Sajtóközlemények

A Telekom november 1-jén megkezdi az iPad Air értékesítését Magyarországon

Budapest, 2013. október 31. 10:30

A Telekom a mai napon bejelentette, hogy november 1-jén megkezdi az iPad Air értékesítését Magyarországon, amit novemberben a Retina kijelzős iPad mini piaci bevezetése követ. A Telekom az új iPadeket számos vonzó mobilinternet-csomaggal együtt kínálja előfizetőinek, melyekkel akár a szupergyors 4G/LTE hálózatához is csatlakozhatnak. A későbbiekben az új iPadek otthoni internet-csomaggal is elérhetőek lesznek.

Az iPad Air káprázatos, 9,7 collos Retina kijelzővel érkezik, vékonyabb és könnyebb kivitelben. A precíz tervezés eredményeként súlya csupán 450 gramm, az iPad Air 20%-kal vékonyabb és 28%-kal könnyebb, mint a negyedik generációs iPad. Az iPad Air kijelzőjének pereme jóval vékonyabb, így a tartalom még jobban élvezhető és gazdagabb élményt kínál. A Retina kijelzővel rendelkező iPad mini az iPad Air 9,7 collos kijelzőjének összes pixelét megjeleníti a saját 7,9 collos kijelzőjén, tűéles képélményt nyújt, miközben elképesztően vékony és könnyű. Az új iPadekben a nagy teljesítményű és hatékony energia-felhasználású, az Apple által tervezett, 64 bit-es desktop-kategóriás architektúrával készült A7 chip működik, kivételesen gyors mobilinternet-használatot és beépített WiFi képességet kínálva, valamint továbbfejlesztett 4G/LTE mobil kapcsolódási lehetőséget. Az újratervezett iOS 7 operációs rendszer pedig több száz új funkciót kínál a felhasználóknak.

A új iPad Air készülék november 1-jétől a Telekom honlapján, november 2-től pedig a Telekom kijelölt saját üzleteiben is megvásárolható: Budapesten az Árkád Bevásárlóközpontban (1. emelet), a Mammut Bevásárlóközpontban (1. emelet), a Westend, MOM, Allee és Pólus bevásárlóközpontokban, valamint a Budafoki úti Telekom üzletben;  a vidéki üzletek közül pedig Miskolcon (Széchenyi István utca 36.) és Debrecenben (Piac utca 26.).

Az árakról és a további feltételekről részletes információ az értékesítés napjától kezdve a www.telekom.hu/ipad címen olvasható.

Az iPad készülékkel kapcsolatos további részletekért keresse fel a www.apple.com/ipad weboldalt.