Technológia

Optikai hálózat

innovacio_eloszto_optikai_halozat

A projekt keretében – a következő évtizedek vezetékes technológiáját jelentő – optikai hálózat épül ki egészen az ügyfelek lakásáig, így az ügyfelek számára kompromisszummentesen biztosíthatók a szélessávú szolgáltatások (rendkívül nagy sávszélességű internet, több stream-es HD-felbontású IPTV, interaktív alkalmazások stb.)

Tudjon meg többet!

HSPA+

innovacio_eloszto_hspa

Mivel a 3G (UMTS) alapokra épülő HSPA mobiltechnológia elérte a maximumot, ezért következő lépésként tesztjelleggel bekapcsoltuk a HSPA+ és vele együtt az E-UL phase2 megoldásokat, amelyek le-és feltöltés irányban is nagyobb adatátviteli sebesség elérését teszik lehetővé. A projekt célja ennek a nagyobb adatátviteli sebességet lehetővé tevő technológiának a tesztelése volt.

Tudjon meg többet!

IPv6 teszt

innovacio_eloszto_ipv6

Az új IPv6 hálózati címzési megoldásnak köszönhetően a korábban problémaként felmerült IPv4-es címzési korlátok szinte teljesen elfelejthetők.

Tudjon meg többet!

Telekom Informatikai Szolgáltatások

innovacio_eloszto_virtualoso

A Telekom Informatikai Szolgáltatások az irodai és az irodán kívüli környezetben is hasznos informatikai alkalmazásokat biztosít a kis- és középvállalkozások részére is.

Tudjon meg többet!

ADS központ kiváltás

innovacio_eloszto_ads_kozpont_kivaltas

Az ADS kiváltási projekt az első Magyarországi digitális telefonközpontok kiváltását és mintegy 130 ezer hagyományos, analóg telefonvonal átkötését valósította meg az IMS (azaz IP Multimedia Subsystem) vezérlésű MSAN berendezésekre.

Tudjon meg többet!

LTE teszt

innovacio_eloszto_lte_teszt

Az LTE egy új, 3,9. generációs mobiltávközlési rendszer, amely még a HSPA+-nál is jelentősen nagyobb adatátviteli sebességet tesz lehetővé. A teszt célja, hogy a szakemberek valós körülmények között megismerjék az LTE képességeit, lehetőségeit, illetve a teszt alatt nyert tapasztalatokat fel tudják használni a kereskedelmi LTE hálózat tervezésénél, kiépítésénél.

Tudjon meg többet!

VideoGate

innovacio_eloszto_video_gate

A VideoGate szolgáltatás lényege, hogy az üzleti ügyfelek a belső kommunikációra használt videokonferencia rendszereit költséghatékony és biztonságos módon kinyithassák a nagyvilág felé, publikus elérési lehetőség biztosításával.

Tudjon meg többet!

UBCS

innovacio_eloszto_ubcs

A UBCS projekt egy egységes üzleti kommunikációs rendszer létrehozását célozza, amelyet integráltunk a megszokott PC-s irodai környezettel.

Tudjon meg többet!