Szolgáltatás

Biztonság Program

biztonsag_program_eloszto_538x110

Életünk egyik vezérlő elve családunkat, értékeinket biztonságban tudni. A Telekom ezért elindította Biztonság Programját azzal a céllal, hogy ügyfelei nagyobb biztonságban érezhessék magukat. A program egyre szélesebb körű biztosítási fedezetet kínál: a jól ismert készülék-, utas-, baleset-, Havifix számla- és S.O.S. Mester háztartási vészhelyzet-biztosítás mellett, immár Egészségbiztosítás szolgáltatást is igénybe vehetnek a Telekom ügyfelei.

Családi Balesetbiztosítás Készülékbiztosítás
Utasbiztosítás Havifix biztosítás
S.O.S. Mester – Háztartási biztosítás Egészségbiztosítás

MasterCard Mobile

innovacio_mastercard_mobile_246x70

A MasterCard Mobile gyors és biztonságos mobilfizetési alkalmazás. Használható internetes fizetésnél, bizonyos szolgáltatók számlájának kiegyenlítésénél és mobilegyenleg feltöltésnél.

Tudjon meg többet!

Információs szolgáltatás és telefonkönyv a Telekomtól

innovacio_informacios_szolg_es_telefonkonyv_246x70

Kiterjedt információs szolgáltatásokkal kívánja segíteni a hazai gazdaság élénkülését a Magyar Telekom. 2014-től a legnagyobb hazai távközlési vállalat saját kiadású telefonkönyvek megjelentetését tervezi, amit széles körű online szolgáltatásokkal egészít ki.

Tudjon meg többet!

Vállalati mobilalkalmazások okostelefonra

innovacio_eloszto_vallalati_mobilalkalmazasok

Az MDM-re, vagyis a mobileszköz-menedzsmentre épülő különböző szolgáltatások 2010 júniusa óta teszik lehetővé, hogy az üzleti felhasználók – a desktop-alkalmazások menedzsmentjéhez hasonlóan – távolról, flottában menedzseljék a cég alkalmazottainak mobil eszközeit annak érdekében, hogy a szolgáltatás támogatásával minél hatékonyabban végezhessék munkájukat.

Tudjon meg többet!

MobilParkolás

innovacio_eloszto_mobilparkolas

Már bevásárlóközpontokban is fizethető a parkolás díja mobiltelefonnal.

Tudjon meg többet!

Mobil TV iPhone-on

innovacio_eloszto_mobiltv_iphone

iPhone-on is elérhető a T-Mobile Mobil TV szolgáltatása.

Tudjon meg többet!

E-könyv áruház

e_konyv_aruhaz_eloszto_246x86

A Telekom txtr e-könyv áruház a digitális olvasás élményét hozza el mindenki számára! Hozd létre saját digitális könyvespolcodat egyszerű, díjmentes regisztrációval, ahová más forrásból származó e-könyveidet is feltöltheted. A Telekom txtr e-könyv áruházzal és a txtr alkalmazással pedig bárhol elérheted a teljes könyvtáradat okostelefonodon vagy táblagépeden.

Tudjon meg többet!

Optimál Energiamenedzsment

T-City_optimal_energiamanedzsment_rendszer_246x86

Az Optimál Energiamenedzsment Rendszer egy igényesen kivitelezett, univerzális energiafelügyeleti rendszer.

Tudjon meg többet!

Future Zone

innovacio_eloszto_future_zone

A Future Zone olyan innovációs központ, amelyben a Cisco technológiára épülő rendszerekből üzleti ügyfeleinknek a lehető legjobban testre szabott megoldásokat alakíthatjuk ki illetve mutathatjuk be professzionális környezetben.

Tudjon meg többet!

Menedzselt Informatikai Biztonsági Szolgáltatás

informatikai_biztonsagi_szolgaltatas_eloszto_246x86

A Menedzselt Informatikai Biztonsági Szolgáltatás (MIBS) pilot projekt célja a vonatkozó törvényi és iparági szabályozásoknak megfelelő, kiemelt biztonsági és adatvédelmi megoldásokkal rendelkező, professzionális szolgáltató központ induló (pilot) infrastruktúrájának kialakítása, ezáltal lehetővé téve az eddig biztosított különböző biztonsági szolgáltatások konszolidálását és egy rendszerből történő kiszolgálását.

Tudjon meg többet!