Befektetői közlemények

A Magyar Telekom társasági eseményei 2019-ben

Budapest, 2018. december 14. 14:00

Budapest – 2018. december 14. – A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója a Budapesti Értéktőzsde Zrt. Általános Üzletszabályzatának (Bevezetési és Forgalombantartási Szabályok, 18.3. pont) megfelelően közzéteszi a 2019. évre vonatkozó társasági eseménynaptárát.

Időpont  Esemény
2019. február 20. 2018. negyedik negyedéves eredmények közzététele
2019. április 9. Éves Rendes Közgyűlés
2019. április 9. Éves Jelentés közzététele
2019. május 8. 2019. első negyedéves eredmények közzététele
2019. augusztus 7. 2019. féléves eredmények közzététele
2019. november 6. 2019. harmadik negyedéves eredmények közzététele

A táblázatban jelölt időpontok változhatnak.

A Magyar Telekom az Éves Jelentés közzétételéhez kapcsolódóan nem tart sajtókonferenciát.




Ezen befektetői közlemény jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmazhat. Azon kijelentések, amelyek nem múltbeli tényekre vonatkoznak (ideértve a véleményünkre és várakozásainkra vonatkozó kijelentéseket), jövőre vonatkozó kijelentések. Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre túlzott mértékben támaszkodni. A jövőre vonatkozó kijelentések a megtételük időpontjában aktuális állapoton alapulnak, és nem vállalunk kötelezettséget arra, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján nyilvánosan frissítsük, módosítsuk.

A jövőre vonatkozó kijelentések szükségképpen kockázatokkal és bizonytalansággal járnak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy számos olyan fontos tényező van, amelynek hatására a tényleges eredmények lényegesen eltérhetnek a jövőre vonatkozó kijelentésekben foglaltaktól. Az ilyen tényezőket többek között a 2017. december 31-én végződött évre vonatkozó, a https://www.telekom.hu címen elérhető weblapunkon is közzétett éves jelentéseink is bemutatják.


Kapcsolódó dokumentumok

Befektetői közlemény
(PDF, 72,6 kB)