Állások Magyar Telekom Partnereknél

Telekommunikációs értékesítő

A Magyar Telekom Nyrt. szerződéses partnere, az East-Office Kft. munkatársakat keres debreceni, hajdúszobolszlói, valamint nyíregyházai telephelyére értékesítői munkakörbe.

Műszaki szolgáltatási szaktechnikus

A Magyar Telekom Nyrt. Helyszíni Szolgáltatások Igazgatóság szerződött partnere, a 3COMM Line Kft. műszaki szolgáltatási szaktechnikus munkakörbe munkatársat keres Csongrád megyébe.

Telekommunikációs értékesítő

A Magyar Telekom Nyrt. Operatív értékesítési Igazgatóságának szerződéses partnere munkatársakat keres budapesti telephelyére (Pólus Center) értékesítői munkakörbe.

Telekommunikációs értékesítő

A SMART Telekom Kft. mint a Magyar Telekom hivatalos partnere telekommunikációs értékesítőt keres Budapest (II., III. kerület), Budaörs, Dunakeszi, Budakalász területére.

Telekommunikációs tanácsadó

A Mobilker Team Kft. mint a Magyar Telekom Nyrt. partnere munkatársakat keres Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megye területére telekommunikációs tanácsadó pozícióba.

Telekommunikációs tanácsadó

A Mobilker Team Kft. mint a Magyar Telekom Nyrt. partnere munkatársakat keres Dél-Budapest, Tököl és vonzáskörzetében, Szigetszentmiklós és vonzáskörzetében telekommunikációs tanácsadó pozícióba.

Telekommunikációs tanácsadó

Dél-Budapest, Tököl és vonzáskörzete, Szigetszentmiklós és vonzáskörzete területére, korlátozott számú kollégát keresünk telekommunikációs tanácsadó munkakörbe.

Telekommunikációs tanácsadó

Fejér és Komárom megye területére korlátozott számú kollégát keresünk telekommunikációs tanácsadó munkakörbe.

Business Analyst in IT/Telco Management

Place of work: Hungary (Budapest)

Application Engineer Data&Managed Services

A Pan Net Hungary Kft., a DT magyarországi társszervezete munkatársat keres Application Engineer Data&Managed Services munkakörbe zágrábi/budapesti munkavégzésre.

Head of Business Steering

Lead the Business Steering Division with up to 8 employees with the following main tasks:

SOHO proaktív értékesítő

A Magyar Telekom viszonteladó partner cége keres hely és környéke munkavégzésre új kollégát az alábbi pozíció betöltésére SOHO proaktív értékesítő munkakörbe.