A Magyar Telekom Multiflex szolgáltatása

A Multiflex Szolgáltatás általános leírása:

A Szolgáltató Multiflex szolgáltatása alkalmas a Társszolgáltató forgalmának Ethernet (L2) szinten történő átadására, pont-pont (P-P), vagy pont-többpont (P-MP) kialakításban.

A szolgáltatás layer 2 szintű virtuális magánhálózati szolgáltatást (L2VPN), vagy EoMPLS összeköttetést nyújt a Társszolgáltató számára. A szolgáltatás a Szolgáltató Ethernet aggregációs- és MPLS gerinc hálózatán valósul meg. A layer2 ethernet szolgáltatás hozzáférési pontokra az előfizetői helyi hálózatok layer 3 CPE (router, PC) alkalmazásával csatlakozhatnak.

A Multiflex Szolgáltatás felhasználása:


A MultiFlex szolgáltatás egységes megoldást kínál Önnek összetett telekommunikációs igényeinek kielégítésére. A MultiFlex alkalmazásával teljes belső kommunikációját   egyetlen vállalati hálózaton keresztül tudja lebonyolítani. A szolgáltatás technológia független adatátviteli termékként kifejezetten helyi hálózatok (LAN-ok) összekapcsolását valósítja meg pont-pont vagy multipont-multipont viszonylatban.

A Multiflex Szolgáltatás tulajdonságai:


A szolgáltató az előfizetői szakaszokra proaktív hibaelhárítást biztosít.
A szolgáltatásban opcionálisan kettő különálló QoS forgalmi osztály került létrehozásra, amely külön díjért igénybe vehető.
Interfészek: A szolgáltatás a szolgáltatói hálózat végberendezésének (CPE) 10Base-T, 100Base-TX, 1000Base-LX, 1000Base-SX, 1000Base-TX interfészén vehető igénybe.

A Multiflex szolgáltatás az alábbi előfizetői hozzáférési sávszélesség készlettel rendelkezik, a műszaki lehetőségek által meghatározott típusú hozzáféréssel:

  • 256 kbps
  • 512kbps
  • 1 Mbps – 1 Gbps
Szolgáltatás minőségi paraméterei (SLA)
Szolgáltatási szint Vállalt rendelkezésre állás [%]
Rendelkezésre állás Multiflex szolgáltatásnál éves szinten 99,5 (prémium szolgáltatás esetén 99,75%)