iPhone-on is elérhető a T-Mobile Mobil TV szolgáltatása

Budapest, 2010. szeptember 8.

Már iPhone-on is tévézhetnek a T-Mobile-osok. A szolgáltató havidíjas ügyfelei a web’n’walk mobilportálon keresztül (a böngészőbe írva a www.webnwalk.hu címet) elérhetik a Mobil TV szolgáltatást, azon belül az Alap, a Közszolgálati és a Napi csomagokban foglalt tv-csatornák adásait.

A havi 40 órányi tévézési lehetőséget magában foglaló, 1990 Ft-os havi díjú Alap csomagra előfizetve pl. 14 tv-csatorna adásából választhatnak. Többek között olyan adókat, mint az RTL Klub, M1, TV6, Duna Tv, Ozone Network vagy az Eurosport. Azoknak, akik először szeretnék megismerni a mobilos tévézés kínálta lehetőségeket, érdemes kipróbálniuk a Napi csomagot, amely 2010. szeptember 1-jétől 3 hónapon át akciós napi díjjal vehető igénybe. A Napi csomag előfizetésével, az akciós 190 Ft-os napi díj ellenében 24 órás időtartamon belül 5 óra erejéig 13 tv-csatorna adása nézhető. A MédiaMánia díjcsomagokra előfizető T-Mobile-osok a havi díjban foglalt időtartam alapján szintén elérhetik az Alap csomagban foglalt tv-adásokat (amennyiben a szolgáltatás nem aktív, azt elegendő újra bekapcsolni). További akciós kedvezményként, az akció visszavonásáig iPhone-nal történő mobiltévézés esetén a T-Mobile eltekint a túlforgalmazási díjtól is.

A Mobil TV szolgáltatás használata során a 16:9-es formátumban sugárzott csatornák teljes kijelzőn is nézhetők. A megfelelő minőségű tévézéshez szélessávú lefedettség, azaz 3G/HSDPA adatátvitel használata ajánlott. A Mobil TV szolgáltatás még kényelmesebb elérését szolgálja majd az iPhone-ra letölthető alkalmazás is, amelynek fejlesztése folyamatban van, és rövid időn belül letölthető lesz az App Store-ból.

A web’n’walk portálon a Mobil TV felület elérése adatforgalmazással jár, amelynek díja az ügyfél adat-díjcsomagja szerint fizetendő.