Fenntarthatósági Nap 5

2012. SZEPTEMBER 29. 11 órai kezdettel

MILLENÁRIS PARK TEÁTRUM
1024 Budapest, Fény utca 20-22.

Fenntartható fesztiválkonferenciát szervez a Telekom

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre az esemény A Magyar Telekom idén is párbeszédet kezdeményez fenntarthatóság témában: 2012-ben már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Fenntarthatósági Nap elnevezésű konferencia.

A rendezvény a többi hasonló jellegű konferenciától eltérően lendületes és interaktív programokon keresztül próbálja eljuttatni álláspontját a fiatalokhoz a témában.

Előadónak olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) kértek fel, akik jelentősen hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren. A fesztivál szervezői fontosnak tartják, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás. Ennek érdekében az előadások során próbálnak pozitív, szakmai jellegű üzeneteket kommunikálni és az éppen aktuális kérdésekre összpontosítani.

A rendezvény szerves része egy kiállítás is, ahol az előadásokon elhangzottakat meg is lehet nézni, meg is lehet tapasztalni.

A cselekvésre való ösztönzést a rendezvény szlogenje is segíti: Mentés másként. A szervezők célja, hogy minél több látogatót cselekvésre ösztönözzenek a nap folyamán. „Az egész nap során célunk a programokon kívül is folyamatosan aktívan tartani és bevonni az látogatókat. Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon. Tesszük ezt síppal, dobbal, DJ-vel, webriporterrel, játékkal és még sok minden mással” – mondták a szervezők.

Az idei Fenntarthatósági Nap 2012. szeptember 29-én kerül megrendezésre.

A szervezők várnak minden érdeklődőt a Millenáris Teátrumban megrendezendő fesztiválkonferencián!