Sajtóközlemények

Idén is lesz T-Mobile Kapcsolat koncert!

Budapest, 2011. május 18.

Több pilléren nyugvó nagyívű zenei szponzorációk, fiataloknak szóló fesztiválok, események és elektronikus zenei programok a Telekomtól.

  • A zenei programok két fő iránya: Electronic Beats és a Telekom Music Moments
  • Zenei fesztiválok és koncertek támogatásával, illetve szervezésével a hazai könnyűzenei élet egyik legnagyobb támogatójává léptek elő a T-márkák
  • Idén 15. alkalommal T-Mobile Kapcsolat koncert

A Telekom kifejezetten fialaloknak szóló ajánlatai és kedvezményai mellett zenei szponzorációs aktivitásai során is kiemelt figyelmet szentel a fiataloknak. Könnyűzenei támogatása és aktivitásai két zenei márka, egyrészt a klubjellegű, minőségi elektronikus zenei eseményeket összefogó Electronic Beats program, másrészt a szélesebb közönséget és zenei palettát felvonultató Telekom Music Moments keretében valósulnak meg, illeszkedve a Deutche Telekom nemzetközi zenei szponzorációs irányzataihoz.

A Deutche Telekom kezdeményezésére elindult, és néhány éve már hazánkba is eljutó, nagy sikerű Electronic Beats zenei programsorozat idén új lendületet kap. A hazai és külföldi fellépőket és minőségi klubzenéket kínáló, negyedévente megrendezésre kerülő eseménysorozat idei első bulija 2011. május 19-én lesz a – márkák, reklámok és a zene kapcsolatát speciális összefüggésben tárgyaló – szintén a Telekom által támogatott Brand & Music konferenciát követő after partyn.

A cég a zene szponzorációs tevékenységében kiemelt szerephez jutnak a fesztiválok is: a soproni VOLT Fesztivál, a Heineken Balaton Sound, és a debreceni Campus Fesztivál. A Telekom a VOLT-ot főszponzorként, a Campust főtámogatóként segíti, a Balaton Sound esetében pedig a korábbinál is nagyobb helyszín névadója lesz: a T-Mobile Teraszon az elektronikus tánczene kiválóságai adják egymásnak a színpadot.

Az EU Soros Elnökség záró eseménysorozatának egyik kiemelkedő rendezvényeként idén tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a T-Mobile Kapcsolat koncert. A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan idén is több százezer embert várnak a budapesti ’56-osok terére 2011. június 25-én. A koncert küldöldi sztárvendégének nevét a vállalat később hozza nyilvánosságra.

„Kiemelt fontosságú számunkra, hogy a fiataloknak szóló ajánlataink és kedvezményeink mellett a Telekom mára a számukra különleges jelentőséggel bíró hazai könnyűzene egyik legnagyobb, ha nem legnagyobb támogatója, amelynek kapcsán kiváló partnerekkel dolgozhatunk együtt a fesztiválokon és zenei eseményeken. Támogatóként, illetve a Kapcsolat koncert esetében főszervezőként azon leszünk, hogy az idei Telekomhoz köthető zenei eseményeken a T-márkák valóban megosztásra érdemes élmények és pillanatok létrejtöttéhez járulhassanak hozzá“ – mondta el a Király István, a Magyar Telekom marketing vezérigazgató-helyettese.

A Telekom emlékezetes pillanatok megosztásához a fesztiválok és események helyszínén innovatív és interaktív szolgáltatásait is rendelkezésre bocsátja, számos helyi aktivitás, meglepetés várja majd a fesztiválok és zenei programok látogatóit. Emellett a T-Mobile mobil, a T-Home pedig vezetékes szélessávú szolgáltatás biztosításával járul hozzá a zenerajongók kényelméhez. Jelenleg előkészítés alatt áll az operátorok és a társüzemeltető között a T-Mobile ügyfelei számára is elérhető innovatív szolgáltatás, amelynek keretében a fesztiválozók a tervek szerint percalapú belépőjegyet vásárolhatnak a VOLT–ra és a Balaton Soundra mobiltelefonjuk segítségével.

A fesztiválokon a Telekom egyik civil stratégiai partnere, a Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány is jelen lesz, amely a biztonságosabb partizást támogatja szolgáltatásaival, és az együttműködésben született kannabiszpont.hu programot népszerűsíti.

További információ a  www.t-home.hu, a  www.t-mobile.hu, valamint a  www.telekom-musicwire.hu  és a www.electronicbeats.hu  oldalakon található.