Új szolgáltatásokkal bővült a Telekom Biztonság Programja

Új szolgáltatásokkal bővült a Telekom Biztonság Programja

Budapest, 2011. november 21. 10:00

Két innovatív ajánlattal, a Domino ügyfeleknek szóló Készülékbiztosítással, valamint a Számlabiztosítással egészült ki a Magyar Telekom biztosítási portfóliója.

Életünk egyik vezérlő elve családunkat, értékeinket biztonságban tudni. A Telekom ezért 2008-ban elindította Biztonság Programját azzal a céllal, hogy ügyfelei nagyobb biztonságban érezhessék magukat. A program októberben két új, egyedül a Telekom kínálatában elérhető biztosítással bővült.

Októbertől a Telekom olyan biztosítási szolgáltatást tett elérhetővé ügyfelei számára, amely a munkahely elvesztése vagy tartós keresőképtelenség esetén megoldást jelent a telefon, internet vagy TV számlájuk kifizetésére. A Számlabiztosítást jelenleg a Telekom havidíjas mobil, illetve vezetékes telefonszolgáltatást használó lakossági ügyfelei köthetik meg. A Biztonság Program új elemeként szintén októbertől érhető el a Domino Készülékbiztosítás is, amely a népszerű, havidíjas T-Mobile előfizetésekhez igénybe vehető szolgáltatás kiterjesztése a feltöltőkártyás ügyfelek részére.

„A Telekom számára fontos, hogy ügyfelei számára a távközlésen túl is hasznos megoldásokat nyújtson, ezért a telekommunikációs szolgáltatók közül egyedüliként az élet több területére kiterjedő, innovatív elemeket tartalmazó biztosítási szolgáltatás-portfóliót alakított ki ügyfeleinek” – mondta Pukler Gábor, a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója.

A Biztonság Program első elemeként 2008-ban megjelent Családi balesetbiztosítás kedvező havidíj mellett az előfizető és vele egy háztartásban élő családtagjai számára nyújt segítséget a Föld bármely országában, a nap bármely órájában bekövetkező baleset esetén. A szolgáltatást mostanáig a Telekom közel 150 ezer előfizetője választotta.

A népszerű Készülékbiztosítást eddig 50.000 előfizető vette igénybe. A szolgáltatás Alap csomagja véletlenszerű károsodás és rongálás, Extra csomagja az alap fedezetek mellett lopás esetére nyújt segítséget az ügyfélnek a mobiltelefon javításával vagy cseréjével. Újdonság, hogy már nem csak havidíjas mobiltelefon-előfizetés mellé, hanem a magyar mobilszolgáltatók között elsőként feltöltőkártyás díjcsomaggal is választható a Készülékbiztosítás.

A Telekom által kínált Utasbiztosítás legfőbb előnye, hogy gyorsan és kényelmesen köthető meg SMS-ben, vagy az iPhone illetve Androidos alkalmazás segítségével. Ráadásul utazás közben, akár a határátlépést követő 1 órán belül is igénybe vehető a szolgáltatás, a díját kiegyenlíteni i pedig csak utólag, a havi telefonszámlán szükséges.

„A visszajelzések azt bizonyítják, hogy a biztosítási szolgáltatások értéket és segítséget jelentenek ügyfeleinknek, a Telekom célja pedig az, hogy a jövőben is valódi ügyféligényre választ adó, magas színvonalú, egyedi szolgáltatásokkal bővítse a Biztonság Programot” – hangsúlyozta Pukler Gábor.