Sajtóközlemények

Gondtalan netezés az EU-ban már 690 Ft-tól - Travel & Surf néven új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagokat vezet be július 1-jétől a T-Mobile

Budapest, 2011. május 30.

Az új napi és heti roaming adatdíjcsomagok 29 országban - az EU 26 államában valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon, az adott ország területén működő minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton - teszik lehetővé a költségkímélő mobil internetezést.

A júliustól bevezetésre kerülő - minden Deutsche Telekom leányvállalatnál egységesen Travel & Surf-nek keresztelt - új tarifákkal a cég széles körben kívánja elősegíteni az okostelefonok és a számítógépes mobilinetrnet használatát a vakációjukat külföldön, az EU országaiban töltő turisták körében. A Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-ozásra használhatóak fel.

A díjcsomagok hazai megrendelői több konstrukcióból is választhatnak. A napi, 24 órás elérhetőséget biztosító Travel & Surf S díjcsomag mindössze 690 FT-ért 10MB roaming adatforgalmat tesz lehetővé, míg a szintén napi Travel & Surf M díjcsomag 1990 Ft-ért 50 MB-ot kínál. Mindkét díjcsomag, az S és az M-is, havidíjas előfizetéses és Domino kártyás ügyfeleinknek is elérhető lesz.

Azok számára, akik nemcsak alkalomadtán, hanem nap mint nap szeretnék emailjeiket olvasni, illetve a neten szörfölni, a heti 250 MB-os, Travel & Surf L díjcsomag ajánlott10590 Ft-ért. Ez utóbbit kizárólag havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe. A Travel & Surf díjcsomagok egyértelmű előnyeként említendő, hogy túlforgalmazási díj nincs, nem lehet túlkölteni; a Travel & Surf S és Travel & Surf M napi díjcsomagok esetén a benne foglalt adatmennyiség elérésekor az adatforgalmazás leállításra kerül. A Travel & Surf L roaming díjcsomagban a garantált le- és feltöltési sebességgel igénybe vehető adatforgalom túllépése esetén a letöltési/feltöltési sebesség értéke legfeljebb 32 kbit/s az egy hetes érvényességi idő végéig. A böngészésbe belefeledkező, vagy a háttérben óvatlanul frissítéseket elindító felhasználót idejében értesíti a szolgáltató, hogy elérte a rendelkezésére álló keret végét, és felkínálja a következő napi, vagy heti keret megvásárlásának lehetőségét.

Magyarország területén a Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok nem használhatóak.