsatornává vált. A reggel 6 és este 8 óra között műsorok a 3-12 éves korosztálynak szólnak főként klasszikus magyar és külföldi mesékkel, programokkal, majd 8 órától a csatorna fiatal értelmiségieknek, kisgyermekes családok felnőtt tagjainak kínálnak alternatívát az igényes tévénézéshez.

http://videotar.mtv.hu/Videok/2007/04/12/23/m2.aspx

Duna TV

magyar nyelvű

közszolgálati

Duna TV közszolgálati csatorna kiemelt céljának tekinti a szellemi és kulturális értékek közvetítését, és a magyarság tájékoztatását az aktuális hírekről, eseményekről.

http://www.dunatv.hu

tv2

magyar nyelvű

kereskedelmi

Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornájaként a TV2 naponta négy és félmillió néző számára biztosít szórakozási lehetőséget és információt. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba, 2012 óta már HD minőségben is. A TV2 sikere, kiemelkedő nézettsége változatos és színvonalas műsorain túlmenően profi szerkesztő- és műsorvezető csapatának is köszönhető.

A csatornán olyan szuperprodukciók láthatóak, mint Az ének iskolája tehetséggondozó műsor, a The Voice – Magyarország hangja, a Megasztár, a népszerű Jóban Rosszban sorozat vagy a Családi titkok. A TV2 premier és ismert sikerfilmekkel, sorozatokkal nyújt kikapcsolódást az egész család számára, a gyerekektől az idősekig. Hírműsorai (Tények, Napló, Mokka, Aktív) pedig hiteles, megbízható információval és aktualitásokkal szolgálnak, érdekes beszámolókkal, beszélgetésekkel és oknyomozó riportokkal szórakoztatnak, tájékoztatnak. A Tények rendszeresen a nézettségi toplista élmezőnyében szerepel, a Mokka pedig piacvezető az idősávjában. Számos tematikus műsor is színesíti a TV2 programkínálatát, amelyek a legváltozatosabb nézői igényeket elégítik ki és elkalauzolnak a divat, a szépség, az egészséges életmód és egészségmegőrzés, a gasztronómia, a babavárás és gyermeknevelés, a sport, az autózás, a távoli tájak és kultúrák, a reklám, valamint a természet és természetvédelem világába.

http://tv2.hu/

RTL Klub

magyar nyelvű

kereskedelmi

Az RTL Klub kereskedelmi csatornán a filmek, sorozatok, hírműsorok, magazinok, showműsorok, valóságshowk és sportműsorok között a család minden tagja megtalálja kedvencét.

http://www.rtlklub.hu/

Duna World

magyar nyelvű

közszolgálati

2012. január 1-jétől friss, dinamikus műsorstruktúrával várja a tengerentúli és kárpát-medencei nézőket a korábbi Duna2.

m4 Sport

magyar nyelvű

sport

Az M4 Sport közszolgálati csatorna nem a kereskedelmi sportcsatornák versenytársa kíván lenni, kiemelt feladatának az 5 látvány- és a 16 kiemelt magyar sportág életének, eseményeinek, továbbá nemzetközi sportesemények (olimpia, világ- és Európa-bajnokságok jelentős magyar sportsikereink és sportolóink bemutatását, versenyeik, bajnokságaik közvetítését tekinti, ezen túlmenően a magyar sporttörténet feldolgozását és bemutatását, valamint az utánpótlás-események műsorra tűzését tervezi.

Viasat3

magyar nyelvű

kereskedelmi

Magyarország harmadik legnagyobb kereskedelmi televíziója a változatos szórakozásra vágyó nézők igényeit elégíti ki, a mozifilmek mellett népszerű sorozatokkal, mulatságos show-műsorokkal, exkluzív sportközvetítésekkel és saját gyártású műsorokkal igyekszik minden nap elszórakoztatni nézőit.

http://www.viasat3.hu

ATV

magyar nyelvű

hírek

A Magyar ATV-n vitafórumok, közéleti és politikai műsorok, hírműsorok, ifjúsági és gyermekműsorok láthatóak a hét minden napján.

http://www.atv.hu

Hír TV

magyar nyelvű

hírek

Független híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér- és elemző műsorokat kínáló csatorna. Feladatuknak azt tekintik, hogy lehetővé tegyék nézőik számára a gyors és széleskörű tájékozódást. Céluk, hogy meghonosítsák a CNN, a SkyNews, a BBC által képviselt televíziós műfajt és színvonalat.

http://www.hirtv.hu

Sport 1

magyar nyelvű

sport

Az első magyar nyelvű sportcsatorna, melynek legfontosabb műsorai közé angol, olasz, spanyol, francia, holland, portugál labdarúgó bajnokság, továbbá profi boksz, kézi-, vízi-, röp- és kosárlabda, jégkorong mérkőzések, valamint magyar és nemzetközi kupa valamint magyar bajnoki mérkőzések élő közvetítései tartoznak.

http://www.sport1tv.hu/

VIVA

magyar nyelvű

könnyűzene

A VIVA az egyetlen magyar zenecsatorna mely zenei palettáján a dance-től a metalig sok zenei irányzatnak helyet ad. Hétköznap estéken pedig külön műsorok szólnak az ún. rétegműfajok, az alternatív és az elektronikus zene kedvelőinek.

http://www.vivatv.hu/

Film+

magyar nyelvű

sorozat

Az egyik legnézettebb hazai filmcsatornán izgalmas akciófilmek, thrillerek, sci-fi, horror és lebilincselő bűnügyi történetek alkotják a kínálat nagy részét, melyet mindenkinek ajánlunk, akik kedvelik a könnyed kikapcsolódást és a látványos történeteket.

http://www.filmplusz.hu

Ozone Network

magyar nyelvű

tudomány, ismeretterjesztő

Az Ozone Network műsora elsősorban a környezettudatos nézőknek, valamint a meteorológia szerelmeseinek szól. A csatornán negyedóránként részletes időjárási információk, félóránként pedig élő időjárási és közlekedési jelentések láthatóak, emellett dokumentumfilmek, öko-reality sorozatok és egyéb műsorok is megtalálhatóak a magyar nyelvű csatorna kínálatában.

http://www.ozonenetwork.hu/

Life Network

magyar nyelvű

tudomány, életmód, ismeretterjesztő

A Life Network hazánkban az egyik első, főként egészséggel és életmóddal foglalkozó, naprakész információkkal és érdekességekkel szolgáló, magyar nyelvű csatorna. Műsorkínálatában dokumentumfilmek, kórházsorozatok, mozifilmek, magazinok szórakoztatják azokat a nézőket, akik hiteles információkat keresnek az emberekről, családról, és egészséges életmódról.

http://www.lifenetwork.hu

CNN International

 

angol nyelvű

hírek

http://edition.cnn.com/tv

FEM3

 

magyar nyelvű

kereskedelmi, magazin műsorok nőknek, sorozat

A FEM3 nőknek szóló általános szórakoztató csatorna, mely válogatott tartalmának köszönhetően minőségi feltöltődést és teljes kikapcsolódást kínál a nézőknek. A műsorstruktúrát a népszerű sorozatok, romantikus és családi filmek, izgalmas reality show-k és számos életmóddal kapcsolatos műsor teszi színessé. A csatorna többek között esküvő, babavárás, gyereknevelés, lakberendezés, főzés, egészségmegőrzés és szépségápolás tematikában nyújt egész napos kikapcsolódási lehetőséget a hölgyek számára. A programkínálatot a Stahl TV tematikus műsorblokk teszi teljessé, amelyben Stahl Judit által válogatott vadonatúj és világszerte sikeres főzőműsorok kerülnek képernyőre minden nap.

A TV2-csoport első kábelcsatornája egyedi tartalmainak köszönhetően mára a második legnépszerűbb női csatorna a piacon.

http://www.fem3.hu

m3

 

magyar nyelvű

közszolgálati

Az M3 a klasszikus alkotások visszaidézése mellet, annak a generációnak is örömteli szórakozást nyújt, akik csak hallottak a 60-as, 70-es, 80-as, vagy 90-es évek meghatározó műsorairól, filmjeiről.

http://www.mediaklikk.hu/m3/

RTL II

magyar nyelvű

kereskedelmi, általános szórakoztató

A RTL II egy általános szórakoztató kábelcsatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok (Jóbarátok, Egy rém modern család), krimik és nagy sikerű amerikai műsorok (Terra Nova, Életre-halálra) alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal (Forró nyomon, Szombat esti láz, Heti Hetes) és vetélkedőkkel (Legyen Ön is milliomos), valamint a csatorna saját híradójával, ami a belföldi, közéleti témák iránt érdeklődőket szeretné kiszolgálni.

http://www.rtl2.hu

SuperTV2

magyar nyelvű

általános szórakoztató, filmek, sorozat

A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, prémium kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.

A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel nézők százezreinek mindennapjait teszi izgalmasabbá. A SuperTV2-n a számos újdonság mellett olyan közkedvelt műsorok is visszatérnek, mint például A Nagy Duett, a Hal a tortán vagy a Propaganda. A minőségi műsorkínálatának köszönhetően a SuperTV2 rövid idő alatt a kábelcsatornák élmezőnyébe került mind ismertség, mind nézettség tekintetében.

http://supertv2.hu/

STORY5

magyar nyelvű

sorozat, filmek, magazin műsorok nőknek

A STORY 4 2011. január 4-én indult testvércsatornájának műsorán elsősorban romantikus filmek és sorozatok, valamint telenovellák szerepelnek. Emellett kifejezetten nőknek szóló életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorok is várhatók.

http://www.4tv.hu/story5_tvmusor/

Pro4

 

magyar nyelvű

sorozat, filmek, általános szórakoztató

A PRO4 a TV2-csoport férfiaknak szóló tematikus szórakoztató csatornája, amely elsősorban a filmeket és a sorozatokat kedvelő nézőknek kíván szórakozási lehetőséget nyújtani. A férfias kikapcsolódást a csatorna vadonatúj és már ismert sikersorozatokkal, izgalmas akcióifilmekkel, valamint népszerű magyar szórakoztató műsorokkal biztosítja.

http://pro4.hu/

Film Cafe

magyar nyelvű

sorozat, filmek

Május 18-án mutatkozott be az új Filmcafe. Az újrapozícionált filmcsatorna az általános szórakoztatás felé mozdul, minden nap sorozatpremierekkel, új műsorkínálattal. A többi közt jön Tim Allen szitkomja, Julia Ormond a Született boszorkányokkal és újabb évadok A nagy svindliből.

VH1

 

angol nyelvű

zene

VH1 egy amerikai kábeltévé csatorna. Az 1970-estől az 1990-es évek közepéig szinte minden előadó videóját, vagy koncertjét műsorra tűzi.

STORY4

magyar nyelvű

sorozat, általános szórakoztató, magazin műsorok nőknek

„Sztárok látótávolságban”, azaz a sztárok életére kíváncsi nézők mostantól kezdve egyrészt találkozhatnak a hírességekkel a televízió valamely saját gyártású műsorában, másrészt személyes történeteken keresztül bepillantást nyerhetnek a sztárok mindennapjaiba.

http://www.4tv.hu

Viasat6

magyar nyelvű

kereskedelmi

A Viasat6 a Viasat3 társcsatornája, főleg fiatal férfiakat megcélzó, általános szórakoztató tartalommal. A műsorkínálatban olyan prémium programok szerepelnek, mint az UEFA Bajnokok Ligája közvetítései Hajdú B. Istvánnal, filmek, sorozatok (Deadwood, OZ, Office, Sleeper Cell – A terroristacsoport) és felnőtt animáció (A Simpson család, Futurama).

http://www.viasat6.hu

RTL+

magyar nyelvű

filmek, sorozat

2014. május 1-jétől új névvel jelentkezik a Prizma TV csatorna, mely továbbra is teljes fegyvertárával teszi próbára a rekeszizmokat. Az RTL+ kínálatában a humor hazai nagyágyúitól kezdve a mulatságos amatőr videókon át a klasszikus külföldi komikusok és a szókimondó stand-up comedy műfaj, valamint a legnépszerűbb sitcomokon keresztül a filmes világ legmulatságosabb alkotásaiig minden megtalálható.

Spektrum Home

magyar nyelvű

lakberendezés, kertszépítés

A Spektrum Home (korábbi deko csatorna) praktikus szemmel vizsgálja saját univerzumunkat: az otthonunkat. Mindenkihez szól, aki szeret saját kezűleg alakítani épített környezetén.

A Spektrum Home egész éven átívelő, naponta új részekkel jelentkező saját gyártású műsorsávja praktikus tippek jegyében kínál számtalan ötletet arról, hogyan végezhetjük el akár saját kezűleg az otthoni szereléseket, dekorálhatjuk otthonunkat kis költségvetésből akár minden évszakban másként, illetve hogyan lesz kertünk édenkert, szobanövényeink pedig a lakás igazi díszei.

http://dekotv.hu

Muzsika TV

 

magyar nyelvű

általános szórakoztató, könnyűzene

A Muzsika TV egy zenecsatorna mindazoknak, akik kedvelik a retro, pop, hazai lakodalmas, cigányzene, komoly zene, operett műfajokat. Magyar és külföldi előadók, saját gyártású és vásárolt produkciók, friss klipek és főként magyar tartalom. Ez jellemzi a Muzsika TV-t.

Sláger TV

magyar nyelvű

zene

A Sláger TV jelenleg az ország legnépszerűbb zenei televíziója. Napközben a magyar nóta, a cigányzene, és mulatós műfajokból ad igényes válogatást, az esti óráktól hajnalig pedig a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb slágereivel találkozhatnak a retropop szerelmesei. A kínálatban szerepelnek interaktív zenei kívánságműsorok éppúgy, mint igényes mulatós és slágerzenei show-k, illetve zenei témájú kerekasztal-beszélgetések. A kínálatot kabaré-, tánc- és koncertműsorok, valamint a nóta-, mulatós és slágerzenei klipválogatások és mai, népszerű popzenék teszik teljessé.

http://www.notatv.hu/

MTV Hungary

magyar nyelvű

könnyűzene

Az MTV, a fiatal generáció zene- és életmódcsatornája magyar nyelven kínálja műsorait. Az Európában mintegy 12 millió háztartásban fogható csatorna a nézőknek nemzetközi zenés klippekkel, különleges valóság show-kkal, és a helyi zenei előadók dalait bemutató műsorokkal szolgál. Az MTV műsorain kívül élőben közvetít híres zenés rendezvényekről.

http://www.mtv.co.hu/homepage.aspx

Comedy Central

magyar nyelvű

általános szórakoztató

A Comedy Central egy magyar nyelvű humorcsatorna. Hofi Gézától Sarah Silvermanig széles skálán tárja a nézők elé a tréfa, a móka, a vicc nagymestereit. Saját gyártású műsorai a Comedy Central bemutatja és a Susogós mackók.

http://www.comedycentral.hu

Bónum TV

 

magyar nyelvű

vallás

A Bonum TV az első magyar nyelvű katolikus televízióadó.

http://bonumtv.hu/

Sport2

magyar nyelvű

sport

A magyar futball csatornája. Felnőtt és utánpótlás válogatott mérkőzések, Magyar Kupa, Borsodi Liga és NBII-es bajnoki találkozók élő közvetítése. Emellett ugyancsak élő közvetítések az angol, a spanyol, az olasz, a francia, a portugál és a holland labdarúgó bajnokságokból. Amerikai sportok: NHL, NBA és NFL közvetítések.

AXN

magyar nyelvű

akció

Az AXN nagysikerű akció- és kalandfilmeket, sorozatokat, valamint elsőrangú sporteseményeket és valóságshow-kat sugároz a nap 24 órájában.

http://www.axn.hu

AMC

magyar nyelvű

filmek, sorozat

 

Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája, Nézőinek valami mélyebbet, gazdagabbat, vagyis valami többet nyújt. Innen ered a szlogen is: “Something more”.
Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben is elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. Legünnepeltebb saját gyártású sorozatai közé tartozik a sokszoros díjnyertes Mad Men, a Breaking Bad és a The Walking Dead.

COOL

magyar nyelvű

sorozat

Aki szereti a divatos és trendi dolgokat, szereti úgy érezni, hogy egyedülálló a stílusa, szereti a változatosságot, a kihívásokat, azoknak szól a Cool tévécsatorna. Műsorán filmek és sorozatok, melyek mellett megjelennek a saját gyártású produkciók is.

http://www.cooltv.hu

Echo TV

 

magyar nyelvű

gazdasági hírek

Magyarország első gazdasági TV csatornája! A napi 24 órában sugárzó, gazdasági tárgyú híreket óránként szolgáltató csatorna műsora akár osztott képernyőn is látható, így a nézők az adás ideje alatt  folyamatosan juthatnak egyszerre több különböző jellegű információhoz.

http://www.echotv.hu

Spektrum

magyar nyelvű

dokumentum

A Spektrum Televízió napi 18 órában, reggel 8 és hajnali 2 között sugározza a magyar televíziós piacon egyedülálló színes programját, az ismeretterjesztő- és dokumentumfilmeket, valamint a sorozatokat.

National Geographic Channel

magyar nyelvű

dokumentum

A National Greographic megbízásából ma is több száz kutatócsoport járja a világot, hogy újabb és újabb ismeretekkel gazdagítsa az emberiséget az otthonunkként szolgáló bolygóról. A National Geographic Channel nézői tehát közvetett módon szintén részesei és egyben támogatói ennek az egyedülálló missziónak.

http://nationalgeographic.hu

Discovery Channel

magyar nyelvű, angol nyelvű

általános szórakoztató

Discovery Channel a világ egyik legérdekesebb ismeretterjesztő csatornája, melynek révén az emberek felfedezhetik világukat, kielégíthetik kíváncsiságukat, és alkalmuk nyílik az élethosszig tartó tanulásra. Dokumentumfilmjei elkalauzolják a közönséget a világ minden tájára, felvilágosítást, inspirációt és szórakoztatást közvetítve ezáltal.

http://www.yourdiscovery.com

TV Paprika

magyar nyelvű

gasztronómia

A TV Paprika Közép-Európa első gasztronómiai televíziós csatornája. A magyar nyelvű programok között a gyakorlott háziasszony, a világjáró ínyenc éppúgy megtalálja a kedvére valót, mint a konyhában csetlő-botló fiatal.

http://tvpaprika.hu/

DoQ

 

magyar nyelvű

dokumentum

Izgalmas blokkokból álló, lokális tartalommal dúsított, kevés ismétléssel szerkesztett, ár/érték arányban nagyon kedvező, magyar dokumentumcsatorna.

http://www.doq.hu

Minimax/C8

magyar nyelvű, magyar nyelvű

mese, animációs film

A Minimax műsora kellemes szórakozást ígér reggeltől estig kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Itt nemcsak a Mézga családdal vagy Frakkal találkozhatnak a nézők, de minden hónapban új mesékkel és rengeteg jó baráttal. Emellett vasárnap délutánonként egészestés mesefilmekkel, minden héten programajánlóval vár Mindenkit a Minimax!

A C8 a Minimax műsorideje utána, 20 órától nagyobbaknak szóló mese, sport, filmes és ismeretterjesztő tartalommal várja a nézőket éjjel 2-ig.

Megamax

magyar nyelvű

mese, rajzfilmek

A Megamax elsősorban azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretik a kalandokat, a szuperhősöket, és olyan élményeket keresnek, amelyeket más gyermekcsatornákon nem találnak meg. A Megamax egyedi tartalmakat sugároz; széles programkínálatban megtalálhatóak a fiatal korosztály kedvenc karakterei.

Nickelodeon

magyar nyelvű

mese

A Nickelodeon gyermekcsatorna az Egyesült Államokban indult 1979-ben, de ma már 150 országban látható, mintegy 300 millió család otthonában. A csatorna legfőbb céljának a gyerekek jótékony szórakoztatását tekinti, agresszivitástól és diszkriminációtól mentes programokat ajánl. A csatorna mottója szerint a gyerekeket helyezi a világegyetem és a programalkotás középpontjába. Ezért műsorai nem emberfeletti erejű hősök vagy lények világát jelenítik meg, hanem inkább a gyerekek képzeletvilágából fakadó témák és karakterek jelennek meg a csatornán. A Nickelodeon jellemzője az is, hogy mindig mulatságos és humoros témákat dolgoz fel, és elsősorban ennek köszönhető világméretű népszerűsége.

http://www.nickelodeon.hu/

Disney Channel

magyar nyelvű

rajzfilmek, filmek, sorozat

A világ vezető gyermek TV-csatornáján, a Disney Channel-en, olyan jól ismert műsorok és karakterek láthatóak, mint Hannah Montana vagy a népszerű Jonas Brothers. A rajzfilmek (Phineas és Ferb), sorozatok és egész estés sikerfilmek (High School Musical) mellett naponta jelentkezik a Playhouse Disney című szórakoztató tanító-nevelő műsor az óvodások számára.

http://www.disney.hu/DisneyChannel/

Animal Planet

 

magyar nyelvű, angol nyelvű

dokumentum, állatvilág

Az Animal Planet kínálatában látható izgalmas és informatív műsorok révén az emberek jobban megismerhetik az őket körülvevő élővilágot, új dolgokat tudhatnak meg még a legközönségesebbnek hitt állatokról is. A csatorna elviszi a nézőket a Föld legtávolabbi pontjaira is, ahol olyan állatokat csodálhatnak meg, amilyeneket egyébként sosem láthatnának.

http://www.discoverychannel.co.uk/web/animalplanet

Eurosport

magyar nyelvű, angol nyelvű

sport

Az Eurosport az elsőszámú nemzetközi sport TV csatorna, amely a leghíresebb nemzeti és nemzetközi versenyek széleskörű bemutatása mellett élő közvetítéseket és összefoglalókat sugároz 19 nyelvű szakkommentárral, valamint egyedülálló bepillantás a színfalak mögé.

http://tv.eurosport.hu

BBC Earth

magyar nyelvű

ismeretterjesztő

A BBC Earth csatorna ismeretterjesztő filmek gazdag választékát mutatja be, kínálatában természetfilmekkel, dokumentumfilmekkel.

National Geographic Wild

magyar nyelvű

dokumentum

National Geograhic új, elsősorban természetfilmekre szakosodott csatornája a National Geographic Wild. Azoknak a nézőknek szól, akik a vadvilággal és a környezetvédelemmel foglalkozó műsorokat részesítik előnyben. A csatorna a földrengésektől a hurrikánokon és a vulkánokon át a cunamikig felfedi a természet drámai erejét, mely bolygónkat formálja.

Sport M

 

magyar nyelvű

sport

A Sport M mint a magyar sportcsatorna-kínálat legújabb szereplője elsősorban a magyar sportra és a magyar sportolókra helyezi a hangsúlyt műsorkínálatában. A csatornán sok más izgalmas program mellett láthatóak lesznek majd a Soproni Liga és a Spanyol bajnokság mérkőzései is.

ID Investigation Xtra

 

magyar nyelvű, angol nyelvű

krimi, tudomány, dokumentum

Az ID Investigation Xtra rejtélyes, borzongató és izgalmas történeteivel elsősorban a női nézőket célozza meg. Egyedülálló történetmeséléssel, friss és stílusos módon mutatja be a valós életből vett rejtélyeket, torokszorító izgalmakat és a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

http://investigation.discovery.com

Da Vinci Learning

magyar nyelvű, angol nyelvű

ismeretterjesztő, tudomány

A Da Vinci Learning egyike a világ legjelesebb ismeretterjesztő TV csatornáinak, amely valódi ismeretek, a személyreszabott inspiráció és a színvonalas otthoni szórakozás ötvözetét nyújtja nézőinek.

http://da-vinci-learning.com/index.php?id=3&L=2

Fix TV

 

magyar nyelvű

sorozat

http://www.fixtv.hu/

GALAXY

 

magyar nyelvű

filmek, sorozat

Universal Channel

magyar nyelvű

filmek, sorozat

A Universal Channel Magyarország minőségi műsoraival, lebilincselő történeteivel és megnyerő karaktereivel nyűgözi le közönségét. Sikerfilmek és díjnyertes sorozatok, emlékezetes, vonzó karakterek, melyek érzelmeket váltanak ki és a képernyő elé szegezik nézőiket hétről hétre.

http://www.universalchannel.hu/

Hatoscsatorna

 

magyar nyelvű

országos helyi televízió

A „hatoscsatorna” egy körzeti közösségi televízió, amely számos közéleti és kulturális műsorral várja a tévénézőket. Műsorstruktúrájában olyan programok kapnak helyet, mint a a "Nagykörút" című közéleti magazin, a "Hihetetlen" című műsor, vagy pl. a " Lillás reggeli„ . A Vallás és kultúra” című műsor nemcsak a hívő közönség számára nyújt érdekes kulturális élményt. A „Szerdán estidőben” a művészet és a zene minden ágából mutat be kiválóságokat, a "Tea Glóriával" és az "Alternatív" című műsorok azokhoz a nézőkhöz szólnak, akik fontosnak tekintik az egészséges életmódot. A "Dallamok szárnyán" és a "Csendül a nóta" pedig kimondottan az operett és nótakedvelő nézők számára készül.

A csatorna palettáján tudományos ismeretterjesztő, dokumentumfilm sorozat és sportműsor is található, hétfőnként pedig a célzottan a terézvárosi nézők számára készít műsort.

Csatornánk Budapesten számos kerületben, valamint 475 településen látható.

http://www.hatoscsatorna.hu/

d1 Tv

 

magyar nyelvű

általános szórakoztató, ismeretterjesztő

A d1 Tv az átlagnál érdekesebb és változatosabb kulturális műsorok készítését tűzte ki célul maga elé. Kínálatában sok színes műsor található, az ismeretterjesztő filmektől a régi idők méltán híres magyar filmjein át a jelen kor színvonalas alkotásaiig. Természetesen az eddig már megszokott produkciók sem maradhatnak ki a repertoárból, így a d1 Tv régi, ismerős arcai továbbra is láthatóak a képernyőn.

http://www.d1tv.hu/

TLC

magyar nyelvű

dokumentum, életmód, valóság

A TLC valóságon alapuló szórakoztató műsorok változatos és széles skáláját kínálja - elsősorban a női nézők számára, különleges emberek való életből vett inspiráló és megindító történeteit mutatja be. A műsorok olyan, a mai modern nők mindennapjait érintő, életmóddal kapcsolatos témákat dolgoznak fel, mint a divat, a főzés, a háztartás, a párkapcsolatok, az esküvő, a gyermeknevelés, a karrier vagy és a család közti egyensúly. A csatorna tartalmas szórakozást kínál minden olyan nő számára, akik az élet fontos kérdéseihez keresnek útmutatást. Vigyen több színt az életébe a TLC-vel!

http://www.tlctv.hu/

Paramount Channel

magyar nyelvű

sorozat, filmek

A Paramount csatorna kínálatát a legendás Paramount Pictures filmtárában fellelhető sikerfilmek mellett más amerikai stúdiók alkotásai, film minőségű sorozatok és kiváló európai filmek egészítik ki. A műsort ezenkívül még tematikus blokkok (akció, krimi,humor), exkluzív tartalmak, filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint izgalmas háttéranyagok színesítik tovább.

FOX

magyar nyelvű

sorozat, filmek

A FOX kínálatában elérhetőek exkluzív tartalmak, országos tv premierek, formabontó TV sorozatok, köztük a The Walking Dead, a Da Vinci démonai, Az álmosvölgy legendája, A végjáték és a Légy férfi!

Spektrum HD

 

magyar nyelvű

dokumentum, ismeretterjesztő

A Spektrum HD műsorán a népszerű ismeretterjesztő csatorna műsorai, közkedvelt sorozatai láthatók HD minőségben.

http://www.spektrumtv.hu/

Animal Planet HD

 

magyar nyelvű

állatvilág, dokumentum

Az Animal Planet kínálatában látható izgalmas és informatív műsorok révén az emberek jobban megismerhetik az őket körülvevő élővilágot, új dolgokat tudhatnak meg még a legközönségesebbnek hitt állatokról is. A csatorna elviszi a nézőket a Föld legtávolabbi pontjaira is, ahol olyan állatokat csodálhatnak meg, amilyeneket egyébként sosem láthatnának.

A csatorna HD változatában még szebb képekkel és még élethűbb hangzással csodálhatja meg állatvilágunk lenyűgöző szépségét.

http://www.discoverychannel.hu/tv-musor-animal-planet-hd

Discovery Showcase HD

 

magyar nyelvű

dokumentum, ismeretterjesztő

A Discovery Showcase HD műsora a Discovery Networks portfóliójából válogatott legjobb HD műsorokból és sorozatokból tevődik össze, kiegészülve a kifejezetten erre a csatornára forgatott programokkal. A programkínálatában egyaránt megtalálhatóak a természet, az utazás, a tudomány, a technika és az életmód témaköréből merítő műsorok.

http://www.discoverychannel.hu/tv-musor-discovery-hd-showcase

Sport1 HD

 

magyar nyelvű

sport

A Sport1 HD csatornán a Sport1 látható kiváló sporteseményeit élvezhetik csúcsminőségben az előfizetők. Olyan sorozatokról, sportágakról van szó, mint az UEFA Bajnokok Ligája, a magyar és a spanyol labdarúgó-bajnokság, az FA-kupa, a Német Kupa, a három legnagyobb amerikai csapatsport (NFL, NBA, NHL) küzdelmei, illetve a legnézettebb ökölvívó-események.

http://www.sport1tv.hu/

SuperTV2 HD

 

magyar nyelvű

általános szórakoztató, filmek, sorozat

A TV2-csoport legújabb általános tematikájú, prémium kábelcsatornája kihagyhatatlan és egyedi tartalommal nyújt szórakozást a család minden tagjának - már HD minőségben is.

A csatorna színvonalas és népszerű sajátgyártású szórakoztató- és hír-műsoraival, új sorozatokkal, szappanoperákkal, valamint premier filmekkel nézők százezreinek mindennapjait teszi izgalmasabbá. A SuperTV2-n a számos újdonság mellett olyan közkedvelt műsorok is visszatérnek, mint például A Nagy Duett, a Hal a tortán vagy a Propaganda. A minőségi műsorkínálatának köszönhetően a SuperTV2 rövid idő alatt a kábelcsatornák élmezőnyébe került mind ismertség, mind nézettség tekintetében.

http://supertv2.hu/

ATV HD

 

magyar nyelvű

kereskedelmi

Az ATV nagy felbontású csatornáján, a hagyományos ATV-hez hasonlóan vitafórumok, közéleti és politikai műsorok, hírműsorok, ifjúsági és gyermekműsorok láthatóak a hét minden napján.

http://atv.hu/

Duna World HD

 

magyar nyelvű

közszolgálati

A Duna World HD csatorna értéket és hagyományt közvetítő közszolgálati műsorokat tűz programjára, amelynek elsődleges feladata a tengeren túl és a Kárpát-medencében élő magyarság tájékoztatása és igényes szórakoztatása. A 24 órában látható Duna World erősíti a nemzeti hovatartozás érzését a világban szétszóródott magyarokban, s lehetőséget ad arra is, hogy hazától távol szakadt honfitársaink leszármazottjai is megismerkedhessenek őseik kultúrájával és nyelvével. Ennek érdekében a Duna World az Európán kívül élő legnagyobb magyar közösségek, az amerikai és az ausztráliai földrész magyarjainak helyi időrendjéhez igazodva sugározza műsorát.

http://dunaworld.hu/index.html

Duna HD

 

magyar nyelvű

közszolgálati

Duna HD a jól ismert Duna TV nagy felbontású verziója, mely kiemelt céljának tekinti a szellemi és kulturális értékek közvetítését, és a magyarság tájékoztatását az aktuális hírekről, eseményekről.

http://www.dunatv.hu/portal/

m2 HD

 

magyar nyelvű

közszolgálati, mese

Az m2 HD a Magyar Televízió második adójának nagy felbontású változtata, ami 2012 decembere óta teljesen gyermekcsatornává vált. A reggel 6 és este 8 óra között műsorok a 3-12 éves korosztálynak szólnak főként klasszikus magyar és külföldi mesékkel, programokkal, majd 8 órától a csatorna fiatal értelmiségieknek, kisgyermekes családok felnőtt tagjainak kínálnak alternatívát az igényes tévénézéshez.

http://videotar.mtv.hu/Videok/2007/04/12/23/m2.aspx

m1 HD

 

magyar nyelvű

közszolgálati

Az m1 HD a közszolgálati Magyar Televízió egyes csatornájának nagy felbontású változata, ahol a folyamatos híradások mellett filmeket, sorozatokat és sporteseményeket is közvetítenek.

http://premier.mtv.hu/

AXN HD

 

magyar nyelvű

akció

Az AXN HD nagysikerű akció- és kalandfilmeket, sorozatokat, valamint elsőrangú sporteseményeket és valóságshow-kat sugároz a nap 24 órájában HD minőségben.

http://www.axn.hu

Eurosport HD

 

magyar nyelvű, angol nyelvű

sport

Az Eurosport az elsőszámú nemzetközi sport TV csatorna, amely a leghíresebb nemzeti és nemzetközi versenyek széleskörű bemutatása mellett élő közvetítéseket és összefoglalókat sugároz 19 nyelvű szakkommentárral, valamint egyedülálló bepillantás a színfalak mögé.
A csatorna HD változatán még szebb képpel nézheti a nemzeti és nemzetközi versenyek széleskörű kínálatát.

http://tv.eurosport.hu

TV2 HD

 

magyar nyelvű

kereskedelmi

Magyarország egyik vezető kereskedelmi csatornájaként a TV2 naponta négy és félmillió néző számára biztosít szórakozási lehetőséget és információt. Változatos műsoraival az érzelmek és élmények teljes arzenálját nyújtja, feltölt, inspirál és színt hoz a nézők mindennapjaiba, 2012 óta már HD minőségben is. A TV2 sikere, kiemelkedő nézettsége változatos és színvonalas műsorain túlmenően profi szerkesztő- és műsorvezető csapatának is köszönhető.

http://tv2.hu/

National Geographic HD

 

magyar nyelvű

dokumentum

A National Greographic megbízásából ma is több száz kutatócsoport járja a világot, hogy újabb és újabb ismeretekkel gazdagítsa az emberiséget az otthonunkként szolgáló bolygóról. A National Geographic Channel HD nézői tehát közvetett módon szintén részesei és egyben támogatói ennek az egyedülálló missziónak.

http://nationalgeographic.hu

Sport2 HD

 

magyar nyelvű

sport

Élvezd a Sport2 adását, a magyar futball csatornáját HD minőségben a Sport2 HD csatornán. Felnőtt és utánpótlás válogatott mérkőzések, Magyar Kupa, Borsodi Liga és NBII-es bajnoki találkozók élő közvetítése. Emellett ugyancsak élő közvetítések az angol, a spanyol, az olasz, a francia, a portugál és a holland labdarúgó bajnokságokból. Amerikai sportok: NHL, NBA és NFL közvetítések.

BBC Earth HD

 

magyar nyelvű

ismeretterjesztő

A BBC Earth HD a BBC Earth csatorna nagyfelbontású változata, mely ismeretterjesztő filmek gazdag választékát mutatja be, kínálatában természetfilmekkel, dokumentumfilmekkel.

Cool HD

 

magyar nyelvű

akció

A Cool HD egy magyar nyelvű általános szórakoztató csatorna, amely az RTL Csoport egyik zászlós hajója. A Cool HD folyamatosan megújul, dinamikusan fejlődik, főként sorozatokat, mozisikereket és szórakozató műsorokat kínál nézőinek HD minőségben.

http://www.cooltv.hu

Film+ HD

 

magyar nyelvű

sorozat

Az egyik legnézettebb hazai filmcsatornán izgalmas akciófilmek, thrillerek, sci-fi, horror és lebilincselő bűnügyi történetek alkotják a kínálat nagy részét, melyet mindenkinek ajánlunk, akik kedvelik a könnyed kikapcsolódást és a látványos történeteket.

http://www.filmplusz.hu

RTL II HD

 

magyar nyelvű

kereskedelmi

A RTL II HD egy általános szórakoztató csatorna, amely bővelkedik Magyarországon még be nem mutatott sorozatokban, és számos saját gyártású műsorban, méghozzá HD minőségben. A színes programkínálatot soha nem látott telenovellák, klasszikus és új vígjátéksorozatok (Jóbarátok, Egy rém modern család), krimik és nagy sikerű amerikai műsorok (Terra Nova, Életre-halálra) alkotják, megfűszerezve már ismert saját gyártású alkotásokkal (Forró nyomon, Szombat esti láz, Heti Hetes) és vetélkedőkkel (Legyen Ön is milliomos), valamint a csatorna saját híradójával, ami a belföldi, közéleti témák iránt érdeklődőket szeretné kiszolgálni.

http://www.rtl2.hu

Nat Geo Wild HD

 

magyar nyelvű

állatvilág

A Nat Geo Wild HD csatorna segítségével megismerheted a lenyűgőző állatvilágot HD minőségben.

http://natgeotv.com/hu

RTL Klub HD

 

magyar nyelvű

kereskedelmi

Az RTL Klub HD kereskedelmi csatornán a filmek, sorozatok, hírműsorok, magazinok, showműsorok, valóságshowk és sportműsorok között a család minden tagja megtalálja kedvencét.

http://www.rtlklub.hu/

m4 Sport HD

 

magyar nyelvű

közszolgálati, sport

Az M4 Sport közszolgálati csatorna nem a kereskedelmi sportcsatornák versenytársa kíván lenni, kiemelt feladatának az 5 látvány- és a 16 kiemelt magyar sportág életének, eseményeinek, továbbá nemzetközi sportesemények (olimpia, világ- és Európa-bajnokságok jelentős magyar sportsikereink és sportolóink bemutatását, versenyeik, bajnokságaik közvetítését tekinti, ezen túlmenően a magyar sporttörténet feldolgozását és bemutatását, valamint az utánpótlás-események műsorra tűzését tervezi.

http://mtva.hu/hu/sajto-es-fotoarchivum/julius-18-elindul-az-m4-koezmedia-uj-sportcsatornaja

Rádióadók

mr1 - Kossuth rádió

 

magyar nyelvű

közszolgálati

Kiszámíthatóbb műsorszerkezet, hasonló tartalmak, modern hangzásvilág és a mindig ugyanabban az idősávban hallható műsorvezetők teszik otthonossá a korábbinál frissebb és érdekesebb Kossuth Rádiót, amely a közszolgálatiság jegyében közvetíti adását.

http://www.mr1-kossuth.hu

mr2 - Petőfi rádió

 

magyar nyelvű

közszolgálati

Magyarország legnagyobb zenei adója, az új Petőfi Rádió, mely a fiatal felnőtteket szólítja meg az új műsorstruktúrával, amelyben a zene játssza a főszerepet. A változatos összeállítás, amely Európa és a világ minden tájának legfrissebb és legsikeresebb zenei kínálatát mutatja be, külön hangsúlyt fektet a fiatal hazai tehetségekre.

http://www.mr2.hu

mr3 - Bartók rádió

 

magyar nyelvű

közszolgálati

A megújult Bartók rádió küldetésének tekinti a klasszikus zene népszerűsítését, így azokat is meg kívánja szólítani, akik eddig csak elvétve vagy egyáltalán nem voltak hallgatóik. A műsort a népszerű klasszikus zene és a kulturális élet hírei mellett időjárás, közlekedési információk, kulturális témájú riportok és rejtvények alkotják.

http://www.mr3-bartok.hu

A csatornakiosztás változatlanságát 2016. május 31-ig vállaljuk.

Azokon a területeken, ahol elérhető analóg kábel TV szolgáltatásunk, az itt elérhető analóg Kábel TV csatornakiosztást  (PDF, 0.54 MB) tartalmazzák az adott területen kínált csomagjaink.

Ha rendelkezel Telekom TV-előfizetéssel és megfelelő internetkapcsolattal, a havidíjad részeként külön díj fizetése nélkül mobilon, táblagépen és notebookon keresztül is nézheted a TV-előfizetésed TV GO-n elérhető csatornáit.