Mától előrendelhető az iPhone 6 és iPhone 6 Plus a Telekomnál!

Budapest, 2014. október 24. 12:00

A Telekom weboldalán, a www.telekom.hu/iphone6 címen mától előrendelhető az iPhone 6 és iPhone 6 Plus. Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus modellek különböző díjcsomagokkal vásárolhatók meg, az iPhone 6 16GB például a Telekom Next XL díjcsomagjával, két év hűségidő vállalása mellett* csak 62 750 Ft-ba kerül, de akár már 14990 Ft kezdőrészlet kifizetése plusz 24-szer havi 1990 Ft-os kamatmentes részletfizetés vállalása esetén is elvihető.

A Telekom az online előrendelést javasolja azoknak, akik az elsők között szeretnének hozzájutni készülékükhöz. Az online megrendelt új iPhone-okat az ügyfelek az Allee Bevásárlóközpontban található Telekom üzletben 2014. október 31-én, pénteken hajnali 0.01 perctől – az értékesítés kezdetekor - elsőbbséget élvezve átvehetik, illetve a normál munkaidő kezdetétől, a megrendelés sorrendjében a Telekom belföldön díjmentesen házhoz szállítja azokat.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Telekom immár hetedik alkalommal hozhatja el ügyfeleinek az új iPhone-t, amelyet már az ország legnagyobb 4G hálózatán használhatnak ügyfeleink**, miközben az elérhető maximumra növeltük a 4G mobilnet névleges – azaz díjcsomagtól és készüléktől függő – letöltési sebességét is” – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus készülékek pompás 4,7 illetve 5,5 collos méretű Retina HD kijelzővel rendelkeznek, és rengeteg új, innovatív technológiát vonultatnak fel – mindezt egy vadonatúj, vékony és lenyűgöző formatervezéssel párosítva. Az új iPhone modellek precíziós módszerrel gyártott, anódozott aluminimum házat kaptak, amelyhez pontosan illeszkedik a formatervezett kijelző üveg. A formatervezés eredményeként nagyobb a kijelző és maga a készülék, mégis kényelmesen simul a kézbe, és könnyen használható. Mindkét modell minden tekintetben előrelépést jelent az előző típushoz képest: az Apple A8 chipjével és a második generációs 64-bit desktop kategóriás architektúrával rendelkezik, melynek köszönhetően elképesztően nagy teljesítményű és hatékony az áramfelvétele. Megtalálható továbbá mindkét modellben a fejlett iSight® és FaceTime® HD kamera, valamint ultra-gyors vezeték nélküli technológiák. Az iPhone 6 és iPhone 6 Plus az iOS 8-as, azaz a világ legfejlettebb mobil operációs rendszerével rendelkezik, valamint többek között Messages and Photos, a QuickType™ billentyűzettel, egy új egészségügyi alkalmazással, illetve a Family Sharing és az iCloud Drive funkciókkal. A Telekom iPhone 6 és iPhone 6 Plus-t vásárló ügyfelei készülékükkel csatlakozhatnak a Telekom nagysebességű 4G/LTE hálózatához**.

A világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt a készülékekből nem minden modell, és csak korlátozott mennyiségek állnak rendelkezésre a premier idején. A Telekom mindent elkövet annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapja, és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítse, illetve tovább bővítse azon értékesítési pontjainak számát, ahol a készülékek megvásárolhatók.

Az iPhone 6 és iPhone 6 Plus modellek árairól - a továbbra is forgalomban maradó iPhone 5s és 5c készülékekkel együtt - szintén a Telekom weboldalán lehet tájékozódni.

További információ az iPhone készülékekről a Telekom honlapján és a www.apple.com/iphone címen található.

*az ár igénybevételének feltétele az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt két év hűségidő
**4G képes díjcsomag előfizetése esetén