Állások Magyar Telekom Partnereknél

Műszaki szolgáltatási szaktechnikus

A Magyar Telekom Nyrt. Helyszíni Szolgáltatások Igazgatóság szerződött partnere, a 3COMM Line Kft. műszaki szolgáltatási szaktechnikus munkakörbe munkatársat keres Csongrád megyébe.

Telekommunikációs értékesítő

A Magyar Telekom Nyrt. Operatív értékesítési Igazgatóságának szerződéses partnere munkatársakat keres budapesti telephelyére (Pólus Center) értékesítői munkakörbe.

Telekommunikációs értékesítő

A Prospero Telekom Kft. mint a Magyar Telekom hivatalos partnere telekommunikációs értékesítőt keres Budapest (II., III. kerület), Budaörs, Dunakeszi, Budakalász területére.

Telekommunikációs tanácsadó

A Mobilker Team Kft. mint a Magyar Telekom Nyrt. partnere munkatársakat keres Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye területére telekommunikációs tanácsadó pozícióba.

Telekommunikációs tanácsadó

A Mobilker Team Kft. mint a Magyar Telekom Nyrt. partnere munkatársakat keres Dél-Budapest, Tököl és vonzáskörzetében, Szigetszentmiklós és vonzáskörzetében telekommunikációs tanácsadó pozícióba.

Telekommunikációs tanácsadó

Dél-Budapest, Tököl és vonzáskörzete, Szigetszentmiklós és vonzáskörzete területére, korlátozott számú kollégát keresünk telekommunikációs tanácsadó munkakörbe.

Telekommunikációs tanácsadó

Fejér és Komárom megye területére korlátozott számú kollégát keresünk telekommunikációs tanácsadó munkakörbe.