Sajtóközlemények

Hello holnap! App Új, adományozást gyűjtő alklamazás és játék a Telekomtól!

Budapest, 2014. november 13. 10:30

Nem könnyű környezettudatosan, fenntartható módon élni, és folyamatosan motiváltnak maradni, ha nem látható azonnal az eredmény. Mennyivel egyszerűbb, ha azonnal adományozható forintra válthatók a tettek.

A fenti gondolatból indult ki a Telekom, amikor megalkotta és útjára is indította a hello holnap! mobiltelefonos applikációját, amelynek lényege, hogy bizonyos, a fenntartható fejlődést támogató feladatok teljesítése során pontokat lehet szerezni, amely pontokat valódi forintokra válthatják be és adományozás céljára használhatják fel az applikáció felhasználói.

Az Androidra és iOS-re letölthető applikáció felhasználói egy nagy játék résztvevőivé válnak, amelyben különböző feladatok, mint például részvétel a Telekom és partnereinek eseményein, akciók, amelyekbe bármikor be lehet kapcsolódni, valamint egyéb önbevallásos feladatok elvégzését vállalhatják. A kihívások teljesítésével megszerzett pontok, szintén az app segítségével, forintokra válthatók, amelyeket a felhasználó számára fontos, fenntarthatósággal kapcsolatos célokért küzdő szervezetnek lehet adományozni. Az alkalmazásban változatos kihívások találhatók, amelyek közül kiválaszthatja, melyiket szeretné és tudja vállalni a résztvevő. Érdemes minél többet teljesíteni belőlük, mert mindegyik pontot ér!

A hello holnap! applikáció játékának partnerei között található például a 30km.hu, az Oszkár telekocsi, a Szatyor bevásárló közösség, valamint támogatható szervezetként az Ökoszolgálat, a Demokratikus Ifjúságért alapítvány, a Zöld Fiatalok egyesület, a Civil Kollégium alapítvány és a Kortárs Építészeti Központ.

A Telekomnak a hello holnap! appal is az a célja, hogy  mindenki számára elérhetővé tegyen minden olyan kezdeményezést, amely az emberek közötti digitális kommunikációt újabb lehetőségekkel, tartalmakkal tölti meg. Mindezt Magyarország legnagyobb 4G hálózatán*.

A hello holnap! app ezen a néven letölthető a Google Play és a Apple Store alkalmazás-áruházakból. Az applikáció letöltése és a játékban való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A hello holnap! alkalmazás letöltése, használata adatforgalmat generálhat, ennek díját a játékosok mobilszolgáltatójuk vonatkozó díjszabása szerint fizetik.

A hello holnap!- ról

A 2010-ben indult hello holnap! a Magyar Telekom  szerteágazó fenntarthatósági tevékenységeinek összefoglaló neve,  arra hivatott, hogy a kezdeményezéseket, aktivitásokat érthető formában kommunikálja érdekelt ügyfelei számára, valamint minél több embernek mutasson példát, hogyan lehet  fenntarthatóan élni a mindennapokban. A fenntarthatósági kezdeményezések, a jó ügyek megjelenítése saját felületek mellett a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Fenntarthatósági Média Klub keretei között történik, amelynek tagjai a hazai vezető tévécsatornák, rádió, nyomtatott és az online média képviselői.

*Kültéri lakossági lefedettség %: a lakosság bejelentett lakcíme szerinti lakossági eloszlástérkép alapján a kültéren lefedettnek tekintett pontok által meghatározott területeken élő lakosok számának és a teljes lakosságnak a százalékos aránya. A megadott területen a mobil internet szolgáltatás épületen kívül igénybe vehető.