Optikai hálózat

Az Ön böngészőjében nincs telpítve
az Adobe Flash Player plugin

Bemutató videóink megtekintéséhez szüksége van
az ingyenesen letölthető Adobe Flash Player programra.

A letöltéshez kattintson ide

Ajánlataink

Lakossági ügyfeleknek

Üzleti ügyfeleknek

Ajánlataink

Hol érhető el?

Országszerte folyamatosan
fejlesztjük és építjük
hálózatunkat.

Feliratkozom

Miért jó a Telekom optikai hálózata?

Internet ajánlat

Internet

Az optikai kábel segítségével az eddig elérhető leggyorsabb szélessávnál is nagyságrendekkel gyorsabban internetezhet, amely világháló új dimenzióit hozza el otthonába.

Fénysebességre kapcsolunk: az optikai technológia, legnagyobb csomagunk keretében akár 80 Mbit/s-os maximális (és 40 Mbit/s-os garantált) sávszélességet is lehetővé tesz! Mindez azt jelenti, hogy egy átlagos zenei album néhány másodperc alatt letölthető, de egy filmre sem kell pár percnél többet várakoznunk.

A nagy sávszélesség jól jöhet online közvetítéseknél, video-chat-nél és persze online játéknál is: végre nem kell arra várnunk, hogy elinduljon a film, vagy hogy az általunk irányított szereplő mozgásba lendüljön.

Az eddigieknél jóval magasabb elérhető feltöltési sebesség pedig lehetővé teszi, hogy képeinket, videóinkat játszi könnyedséggel oszthassuk meg másokkal.

Szuper-szélessávon ráadásul mindezek egyszerre is gond nélkül futnak – már csak az a lényeg, hogy Ön és a gépe bírják az iramot!

Ajánlataink lakossági ügyfeleinknek Ajánlataink üzleti ügyfeleinknek
  • Megállítható Megállítható
  • Visszajátszható Visszajátszható
  • Felvehető Felvehető
  • Műsorújság Műsorújság
  • Videótéka Videótéka
  • Alkalmazások Alkalmazások
IPTV

IPTV

Optikai hálózatunkon mindenütt elérhetővé válik IPTV szolgáltatásunk – akár HD minőségben.

Az IPTV egy korszerű, digitális tévészolgáltatás, melyben a széles műsorválaszték mellett kényelmi szolgáltatások sora is várja Önt. Az élő adást bármikor megállíthatjuk, videomagnó nélkül rögzíthetjük és visszajátszhatjuk – sőt a műsorfelvétel akár mobiltelefonról vagy az interneten keresztül is programozható.

A szolgáltatás része egy interaktív műsorújság is, melynek segítségével egyszerűen, a TV képernyőn tájékozódhat a programokról, segítségével – mindig a legfrissebb információknak megfelelően. A szolgáltatás részeként további számos egyéb extra szolgáltatás is az Ön kényelmét szolgálja...

Ajánlataink lakossági ügyfeleinknek
Videotéka

Videotéka

A T-Home egyedülálló Videotéka szolgáltatásával az optikai kábel az otthoni mozizás élményét is eljuttatja Önhöz.

Tékánkban többszáz sikerfilm, koncertfelvétel, dokumentumfilm és egyéb tartalom közül választhat, melyek egy része akár HD minőségben is elérhető.

A kiválasztott alkotás azonnal indítható – a kölcsönzéshez pedig ki sem kell mozdulnia otthonából és nem történhet meg az sem, hogy a Videotékából az orra elől viszik el az áhított filmet. A kölcsönzést követően a műsor 24 óráig a rendelkezésére áll – a lejátszás bármikor elkezdhető, megállítható, a jelenetek előre- és visszatekerhetők: hasonlóképpen, mintha csak egy hagyományos DVD-lemezt használna – és még tárolnia sem kell!

További információk