Sajtóközlemények

Együtt hozza el Budapestre a vastrónt az HBO és a Telekom

Budapest, 2014. március 25. 17:00

A mai napon elindult az április 7-én hazánkban debütáló Trónok harca-sorozat 4. évadának kampánya, amelynek során számos meglepetés – játékok, kultikus tárgyak, Vastrón – várja a filmrajongókat. A világhírű sorozat negyedik évada az HBO-n és HBO GO-n látható. Az HBO GO országosan kizárólag a Telekomnál érhető el.

Április 7-én indul az HBO-n a csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának legújabb évada: az amerikai premier másnapján, a világpremierrel egy időben érkezik Magyarországra a Trónok harca negyedik évada.

A Vastrónért folyó, hét királyság közt zajló harcról szóló sorozat kampányán ezúttal az HBO és a Telekom közösen dolgozik: ennek keretében egy teljes hétig a sorozat kultikus tárgyai lepik el a várost. A rajongók hírvivő hollók után kutathatnak Budapesten, részt vehetnek a Rajongók harcán, beülhetnek a Vastrónba, a legszerencsésebbek pedig még a premier előtt megnézhetik a várva-várt 4. évad első részét.

Március 25-től indul a Rajongók Harca, az HBO és a Telekom közös játéka a Facebookon, ahol a legnagyobb Trónok harca rajongók mérhetik le tudásukat. Hét nap alatt hét kérdést kell megválaszolniuk, hogy bekerüljenek a sorsolásba, ahol a premier előtti vetítésre nyerhetnek belépőt a legszerencsésebbek, de emellett számos Trónok harca ereklye is kisorsolásra kerül.Március 27-től indul a Hollóvadászat. Ennek keretében Budapest 15 pontjára kerülnek ki a sorozatban hírvivőként használt hollók. A cél, hogy minél több helyszínen elrejtett madarat megtaláljanak a rajongók, és a közös fotót feltöltsék az Instagramra.

A kampány talán legnagyobb eleme, a sorozat legkultikusabb tárgyának számító Vastrón is hazánkba érkezik: március 27. és 30. között bárki beleülhet a Hét Királyság feletti uralmat jelentő székbe, ugyanis a Vastrón tökéletes másolata, a sorozatban látható eredeti Trón gyártóinak munkája, 4 teljes napig elérhető az Allee bevásárlóközpontban.

A Trónok harca sorozat április 7-étől látható az HBO-n és az HBO GO-n. Az HBO GO országosan kizárólag a Telekom kínálatában megtalálható HBO csomagok részeként érhető el.