Sajtóközlemények

Budapestre érkezik a Telekom vadonatúj rendezvénysorozata, az ELECTRONIC BEATS CITY FESTIVAL

Budapest, 2015. július 1. 16:00

Az Electronic Beats, a Telekom exkluzív zenei programja immár 15 éve rangos eseményekkel vesz részt Európa nagyvárosainak zenei életében. Idén a Telekom az eddigiekhez képest merőben új, számos meglepetést tartalmazó, „Electronic Beats City Festival” nevet viselő rendezvénysorozattal jelentkezik.

SA fesztiválsorozat egyik kiemelt helyszíne ősszel Budapest lesz, ahol a kortárs elektronikus zene kedvelői két napon keresztül adhatják át magukat az egyedülálló zenei és vizuális élménynek: október 16-án és 17-én a budapesti Akvárium Klub színpadait nemzetközi és hazai előadóművészek, DJ-k foglalják el.
A részletes programmal, a fellépőkkel és a jegyvásárlással kapcsolatban később, az www.electronicbeats.net oldalon lehet tájékozódni.

Electronic Beats -ről röviden
electronic_beatsA 2000-ben elindított Electronic Beats, a Telekom nemzetközi zenei programja, amelyhez Európa-szerte élő rendezvények, a negyedévente megjelenő, díjnyertes nyomtatott magazin, az elektronikus zene világába betekintést engedő EB.TV online videók sorozata valamint a naponta frissülő www.electronicbeats.net weboldal tartozik. Ez utóbbi portálon az élő eseményeket dokumentáló, zenészeket és alkotásaikat bemutató, továbbá más exkluzív tartalmat kínáló videók, valamint a napi huszonnégy órában, heti hét napon át elérhető, streaming adást és letölthető podcastokat, mixeket kínáló rádiós csatorna, az EB Radio mellett minden megtalálható, ami az aktuális európai klubzenékhez, eseményekhez, művészetekhez és kulturális élethez kapcsolódik.