Tartalom

Foci-vb Interaktív alkalmazás IPTV-re

innovacio_eloszto_iptv_interaktiv_tartalom

A Foci-vb Interaktív alkalmazás 2010 nyarán volt elérhető a T-Home IPTV-rendszeren, melynek segítségével extra tartalmakat érhettek el a sporteseményről a TV képernyőjén keresztül.

Tudjon meg többet!

OzoneNetwork TV

innovacio_eloszto_ozonenetwork_tv_246_70

Az OzoneNetwork TV kérdéseket vet fel és megoldásokat, ötleteket ad egy környezettudatosabb életforma kialakításához. Segít környezetünk és változásainak megértésében, kiemelten foglalkozik olyan globális témákkal, mint a klímaváltozás és hatásai, a fenntartható fejlődés, az alternatív erőforrások vagy épp az eltűnő világok. Óránként aktuális és pontos időjárás-jelentés látható az első magyarországi zöld tévécsatornán.

Tudjon meg többet!

Postr blogszolgáltatás

innovacio_eloszto_postr

A Postr az Origo második generációs blogszolgáltatása, egyben közösségi újramegosztó szolgáltatás is.

Tudjon meg többet!

LifeNetwork TV

innovacio_eloszto_lifenetwork_tv_246_70

A LifeNetwork TV hiánypótló csatorna Magyarországon. Hétköznapinak tűnő, mégis létfontosságú problémákra és kérdésekre fókuszál az életmód, gyereknevelés, család, betegségek és gyógyítás témákon keresztül.

Tudjon meg többet!

Life.hu

innovacio_eloszto_lifehu.jpg

A Life.hu a Női Lapozó című rovat újragondolásával született online női lap. A Life.hu rovatai életünk legfontosabb részét, az emberi kapcsolatokat kísérik végig: az ismerkedéstől a családalapításig. Az olvasó friss és aktuális témákról olvashat, divat- és szépségápolási tanácsokat kap.

Tudjon meg többet!