Befektetői közlemények

Tájékoztatás a Magyar Telekom újonnan megválasztott testületi tagjainak részvénytulajdonáról

Budapest, 2010. április 13. 15:00

A Magyar Telekom (Reuters: NYSE: MTA.N, BÉT: MTEL.BU és Bloomberg: NYSE: MTA US, BÉT: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti a társaság 2010. április 7-én megtartott éves rendes közgyűlésén újonnan megválasztott Igazgatósági, Felügyelő Bizottsági és Audit Bizottsági tagok részvénytulajdonát.

Név: Pozíció: Tulajdonolt Magyar Telekom
részvények száma:
Dr. Ferri Abolhassan Igazgatósági tag 0
Dietmar Frings Igazgatósági tag 0
Dr. Klaus Nietschke Igazgatósági tag 0
Dr. Bitó János Felügyelő Bizottsági tag
Audit Bizottsági tag
0
Bujdosó Attila Felügyelő Bizottsági tag 0
Lichnovszky Tamás Felügyelő Bizottsági tag 7 790
Dr. Salamon Károly Felügyelő Bizottsági tag
Audit Bizottsági tag
40 700



Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmaz. Azon megállapítások, melyek nem múltbeli eseményekre vonatkoznak (azaz a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentések), jövőre vonatkozóak. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, ezért nem lenne helyes ezen kijelentésekre a kellő mértéket meghaladó módon támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések azon időpontbeli állapoton alapulnak, amelyben ezen állítások elhangzanak, s nem vállalunk kötelezettséget arra nézve, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján a továbbiakban nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések önmagukban rejlő kockázatokkal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek az előretekintő jellegű megállapításoktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2009. december 31-én végződött évre vonatkozó, 20-F formátumú éves jelentésünk is részletezi, amelyet az Egyesült Államok Tőzsde- és Értékpapírfelügyeletéhez, azaz a U.S. Securities and Exchange Commissionhoz (SEC) nyújtottunk be.

 

Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény

(PDF, 69,9 kB)