Sajtóközlemények

Divatmárkák és szórakozás kedvezménnyel fiataloknak - megújul a Telekom Kapcsolat lojalitásprogramja

Budapest, 2011. május 2.

Május 1-től kedvezményesen vásárolhatnak divatcikkeket, számítógépes játékokat, olcsóbban válthatnak mozijegyet és rendelhetnek pizzát azok a fiatalok, akik T-Mobile Fun Aranytárskártya díjcsomagot használnak-, és ezen keresztül jogosulttá válnak a Fun kedvezménykártyára. Ezen kívül a Telekom megújuló Kapcsolat Programja keretében ezentúl minden, a programhoz csatlakozó Telekom ügyfél részesülhet az együttműködő partnerek kedvezményes ajánlataiból.

Egyben belépőt is váltanak a kedvezmények világába azok az ügyfelek, akik családtagjaik részére, nem társkártya típusú T-Home vagy T-Mobile előfizetésük mellé FUN Aranytárskártya díjcsomagot igényelnek. A díjcsomag amellett, hogy ötvözi az előfizetéses és a feltöltőkártyás konstrukció előnyeit, mint alacsony, lebeszélhető havidíj és kontrollálható költségek, egyben a vonzó engedményeket biztosító FUN kedvezménykártya használatára is jogosítja tulajdonosát. Olyan ismert, a fiatal korosztály által kedvelt divatmárkák, mint a Levi’s, a Fundango és a Converse, 24 Cinema City mozi 15 városban, a Don Pepe étteremhálózat, valamint az 576 Kbyte kínál a FUN kártyatulajdonosok részére jelentős kedvezményt termékeiből májustól kezdve. Egyes ajánlatok az év végéig igénybe vehetők, mások folyamatosan megújulnak, A fiatal társkártya-tulajdonosok számára összeállított ajánlatokon kívül a Telekom egyéb újdonsággal is meglepi ügyfeleit. Májustól megújítja népszerű Kapcsolat Programját, amelynek eredményeképpen már nem csak az Arany-,Prémium- és Platina szinteket elért T-Mobile és T-Home ügyfelek igényelhetik a Kapcsolat Kártyát, hanem minden ügyfél számára nyitva áll ez a lehetőség, amennyiben a honlapon regisztrál, vagy személyesen, illetve az ügyfélszolgálaton keresztül jelzi szándékát. A Kapcsolat Kártya tulajdonosok számára elérhető számos, a Magyar Telekom együttműködő partnerei által kínált kedvezményes ajánlat.

A FUN kedvezmények és a Kapcsolat Program kedvezmények, valamint a kedvezményeket nyújtó szolgáltatók listája, illetve az egyes akciók időtartama megtalálható a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu weboldalakon, a Hűségprogram menüpont alatt. A FUN társkártya-díjcsomag részletei és feltételei  honlapunkon  olvashatók.